chisao Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μα εγώ δεν το έσβησα από το tablet....Επίσης δεν νομίζω να έχει διαφορετική εφαρμογή για tablet. Θα δοκιμάσω να κάνω λογαριασμό runtastic να δούμε... Edit: Ούτε και με λογαριασμό runtastic μου δουλεύει. Να σημειώσω ότι στην έκδοση του tablet (που έχω ενεργοποιημένα όλα τα χαρακτηριστικά) αν παώ στο enter promotion code στο current activated features μου έχει απλά μία παύλα -. Επίσης αν πατήσω Rate us in the Google play store με πάει στην free εφαρμογή. Τι να πω? Μπέρδεμα....Το σίγουρο είναι ότι το tablet δεν μπορώ να το παίρνω μαζί μου με το ποδήλατο ούτε για τρέξιμο...
Semper_Paratus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μόνο αν κάποιος που είχε ήδη λογαριασμό στο runtastic πριν αναβαθμίσει το απεγκαταστήσει και δοκιμάσει να το εγκαταστήσει ξανά θα μάθεις σίγουρα τι ισχύει. Το πιθανότερο είναι η προσφορά μέσω του free app of the day, όχι αυτή με τα 0,99 για την έκδοση pro, απλά να ξεκλείδωνε τα premium features της pro έκδοσης και στη δωρεάν, άρα αν απεγκατασταθεί χάνονται.
cleeverblade Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 σήμερα στο app of the day το Site: Runtastic Heart Rate 5
llldoomlll Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ξερει κανεις πως βαζουμε το App of the day στο κινητο ? Ειναι κρυμμενο και γραφει μη διαθεσιμο για τη χωρα. Η πως βρισκουμε ευκολα της δωρεαν εφαρμογες καθε μερα ?
leros2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν το βλέπω δωρεαν Κάνεις εγκατάσταση και στα settings περνάς σαν κωδικό το APPOFTHEDAY 1
Innersense Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν το βλέπω δωρεαν Κάνεις εγκατάσταση και στα settings περνάς σαν κωδικό το APPOFTHEDAY Thanks! 1
leros2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ξερει κανεις πως βαζουμε το App of the day στο κινητο ? Ειναι κρυμμενο και γραφει μη διαθεσιμο για τη χωρα. Η πως βρισκουμε ευκολα της δωρεαν εφαρμογες καθε μερα ? Βάζεις το Link της εφαρμογής εδώ : http://apps.evozi.com/apk-downloader/ Έτσι ''τραβάς'' το apk απο το Playstore, και μετά το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό 3
Innersense Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ξερει κανεις πως βαζουμε το App of the day στο κινητο ? Ειναι κρυμμενο και γραφει μη διαθεσιμο για τη χωρα. Η πως βρισκουμε ευκολα της δωρεαν εφαρμογες καθε μερα ? Βάζεις το Link της εφαρμογής εδώ : http://apps.evozi.com/apk-downloader/ Έτσι ''τραβάς'' το apk απο το Playstore, και μετά το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό Κοίτα να δεις, κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο, thanks!
spookaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βάζεις το Link της εφαρμογής εδώ : http://apps.evozi.com/apk-downloader/ Έτσι ''τραβάς'' το apk απο το Playstore, και μετά το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό Ποιο είναι το link από το app of the day app ? Γράφω στην αναζήτηση αλλά μου βγάζει αρκετά. :/ edit: το βρήκα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appturbo.appturboUK
leros2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η πλάκα είναι ότι μπορείς να βάλεις και τα υπολοιπα app of the day, το λέω γιατί δεν έχουν όλα την ίδια προσφορά
tiestointhemix Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η πλάκα είναι ότι μπορείς να βάλεις και τα υπολοιπα app of the day, το λέω γιατί δεν έχουν όλα την ίδια προσφορά Δε καταλαβα τι εννοεις..
spookaki Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εννοεί ότι υπάρχουν και άλλες εφαρμογές τύπου App of the Day οι οποίες δίνουν διαφορετικά δωρεάν apps. Οπότε μπορείς να κατεβάζεις και από αυτές.
cleeverblade Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σήμερα το Site: Runtastic Six Pack Abs Workout στο app of the day
gregdel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Σημ: Διορθώστε αυτό το "ανέκδοτο" και τα γκρικλισ!!! Δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε το παρακάτω: Γιατί αυτές οι εφαρμογές ζητάνε πρόσβαση στα παρακάτω?? In-app purchases Allows the user to make purchases from within this app Device & app history Allows the app to view one or more of: information about activity on the device, which apps are running, browsing history and bookmarks Identity Uses one or more of: accounts on the device, profile data Contacts/Calendar Uses one or more of: calendar, contact information Photos/Media/Files Uses one or more of: files on the device such as images, videos, or audio, the device's external storage Camera/Microphone Uses one or more of: camera(s), microphone(s) Wi-Fi connection information Allows the app to view information about Wi-Fi networking, such as whether Wi-Fi is enabled and names of connected Wi-Fi devices Device ID & call information Allows the app to determine the phone number and device IDs, whether a call is active, and the remote number connected by a call
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα