Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη.Δεν μου εχει δημιουργησει κολληματα προς το παρον.Παιχνιδια δεν εχω βαλει ακομα.Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαρηστημενος.Εγω θα στο προτεινα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω γι'αυτό πήγα στο λενοβο.. ειμουν ανάμεσα σε έναν Dell I7 haswell και 8850m και στον λενοβο.. ο Dell έχει τραγική ποιότητα κατασκευης.. απο πιο κατάστημα το πήρες;

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το e-shop.gr και μου είπαν Οτι η κάρτα γραφικών του g500 με τα 677 ευρω ειναι η 8750m. Επίσης ρώτησα αν μπορώ να κανω επέκταση μνήμης ram και μου είπαν Οτι απο τι στιγμή που δεν αναφέρει η lenovo Οτι μπορεί να γίνει , δεν είμαστε σίγουροι..

Δημοσ.

τα 4gb ραμ σε κάρτα γραφικών είναι άχρηστα κατ' εμέ, καθώς ακόμα και σε desktop κανένα παιχνίδι 1080p δεν ξεπερνάει τα 1500mb ραμ

Δημοσ.

Και εγω αυτό πιστεύω.. εσύ πιστεύεις Οτι δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η ραμ; δλδ δν θα γίνεται να βγάλω την 4αρα και να βάλω μια 8αρα; η να βάλω άλλη μια 4αρα;

Δημοσ.

Όπα όπα, αναφέρομαι σε κάρτα γραφικών, όχι στην απλή ραμ! Σε απλή ραμ υποχρεωτικά 4GB!

Σε απλή ραμ φυσικά και μπορείς να την κάνεις 8GB

Δημοσ.

η καρτα γραφικων εχει δικη της ανεξαρτητη μνημη...η μνημη ραμ ειναι για το συστημα (μνημη συστηματος-οχι καποιας καρτας) και τη χρησιμοποιει γενικοτερα σε εφαρμογες και προγραμματα που χρησιμοποιεις..οσο περισσοτερη μνημη ραμ εχεις διαθεσιμη τοσο περισσοτερα πραγματα μπορεις να εχεις ανοικτα ταυτοχρονα...
αρκει βεβαια να εχεις και 64bit λειτουργικο για να μπορει να χρησιμοποιησει οση ραμ βαλεις...
αν εχεις 32bit windows π.χ kai 16gb ram να βαλεις το συστημα θα μπορει να χρησιμοποιησει μονο τα 4.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εμένα ρωτάει, ναι στην μνήμη της κάρτας γραφικών αναφερόμουν, οι ανεξάρτητες κάρτες χρησιμοποιούν τη δική τους VRAM όπως λέγεται, και το πόση θα χρησιμοποιήσουν εξαρτάται από την ανάλυση. Μέχρι 1080p δε χρειάζεσαι πάνω από 2gb VRAM κάρτας γραφικών, στα 768p δε χρειάζεσαι πάνω από 1gb, ενώ σε υψηλότερες αναλύσεις θες πάνω από 3gb

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εμένα ρωτάει, ναι στην μνήμη της κάρτας γραφικών αναφερόμουν, οι ανεξάρτητες κάρτες χρησιμοποιούν τη δική τους VRAM όπως λέγεται, και το πόση θα χρησιμοποιήσουν εξαρτάται από την ανάλυση. Μέχρι 1080p δε χρειάζεσαι πάνω από 2gb VRAM κάρτας γραφικών, στα 768p δε χρειάζεσαι πάνω από 1gb, ενώ σε υψηλότερες αναλύσεις θες πάνω από 3gβ

Αν θυμάμαι καλά όταν δεν αρκεί η μνήμη ραμ της gpu,μετά γίνεται χρήση της ram του συστήματος γιαυτή τη δουλειά.Σωστα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...