kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 δε παίζει. Ο δισκος μετέφερε τα μισα αρχεία (ευτυχώς αυτά που χρειαζόμουν) και τα υπολοιπα τα μεταφέρει με 1mb/s κι απο ένα σημείο και μετά κολλάει. Συνεπώς το clone δε θα τελειώσει ποτέ.
mkp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 πάρε γρήγορα γρήγορα ότι save χρειάζεσαι και μετά κάνε copy αυτά τα games, δεν θα χρειαστεί να τα ξανά κατεβάσεις, άπλα θα πρέπει να ξαναγινούν install/setup ανάλογα την περιπτώσει
kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εχω πάρει οτι ήταν απαραίτητο απο τα υπολοιπα αρχεία μου με ταχύτητες 40-50 mb/s. Τις μισές ταινιες δε μπορει να τις μεταφέρει με ταχύτητα πανω απο 2-3 mb/s και το ιδιο με τους φακέλους των παιχνιδιών. Δεδομένο οτι diablo και starcraft ειναι καμμια 40ριά γκιγκα, να κανω κοπυ καλυτερα τα saves και τα settings ? αν και δε ξέρω ποιοί φάκελοι χρειάζεται να μεταφερθουν. Κι επειτα να τα επανεγκαταστήσω με steam,gog και να επικολλήσω τα saves (ή λεω λαλακίες). Απο χτες παιδεύουμαι με μεταφορές, με το κωλο seagate.
mkp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ναι κανάτα copy στα σωστά μερί, steam,gog και μετά πας κανονικά σαν να τα κατεβάζειςsaves και τα settingsDocuments\StarCraft IIDocuments\The Witcher 3\για το αλό δεν ξερό
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εχω εγκατεστημένα 2-3 παιχνίδια, οπως diablo III, starcraft II, witcher3 , που εχουν κατέβει μέσω steam και gog. Αυτός ο δισκος ειναι έτοιμος να κρασάρει και αγορασα εναν καινουργιο. Εφόσον κανω copy paste τους φακέλους, παίζει να λειτουργήσουν; αν υπάρχει φυσικα και καποια επιλογή στα steam/gog να "υποδείξω" τη νέα θεση. Η τα σβήνω και τα κάνω εκ νέου εγκατάσταση; Στη περίπτωση του τελευταίου, με τα saves,settings κτλ τι γινεται; να έχεις κατεβάσει starcraft,diablo από steam και gog λίγο δύσκολο,και ως αδύνατον!
kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ναι βρε battlenet, νταξει δε το θυμόμουν. Απο steam ήταν το Nwn2
iSwearSheWas18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μετακίνηση του Steam folder σύμφωνα με τις οδηγίες του Steam,πρέπει να ξαναεγκαταστήσω όλα τα παιχνίδια ξανά!!Ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος.Πρόσφατα πήρα έναν καινούργιο σκληρό 2tb.Το steam ήτανε εγκατεστημένο(μέχρι πριν λίγα λεπτά)στον παλιό,μικρότερο σκληρό που έχω και επειδή τα games ήθελαν update και δεν χωρούσε ο παλιός σκληρός άλλο,είπα να μετακινήσω το steam folder στον καινούργιο σκληρό σύμφωνα με τον τρόπο που προτείνει και το steam( https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7710-tdlc-0426 ).Όμως αφού το μετακίνησα μου ζητάει να ξανακάνει εγκατάσταση όλα τα games ξανά.Τι έκανα λάθος?Τι μπορώ να κάνω για να μην χρειαστεί να τα ξαναεγκαταστήσω όλα ξανά?Υπόψη,το παλιό steam folder είναι ακόμα στον παλιό μου σκληρό,αλλά έχω διαγράψει αυτά που μου λέει ο οδηγός που προτείνει το steam.τώρα που έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου δεν μπορώ να ανοίξω το steam γιατί λέει ότι μετακινήθηκε το στοιχείο στο οποίο παρεπέμπει αυτή η συντόμευση.
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αρχικά είναι λογικό που δεν δουλεύει η συντόμευση μιας και μετέφερες το εκτελέσιμο, οπότε θα πρέπει να δημιουργήσεις νέα συντόμευση που να δείχνει στη νέα θέση του Steam.exe. Τώρα, για να δει το Steam τα υπόλοιπα παιχνίδια σου, θα πρέπει να προσθέσεις τον φάκελο στον παλιό σου δίσκο ως φάκελο συλλογής Steam. Πηγαίνεις Steam > Ρυθμίσεις > Λήψεις > Φάκελοι συλλογής Steam > Προσθήκη φακέλου και επιλέγεις τον παλιό φάκελο στον οποίο είχες μέσα τα παιχνίδια (λογικά είναι ο C:\Program Files (x86)\Steam). Πλέον, μιας και θα έχεις 2 φακέλους συλλογής, κάθε φορά που κατεβαίνει ένα παιχνίδι θα σε ρωτάει πού θες να γίνει η εγκατάστασή του. Τα παλιά σου παιχνίδια μπορείς να τα μεταφέρεις εύκολα και αυτά στον νέο σου δίσκο χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση Beta του Steam (Steam > Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Συμμετοχή σε Beta και επιλέγεις το Steam Beta Update) για να μην μπλέκεις με διάφροα ανεπίσημα εργαλεία που κυκλοφορούν. Έχοντας την Beta εκδοση, για να μεταφέρεις ένα παιχνίδι κάνεις δεξί κλικ σε αυτό > Ιδιότητες > Τοπικά αρχεία > Μετακίνηση φακέλου εγκατάστασης και επιλέγεις τον φάκελο προορισμού.
iSwearSheWas18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αρχικά είναι λογικό που δεν δουλεύει η συντόμευση μιας και μετέφερες το εκτελέσιμο, οπότε θα πρέπει να δημιουργήσεις νέα συντόμευση που να δείχνει στη νέα θέση του Steam.exe. Τώρα, για να δει το Steam τα υπόλοιπα παιχνίδια σου, θα πρέπει να προσθέσεις τον φάκελο στον παλιό σου δίσκο ως φάκελο συλλογής Steam. Πηγαίνεις Steam > Ρυθμίσεις > Λήψεις > Φάκελοι συλλογής Steam > Προσθήκη φακέλου και επιλέγεις τον παλιό φάκελο στον οποίο είχες μέσα τα παιχνίδια (λογικά είναι ο C:\Program Files (x86)\Steam). Πλέον, μιας και θα έχεις 2 φακέλους συλλογής, κάθε φορά που κατεβαίνει ένα παιχνίδι θα σε ρωτάει πού θες να γίνει η εγκατάστασή του. Τα παλιά σου παιχνίδια μπορείς να τα μεταφέρεις εύκολα και αυτά στον νέο σου δίσκο χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση Beta του Steam (Steam > Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Συμμετοχή σε Beta και επιλέγεις το Steam Beta Update) για να μην μπλέκεις με διάφροα ανεπίσημα εργαλεία που κυκλοφορούν. Έχοντας την Beta εκδοση, για να μεταφέρεις ένα παιχνίδι κάνεις δεξί κλικ σε αυτό > Ιδιότητες > Τοπικά αρχεία > Μετακίνηση φακέλου εγκατάστασης και επιλέγεις τον φάκελο προορισμού. μου λέει ότι δεν γίνετε να προσθέσω φάκελο που είναι είδη γεμάτος(δηλαδή έχει είδη εγκατεστημένα πράγματα μέσα του)
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τότε δοκίμασε το εξής: Μετάφερε πάλι το Steam στην αρχική του θέση και υποθέτω θα δει και τον φάκελο με τα παιχνίδια σου. Μετά φτιάξε έναν άλλο φάκελο στον νέο σου δίσκο, πρόσθεσέ τον ως φάκελο συλλογής και όρισέ τον ως προεπιλεγμένο για να εγκαθίστανται εκεί τα νέα σου παιχνίδια. Μετά μπορείς να μεταφέρεις εκεί και αυτά που έχεις με τον τρόπο που έγραψα πριν. Ουσιαστικά θα έχεις το Steam στον παλιό σου δίσκο εγκατεστημένο αλλά τα παιχνίδια (που αυτά πιάνουν τον πολύ χώρο) θα είναι στον μεγαλύτερο δίσκο σου. Αν δεν δουλέψει έτσι, δοκίμασε το Steam Mover αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά φαίνεται να είναι αρκετά γνωστό.
antbyron Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το steam mover κάνει την δουλειά που θέλεις αρκετά εύκολα. Χρησιμοποίησε το.
skoulas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Κατέβασμα παιχνιδιών από Steam/Origin σε άλλο PC... Καλησπέρα,έχω την εξής απορία: Έχω κάποια παιχνίδια σε Steam και Origin τα οποία τα είχα εγκαταστήσει στο PC μου...Μια ημέρα αποφάσισα να κάνω format καθώς και εκκαθάριση σε ότι δεδομένα έχω σε σκληρούς δίσκους ώστε να τα τακτοποιήσω καλύτερα...Διέγραψα λοιπόν τα πάντα και αποφάσισα ότι θα εγκατασταθούν σε εξωτερικό 3.5άρη...Επειδή με τη σύνδεση που έχω σπίτι ~1.2Mb/s θα πρέπει να έχω για ημέρες τα παιχνίδια να κατεβαίνουν θα μπορούσα να γίνει αυτό σε άλλο σπίτι (όπου υπάρχει καλύτερη ταχύτητα) και στη συνέχεια να παίξουν στον υπολογιστή μου;
Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο steam είναι πολύ απλό να κάνεις backup και restore τα παιχνίδια σου.Πατάς στο tab "steam" το "backup and restore games" και σου κάνει αντίγραφα των παιχνιδιών που διαλέγεις στον εξωτερικό σου και τα μεταφέρεις στον σταθερό σου με την ίδια διαδικασία. Αν και βέβαια με απλή αντιγραφή του φακέλου του παιχνιδιού δεν θα έχεις πρόβλημα κατά κανόνα. Κάνε πάντως ένα ξεχωριστό partition για το λειτουργικό, έτσι ώστε να μην μπαίνεις κάθε φορά στη διαδικασία αυτή. 14 χρόνια το δουλεύω, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ξανακατεβάσει παιχνίδι. Το origin έχω πολύ καιρό να το δουλέψω και δεν γνωρίζω πλέον τι δυνατότητες έχει. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Bigi444444
Despotas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για Steam ότι σου είπε ο φίλος παραπάνω. Για Origin δες εδώ: https://help.ea.com/en-us/help/origin/origin/backing-up-and-restoring-your-origin-games/ Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Despotas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα