Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα θερμοκρασίας με δύο i5 ούτε με τον AMD A8. 

Το κουτί της corsair το ήθελα και εγώ αλλά από πλαίσιο που είναι φθηνότερο έχει τελείωσει. 

Ωραίο εγώ θα το αγόραζα το 1. Νομίζω για την toxic θα χρειαστείς δυνατότερο τορφοδοτικό από 650w και πάνω (σύμφωνα με τον κατασκευαστή) ή κοίτα προς την 770 που είναι ίδιων επιδόσεων αλλά λιγότερο ενεργοβόρα. 

Για haswell ή vishera κοιτάει το παιδί.Αν δε βάλει από τώρα cooler σε κάποιο καιρό θα ρωτάει τι cooler να βάλει.Με ένα ποιοτικό 600αρι τροφοδοτικό (μπορεί και με το XFX 550 pro χωρίς oc αν και δεν είναι haswell compatible) είναι καλυμμένος για το σύστημα με 280Χ toxic,κάρτα με 3gb vram και από τις γρηγορότερες αν όχι η γρηγορότερη στα χρήματα της.

@oceanborngr η 2η σύνθεση σου επιτρέπει να βάλεις καλύτερα parts στο ίδιο budget.Αν ασχοληθείς κιόλας λίγο με oc ειδικά πας για αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικα με το τροφοδοτικο, ετρεξα αυτο εδω: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine

ενδεικτικα στον Intel μου εδωσε minimum 518W / recommended 568W

στον AMD minimum 561W / recommended 611W

με 90% φορτιο συνολικα, χωρις o/c και με 30% γηρανση στους πυκνωτες (ελπιζω 2+ χρονια απο τωρα)

Δημοσ.

Μια γενική (και αρκετά συχνά λανθασμένη) εκτίμηση μπορεί να χεις με calculators.Δε λαμβάνουν υπόψην τους όλα τα ακριβή μοντέλα των υποσυστημάτων και τις ανάλογες καταναλώσεις,τη ποιότητα του τροφοδοτικού κλπ.Σε 90% φορτίο θα δουλεύει το σύστημα σου 24/7;  :) Τα τροφοδοτικά που προτάθηκαν btw έχουν 5 (XFX) και 3 χρόνια εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...