Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

σαν καινουργιος κατοχος ipad air αντιμετωπιζω αρκετα προβληματακια αλλα το πιο βασικο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο δικτυο wifi της πολυκατοικιας μου.Συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω καλωδιου εθερνετ και αναρωτιεμαι αν μπορω μεσω αυτου με καποιο αλλο μεσο να συνδεθω και με το ipad.Τhanks!

Δημοσ.

Εφόσον το pc έχει κανονικά net ψάξε τρόπο να κάνεις share τη σύνδεση με hotspot..
Αν έχεις κεραία wifi στον υπολογιστή(σίγουρα δηλαδή),μπορείς να ρυθμίσεις δηλαδή η κεραία του υπολογιστή να εκπέμπει σαν μόντεμ ένα ασύρματο δίκτυο.Σε αυτό θα συνδεθεί το ipad για να έχεις νετ.
Από pc αυτό τον τρόπο έχω υπόψιν.
Γνωρίζεις να κάνεις hotspot με κάποιο πρόγραμμα ή θελεις βοήθεια?

Δημοσ.

Εφόσον το pc έχει κανονικά net ψάξε τρόπο να κάνεις share τη σύνδεση με hotspot..

Αν έχεις κεραία wifi στον υπολογιστή(σίγουρα δηλαδή),μπορείς να ρυθμίσεις δηλαδή η κεραία του υπολογιστή να εκπέμπει σαν μόντεμ ένα ασύρματο δίκτυο.Σε αυτό θα συνδεθεί το ipad για να έχεις νετ.

Από pc αυτό τον τρόπο έχω υπόψιν.

Γνωρίζεις να κάνεις hotspot με κάποιο πρόγραμμα ή θελεις βοήθεια?

το μονο που γνωριζω  φιλε μου ειναι οτι στο pc εχω κανονικα net για ολα τα αλλα δεν γνωριζω τιποτα. :huh:

Δημοσ.

το μονο που γνωριζω  φιλε μου ειναι οτι στο pc εχω κανονικα net για ολα τα αλλα δεν γνωριζω τιποτα. :huh:

Αρα θες μία μικρή βοήθεια με το hotspot.Δεν είναι κάτι δύσκολο.Πάω να βρω κάποιο πρόγραμμα γι αυτη τη δουλειά κ επανέρχομαι...

Δημοσ.

pc

Φορητό ή σταθερό ;

Αν ειναι σταθερος, κατα 99‰ δεν εχει wifi ωστε να μοιρασεις τη συνδεση στο ipad.

Αν ειναι φορητος, εχει. Τι λειτουργικό τρεχει ο υπολογιστής;

Δημοσ.

Φορητό ή σταθερό ;

Αν ειναι σταθερος, κατα 99‰ δεν εχει wifi ωστε να μοιρασεις τη συνδεση στο ipad.

Είπε στην αρχή ότι έχει wifi η πολυκατοικία αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί.Απλά εξυπηρετείται μέσω ethernet...

ΑΧΙΛΛΕΑ κατέβασε αυτό,κάντο εγκατάσταση (http://virtualrouter.codeplex.com).Ανοιξε το.

Στο πεδίο ssid διάλεξε ένα όνομα για το δίκτυο που θα δημιουργήσεις,στο πεδίο pass κωδικό,και στο shared connection διάλεξε την σύνδεση ίντερνετ που θες να μοιράσεις δηλαδή ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ εφόσον είσαι με ethernet.Πάτα start.To δίκτυο θα εμφανίζεται στο ipad,συνδέσου με wifi και θα έχεις κανονικά νετ στο ipad..Δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή windows και το ipad συνδέθηκε κανονικά.

3m7p.png

Δημοσ.

Είπε στην αρχή ότι έχει wifi η πολυκατοικία αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί.Απλά εξυπηρετείται μέσω ethernet...

ΑΧΙΛΛΕΑ κατέβασε αυτό,κάντο εγκατάσταση (http://virtualrouter.codeplex.com).Ανοιξε το.

Στο πεδίο ssid διάλεξε ένα όνομα για το δίκτυο που θα δημιουργήσεις,στο πεδίο pass κωδικό,και στο shared connection διάλεξε την σύνδεση ίντερνετ που θες να μοιράσεις δηλαδή ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ εφόσον είσαι με ethernet.Πάτα start.To δίκτυο θα εμφανίζεται στο ipad,συνδέσου με wifi και θα έχεις κανονικά νετ στο ipad..Δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή windows και το ipad συνδέθηκε κανονικά.

3m7p.png

θα το δοκιμασω αργοτερα φιλε μου και θα σου πω, thanks παντως.

• Like 1
Δημοσ.

το εκανα και μου βγαζει: η κατασταση της ομαδας η του πορου δεν ειναι σωστη για την εκτελεση της λειτουργιας που ζητηθηκε.

Δημοσ.

επελεξες σωστά το shared connection (τη συνδεση που θες να μοιρασεις δηλαδή ? )
παίξε λίγο με τις επιλογές.στείλε κ κάποιο screenshot να δω ακριβώς τι εμφανίζει

Δημοσ.

ναι ειχε δυο επιλογες το none και τοπικη συνδεση.

επελεξες σωστά το shared connection (τη συνδεση που θες να μοιρασεις δηλαδή ? )
παίξε λίγο με τις επιλογές.στείλε κ κάποιο screenshot να δω ακριβώς τι εμφανίζει

Screenshot-12_1_20149_02_03mumu_zpse79e8

και με τις δυο επιλογες αυτο βγαζει

Φορητό ή σταθερό ;

σταθερο

Δημοσ.

ναι ειχε δυο επιλογες το none και τοπικη συνδεση.

Screenshot-12_1_20149_02_03mumu_zpse79e8

αφου δεν εχεις επιλεξει δικτυο για να μοιρασεις..στο shared connection εγραψα να επιλεξεις τοπικη συνδεση δικτυου που ειναι το ethernet..δεν εχεις επιλεξει κατι,λεει none-τίποτα

εχεις ασυρματη καρτα wifi πανω στον σταθερο ωστε να δημιουργηθεί το ασύρματο δίκτυο ?

Δημοσ.

ναι το εκανα απλα δοκιμασα και τις δυο επιλογες και ετυχε να βγαλω screnshot αυτη με το none.Και στις 2 το ιδιο ακριβως λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...