LambisElef Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Όχι αν δεν κάνω λάθος, και να γίνεται αυτό όμως (σπάνια περίπτωση) είναι πολύ αργή για την κάρτα γραφικών. Αυτό γίνεται μόνο στα integrated τσιπάκια (hd3000, hd4000 κλπ) Κάποιες το κάνουν αυτό που λες όμως είναι σπάνια περίπτωση 1
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Όχι αν δεν κάνω λάθος, και να γίνεται αυτό όμως (σπάνια περίπτωση) είναι πολύ αργή για την κάρτα γραφικών. Αυτό γίνεται μόνο στα integrated τσιπάκια (hd3000, hd4000 κλπ) Κάποιες το κάνουν αυτό που λες όμως είναι σπάνια περίπτωση Ωραίος.Απλά θυμώμουν ότι γίνεται και αυτό σε κάποιες περιπτωσεις.. Οι intergrated gpu πάντως έχουν λαμπρό μέλλον...Η intel έχει στραφεί προς αυτές.Ολοι στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί,αλλά και πάλι η hd4000 αποδείχθηκε πολύ καλή,για το ξεκινημα που εκανε,ειδικά στα macbook retina που είχε να διαχειριστεί πολύ μεγάλη δουλειά λόγω ανάλυσης οθονης και μονο..απλά ήταν οριακή κατά τη γνώμη μου.. 1
LambisElef Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 offtopic mode off http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910183 μπορείς να προχωρήσεις, σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει ανταγωνιστής, ραμ μπορείς να αναβαθμίσεις μέχρι τα 8gb 1
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 offtopic mode off http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910183 μπορείς να προχωρήσεις, σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει ανταγωνιστής, ραμ μπορείς να αναβαθμίσεις μέχρι τα 8gb Ναι είναι μια χαρά αυτό.. Μήπως τα windows 8 τον ενοχλούν όμως ? :/
LambisElef Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν θέλει ας τα αλλάξει με 7ρια, δε νομίζω όμως, θα μάθουμε σε λίγο
christap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 fotis97 κανε ενα review οταν το παρεις στα χέρια σου !!
fotis97 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Οκ παιδιά! Όταν το παρω θα κανω και review.. προσωπικά τα windows δεν θα με ενοχλούν μέχρι να τα μάθω ελπίζω να ειναι γρηγορότερα απο τα 7αρια.. η γνώμη η δική σας ποια είναι για το συγκεκριμένο λάπτοπ;
christap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Και εγω θα το παρω μαλλον αλλα απο το ebw, δυστυχως το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχει δοσεις, οποτε περιμενω λιγο να μαζευτει το χρημα!! Απο οτι ειδα συγκριτικα επεξεργαστες κλπ ειναι value for money εγω καποια στιγμη αργοτερα θα αναβαθμισω και την ram ομως!
fotis97 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εννοείτε η αναβάθμιση ραμ και μετά απο καιρό θα περάσω και ssd και θα πεταει! Το ebw το έχει σε πολύ καλή τιμή!! ειναι έμπιστο μαγαζί; επέκταση εγγύησης γίνεται;
christap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι ειναι εμπιστο, εγω εχω παρει και κινητο απο εκει και ολα κομπλε! Γενικοτερα απο οτι καταλαβαινω συνεργαζονται με γερμανια, γιατι και στο κινητο μου ειχε γερμανικες εφαρμογες και με την αναζητηση του κωδικου του λενοβο βλεπω οτι οι περισσοτεροι που προμηθευουν το συγκεκριμενο ειναι γερμανοι. Για την επεκταση εγγυησης δεν γνωριζω, αν μπεις αυριο το πρωι θα ειναι καποιος απο το καταστημα online και μπορεις να κανεις μια ερώτηση! Και φυσικα να ενημερώσεις και εμας!
christap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγω το παρηγγγειλα τελικα απο το ebw!! Αναμένω αποστολή!! Θα απαντησω εδω οταν το παρω για ενα mini review!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Επειδη κολλαει εντονα με το συγκεκριμενο Thread: [Laptop/15.6''] Lenovo G510 - i7 4700MQ/4GB/1TB HYBRID/AMD Mars XT8750 (2GB)/DOS] - 498,53€ - Αmazon.fr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα