mc01319 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 http://prntscr.com/2irzrg Λογικα αν σας γραφει εδω αυτο ειναι μια χαρα !!! Αυτό μου το εμφανίζει όταν βάζω το promo code Όταν όμως κάνω επανεκκίνηση δεν βγάζει ότι έχω την pro έκδοση
pOLoS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 μια χαρά δουέψε και μένα με το κωδικό "APPOFTHEDAY" αν και έχω βολευτεί με το map my ride θα τη δοκιμάσω την εφαρμογή να δω τη λέει
Socratis_g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αυτό μου το εμφανίζει όταν βάζω το promo code Όταν όμως κάνω επανεκκίνηση δεν βγάζει ότι έχω την pro έκδοση και εμένα το ίδιο φίλε. και μετά πρέπει να του ξαναβάλω τον κωδικό.
Dr.Spy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω TS και giorginho. Καλη χρονια με υγεια και ευτυχια! 1
diplo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 η ιστορία με τον appoftheday κωδικό μάλλον είναι ότι έτσι και την κάνεις uninstall και πας να την ξαναβάλεις άλλη μέρα δε θα μπορείς να έχεις τα προνόμια της pro έκδοσης. Αυτός λογικά είναι και ο λόγος που δε φαίνεται αγορασμένη στο account μας στο play store η pro έκδοση. 3
actorgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω TS και giorginho για τις οδηγιες.Το δοκιμαζω πρωτη φορα και φαινεται καλο.Γραφει διαδρομη με ποδηλατο και το σωζει καπου;
pcbill Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω TS και giorginho για τις οδηγιες.Το δοκιμαζω πρωτη φορα και φαινεται καλο.Γραφει διαδρομη με ποδηλατο και το σωζει καπου; Για ποδήλατο βγάζει το Runtastic Road Bike Pro GPS και το αντίστοιχο για Mountain Bike που κι αυτά μπορείς να τα πετύχεις δωρεάν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 η ιστορία με τον appoftheday κωδικό μάλλον είναι ότι έτσι και την κάνεις uninstall και πας να την ξαναβάλεις άλλη μέρα δε θα μπορείς να έχεις τα προνόμια της pro έκδοσης. Αυτός λογικά είναι και ο λόγος που δε φαίνεται αγορασμένη στο account μας στο play store η pro έκδοση. Δεν νομιζω. Η εκδοση pro ανηκει πλεον στο account με το οποιο συνδεεσαι στο runtastic, οποτε δεν τρεχει μια ακομα και φορματ να κανεις. Αυτο ειδα εγω που το εκανα giorginho's way (οπως λεμε carlito's) και το περασα και σε 2η συσκευη - στην 2η δεν χρειαστηκε να βαλω καν το coupon. Απλη εκδοση και με το login εχω ολες τις pro επιλογες.
diplo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν επιμένω φυσικά. Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά με την δική μου λογική, στο account μου θα έπρεπε να υπάρχει η pro έκδοση και όχι η απλή. Όπως και να έχει αυτό θα το δούμε σε λίγες μέρες που θα λήξει η προσφορά.
nikos16717 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εμένα στο site του Runstatic που κάνω login μου βγάζει το μήνυμα Your Trial GOLD Membership will expire in 14 days. Runtastic GOLD Membership is on sale for the next 2 days - get it now! Your account has been upgraded to a FREE 14 day GOLD trial membership. It will be automatically changed to a basic membership at the end of the trial period.
drkar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Mολις το εκανα κι εγω και το εγκατεστησε κανονικα πριν 5 λεπτα. Eυχαριστω στον ts και στον giorginho!
cleeverblade Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 σήμερα έχει free το runtastic pedometer με την ίδια διαδικασία πατάτε το "enter promotional code" και γράφετε "APPOFTHEDAY" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.pedometer.lite&hl=en 5
spookaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 σήμερα έχει free το runtastic pedometer με την ίδια διαδικασία πατάτε το "enter promotional code" και γράφετε "APPOFTHEDAY" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.pedometer.lite&hl=en το έβαλα ευχαριστώ.
giorginho Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Και πάνω που είπα να το γράψω... Με προλαβες Sent from my XT890 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα