fay259 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους! Εχω iphone 4s και ipad mini...Εχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ την εφαρμογή για το Facebook και στα δυο...Ομως σε κανενα από τα δυο δεν μου εμφανίζει την επιλογη για chat,ενω δηλαδη στο ipod touch 3 υπάρχει δεξιά ένα κεφάλι με 3 γραμμές,το παταω και με βγάζει στο chat δεξιά,στο ipad και iphone δεν βγαζει την επιλογη αυτη... Ξερει κανεις γιατί?Υπόψην ότι δεν ανοίγω το facebook από τις ρυθμίσεις-->iphone κλπ ουτε εχω βάλει το facebook να χει προσβαση στα στοιχεια,φωτο κλπ στο ipad/iphone...Απλά εχω ανοίξει την εφαρμογη και τη χρησιμοποιώ... Τι μπορώ να κάνω για να βγαίνει το chat στην εφαρμογή?
ramarg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καταρχάς.Τι ios τρέχεις ? Γιατί για ios 6 οι έκδόσεις του facebook up σταμάτησαν αλλού,και στο ios7 είναι διαφορετικές οι version του facebook.
fay259 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Και στο iphone 4s και στο ipad ειναι οι πιο προσφατες,ios 7 με κάποια νούμερα δίπλα,πάντως είναι ότι πιο τελευταίο και δεν τα χω jailbreak... Θέλω την εφαρμογή facebook και να ανοίγει στο πλαι το chat..Σε iphone 5 φίλης,το εμφανίζει κανονικά το τσατ αλλά δεν ξερω αν μπαίνει από την εφαρμογή ή από ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ--->FACEBOOK κλπ..
ramarg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εμένα σε ios 7 εμφανίζει κανονικά κουμπί για να ανοίγει το chat.. αν δεν στο βγάζει όμως , τράβα την οθόνη από τέρμα δεξία προς τα αριστερά και θα εμφανιστεί η συνομιλία..
fay259 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Είμαι στο ipad τωρα..Δεν βγάζει αυτό το εικονίδιο...πάω να σύρω την οθόνη αλλά δεν έχει κάτι άλλο!! Μπαίνεις κατευθείαν από την εφαρμογή ή από τις ρυθμισεις,facebook κλπ;; Γιατί εγώ τρέχω μόνο την εφαρμογή δεν το χω βάλει να μπαίνει από τις ρυθμίσεις γιατί δεν θέλω να συγχρονίσει κ να χρησιμοποιεί φωτό επαφές κλπ από τις συσκευές.. Παίζει ρόλο αυτό;
ramarg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Κατευθείαν στην εφαρμογη μπαινω ναι.Και το εμφανίζει κανονικά.Στο ipad εχω κρατησει το ios 6 και η συνομιλία εμφανίζεται μονίμως δεξιά :/
fay259 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει προβλημα στην εφαρμογη..Την διεγραψα και μπηκα να την ξνακατεβασω..Οσο κατεβαινε,διαβαζα reviews και υπαρχει σε πολλους το ιδιο προβλημα και δεν εμφανιζει το τσατ.. Επισης οταν την κατεβασα και την ανοιξα το εμφανισε το τσατ κανονικα!!Βγηκα ξαναμπηκα και παπαλα..Δεν το βγαζει πια.. Το χει αντιμετωπισει κανεις;
ramarg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει προβλημα στην εφαρμογη..Την διεγραψα και μπηκα να την ξνακατεβασω..Οσο κατεβαινε,διαβαζα reviews και υπαρχει σε πολλους το ιδιο προβλημα και δεν εμφανιζει το τσατ.. Επισης οταν την κατεβασα και την ανοιξα το εμφανισε το τσατ κανονικα!!Βγηκα ξαναμπηκα και παπαλα..Δεν το βγαζει πια.. Το χει αντιμετωπισει κανεις; Εφόσον είναι διαπιστωμένο πρόβλημα θα διορθωθεί σύντομα με update.Μην προσπαθείς να διορθώσεις εσύ μία προβληματική έκδοση που άλλος έφτιαξε ! Kαθαρό bug είναι.Αρα κάνεις υπομονή και θα λυθει
fay259 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ!!Θα περιμένω την αναβάθμιση... Και κάτι άλλο,για να μην ανοίγω νεο θέμα...Η εφαρμογή VIBER απαιτεί μόνο ένα αριθμό κινητού ανά χρήση?Την είχα στο iphone 4s εδώ και καιρό..Την κατέβασα ΚΑΙ στο ipad,(αν και δεν είναι πληρως συμβατη με ipad) και για να την χρησιμοποιησω έβαλα αριθμό κινητού τον ίδιο που χρησιμοποιώ στο viber του iphone ....Ενώ στο ipad δουλεψε,όταν πήγα να μπω παλι από το κινητό στο viber ήταν όλα διεγραμμένα,επαφές,μηνυματα και ζήταγε να δηλώσω κινητό να μου στείλουν κωδικό..Δηλαδή ήταν σαν να το χρησιμοποιώ από την αρχή αν και τo έχω πολλούς μήνες στο κινητό... Θέλει άλλο αριθμό κινητού,δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ίδιος αριθμός για να χεις την εφαρμογή σε διαφορετικές συσκευές? 1
haHa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Θέλει άλλο αριθμό κινητού,δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ίδιος αριθμός για να χεις την εφαρμογή σε διαφορετικές συσκευές? Ακριβώς, θέλει άλλο αριθμό για να χρησιμοποιηθει σε διαφορςτικες συσκευές.
fay259 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση haHA... Και μια τελευταία ερώτηση,γιατί με τα social media δεν το χω και πολύ...Ας πούμε ότι χρησιμοποιώ το facebook από κινητό,από την εφαρμογή..Στη λίστα με το τσατ με βγάζει πχ "FAY KINHTO"...Αν με βγάζει έτσι για 4,5,6 ώρες,δηλαδή ότι είμαι συνδεδεμένη,σημαίνει ότι όντως είμαι εκείνη την ώρα/ώρες στο facebook ή μπορεί να σημαίνει και ότι έχω βγει απτην εφαρμογή,είμαι συνδεδεμένη ακόμα με ίντερνετ αλλα δεν εχω κάνει log out από κει?
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Απόσο θυμάμαι πράσινη (online) φαίνεσαι στους άλλους όταν έχεις ανοιχτή συνομιλία και χρησιμοποιείς την εφαρμογή εκείνη τη στιγμή.Όταν βγεις από την εφαρμογή,χωρίς να την σβήσεις από τις διεργασίες,χωρίς να κάνεις log out οι άλλοι στη συνομιλία βλέπουν ένα τηλεφωνάκι δίπλα σου,και γράφει πως τα μηνύματα αποστέλονται στο κινητό της fay...Για τους φίλους σου αυτό σημαίνει πως δεν είσαι μέσα εκείνη την ώρα(μάλιστα βγάζει πόσες ώρες έχεις να μπεις π.χ 5ώρες) και ό,τι έχεις συνδεμένο το λογαριασμό fb και στο κινητό σου.Γι'αυτό και αν βγεις από την εφαρμογή,και σου έρθει μηνυμα στο βγαζει στα notifications-notification center.
fay259 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή όταν με δείχνει "FAY ΚΙΝΗΤΟ" σε πράσινο χρώμα σημαίνει ότι είμαι μέσα εκείνη την ώρα,όσες ώρες και αν είμαι...Αν απλά βγω από την εφαρμογή ΧΩΡΙΣ LOG OUT και πχ χαζεύω αλλού σε site,στο ίντερνετ αλλά δεν είμαι στην εφαρμογή,δείχνει ένα γκρι τηλεφωνάκι...Κατάλαβα καλά?Γιατί νόμιζα ότι αν βγω απτην εφαρμογή και πχ μπω σε site,εξακολουθεί να με δείχνει online αφού δεν εκανα log out... Αυτό με την ανοιχτή συνομιλία πως το εννοείς?Δηλαδή πέρα από το ότι είμαι γενικά στο facebook εκεινη την ώρα,είναι πράσινο τηλεφωνάκι και σημαινει ότι μιλάω και με κάποιον στο chat?
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή όταν με δείχνει "FAY ΚΙΝΗΤΟ" σε πράσινο χρώμα σημαίνει ότι είμαι μέσα εκείνη την ώρα,όσες ώρες και αν είμαι...Αν απλά βγω από την εφαρμογή ΧΩΡΙΣ LOG OUT και πχ χαζεύω αλλού σε site,στο ίντερνετ αλλά δεν είμαι στην εφαρμογή,δείχνει ένα γκρι τηλεφωνάκι...Κατάλαβα καλά?Γιατί νόμιζα ότι αν βγω απτην εφαρμογή και πχ μπω σε site,εξακολουθεί να με δείχνει online αφού δεν εκανα log out... Αυτό με την ανοιχτή συνομιλία πως το εννοείς?Δηλαδή πέρα από το ότι είμαι γενικά στο facebook εκεινη την ώρα,είναι πράσινο τηλεφωνάκι και σημαινει ότι μιλάω και με κάποιον στο chat? Στη συνομιλία μην μπερδευεσαι..ή την έχεις ανοιχτή ή κλειστή...αυτό εννοώ..όχι αν είσαι δραστήρια στο chat εκεινη τη στιγμη και μιλας..Δεν είναι όπως παλιά,που έβγαζε μισοφέγγαρο όταν δεν μιλούσες με κάποιον... Όταν βγεις απο την εφαρμογη δεν εισαι πρασινη...Το πρασινο χρωμα δηλωνει οτι εισαι ΤΩΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ online (με ανοιχτη τη συνομιλία φυσικά)... Όταν δειχνει το τηλεφωνακι σημαίνει δεν εισαι log out,απλα δεν εισαι μεσα στην εφαρμογη... Πράσινος = αμεσα διαθεσιμος,online,άμεσα διαθεσιμος να μιλησεις Τηλεφωνάκι = συνδεμενος λογαριασμος στο κινητό-εφαρμογή,σχεδόν offline Αν δεν βγαζει ουτε πρασινη μπαλα,ουτε τηλεφωνο,ο χρηστης ειναι ΕΚΤΟΣ εντελώς,δεν χρησιμοποιεί κανένα facebook app,και θα το δει οταν μπει απο καποιο υπολογιστη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα