Ηλίας 19 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον secure tip....για την αποφυγή ηλεκτορπληξίας και τεχνικών βλαβών αποφύγεται να συνδέεται καλώδια ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία. Αν ακούσεις τις λέξεις "στραβωμένο pin" θα καταθέσω υπέρ σου στο δικαστήριο σε περίπτωση που αντιδράσεις ...κάπως άσχημα. 1
kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα.Μετα απο φορματ και αφου περασα τα απαραιτητα προγραμματα αφησα το μηχανιμα ανοιχτο και οταν γυρισα ειχε μπει απο μονο του στην αναστολη και οταν πηγα να το ανοιξω μου εβγαζε οτι δεν παιρνει σημα η οθονη. Τα ειχα αποσυνδεσει ολα αλλα αυτο συνεχιζε.Μεχρι που εκανα ενα clear cmos και τοτε ανοιξε..Σαν να φλασαρε ενα πραγμα!Επισης ενα φιλαρακι ειχε το ιδιο θεμα.Συνεχεια power saving mode.Ειχε βαλει ram cooler της kingston και απο την μια μερια το ειχε κουμπωσει πανω στα κλιπ ασφαλισης οπως πρεπει και απο την αλλη μερια το ειχε βαλει να παταει πανω στις ραμ.Απο τοτε που το εβγαλε δεν παρουσιασε ξανα προβλημα.Ξερω οτι μπορει να ειναι πολλοι οι λογοι να γινεται αυτο το πραγμα και ελπιζω φιλε να βρεθει η λυση στο δικο σου! 1
apostolisR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν παιδιά τελικά έφταιγε η μητρική. Ένα αυτό! Ωστόσο δεν ήταν τόσο τεχνικό πρόβλημα αλλά πρόβλημα ασυμβατότητας του συγκεκριμένου μοντέλου της gigabyte με μερικούς FM2 επεξεργαστές, μαζί τους και ο Α8 5600κ προφανώς. Το τσέκαραν και με ίδια καινούρια μητρική και συνεχιζόταν το ίδιο πράγμα. Υπάρχει κάποιο θέμα με το BIOS δηλαδή. Σίγουρα κάποια στιγμή θα βγει αναβάθμιση για το συγκεκριμένο πρόβλημα απο την gigabyte αλλά μου είπαν και τα παιδιά απο το service (εξυπηρετικότατοι) ότι μπορώ αν θέλω να βάλω άλλη μητρική + την διαφορά αν υπάρχει, οπότε μια χαρά.. Οπότε είπα να γίνει η αλλαγή με αυτή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522995. Socket FM2 να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο Επίσης ζήτησα να μπει και η συγκεκριμένη ψύκτρα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759 να μην έχω και προβλήματα θερμοκρασίας. @kaklikos Ένα Clear CMOS σκεφτόμουν να ήταν η επόμενη κίνηση μου αν γινόταν τα ίδια και με την καινούρια, αλλά με το FM2 δεν νομίζω να υπάρξει ίδιο πρόβλημα. Σας ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ για τις συμβουλές και την βοήθεια!!
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καλα,ναι πες τους. cpu support list rev 3.0 πιο καλη η παλια σου μητρικη παντως.παιρνει και τους καινουργιους επεξεργαστες.
apostolisR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ξέρω Θάνο. Για αυτόν τον λόγο κιόλας προτίμησα FM2+, για να μπορώ ίσως αργότερα να βάλω κάποιον απο τους καινούριους apu. Kαι εγώ προτού την παραγγείλω, κοίταξα στο site της gigabyte αν υποστηρίζει όλους τους FM2. Αλλά γενικά παρατήρησα και εγώ πολλά προβλήματα μεταξύ της συγκεκριμένης μητρικής και του επεξεργαστή. Τα περισσότερα απο αυτά έχουν λυθεί βέβαια με το F4 bios αλλά αυτή η ασυμβατότητα παραμένει. Υπο άλλες συνθήκες θα καθόμουν να ασχοληθώ και μόνος μου μέχρι να βρω λύση, αλλά μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα αυτόν τον καιρό και δεν έχω ούτε την κατάλληλη όρεξη. Με την πρώτη ευκαιρία πάντως θα στείλω και ένα mail στην gigabyte αν μπορεί έστω να μου επιβεβαιώσει κάτι απο όλα τα παραπάνω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από apostolisR
soadcod3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 TS το ιδιο θεμα (σχεδον) ειχαν φιλος και θειος μου με καινουριο συστημα και οι δυο. και οι δυο ειχαν επεξεργαστες fm2 αλλα σε μητρικη fm2+. Ο φιλος μου εχει βαλει τον Α10 6800κ και ο θειος μου τον Α10 5800κ και οι μητρικες τους αν και δεν θυμαμαι ποιες ειναι ακριβως, του θειου μου πρεπει να ηταν μια της asrock και απο το φιλαρακι μου μια gigabyte, η οποια πιθανον να ειναι η ιδια με την δικια σου. Απο την πρωτη στιγμη υπηρχαν κολληματα και στους δυο. Ο θειος μου με την ASRock, εκανε φορματ, εβγαλε και ξανα περασε ολους τους drivers, αλλαξε και το bios με την τελευταια εκδοση και μεχρι τωρα ολα πανε καλα! Ο φιλος μου τα εκανε και αυτος ολα τα παραπανω αλλα το προβλημα παραμενει.. οποτε ισως σε αυτον να λυθει το προβλημα στο επομενο bios της gigabyte, αν και εχω μερες να τον δω, νομιζω οτι το προβλημα του παραμενει. Ευχομαι και σε σενα παντως απο δω και περα να πανε ολα καλα με την καινουρια μητρικη. ΥΓ: πολυ καλη ψυκτρα!! 1
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλή ψύκτρα -λίγο πιο ακριβή όμως- είναι και αυτή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640566 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?285916-Thermalright-HR-02-Macho-Rev-A(BW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα