giorgosapatsi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια.θελω να ρωτησω.ειναι λογικη αυτη η θερμοκρασια στο cpu?Δεν εχω ανοιχτο τιποτα ουτε ιντερνετ ουτε games.πριν κανα 20ημερο με ανοιχτα games k internet επιανα 29-30.καμια γνωμη?Ειχα περασει και το cheat engineer πριν λιγεσ μερες και οταν το ετρεχα μου παγωνε η οθονη,εκανε ενα περιεργο ηχο και μου εσβηνε (οπως ειχα αναφερει και πιο πριν)μηπως με το προγραμμα ανεβαζε μεγαλες θερμοκρασιεσ και για αυτο το λογο μου εσβηνε?εντομεταξη οταν εκανε το restart δεν ξαναεμπαινε στα windows εκανε συνεχως restart sto restart
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι και υπερβολικά πολυ αν και νομίζω γύρω στους 40 θα ηταν καλα , ρίξε ενα καθάρισμα απο σκόνες σε ολο το pc και στην ψύκτρα του επεξεργαστή και ακομα καλύτερα αν μπορούσες να βάλεις και λιγο καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα , στο υπόλοιπο σύστημα ειναι μια χαρα οι θερμοκρασίες,
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 48βαθμους σε Idle δεν τους λες και λιγους παντως. Για δοκιμασε και να παιξεις κανενα παιχνιδι να δεις ποσο φτανουν οι θερμοκρασιες.
giorgosapatsi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι και υπερβολικά πολυ αν και νομίζω γύρω στους 40 θα ηταν καλα , ρίξε ενα καθάρισμα απο σκόνες σε ολο το pc και στην ψύκτρα του επεξεργαστή και ακομα καλύτερα αν μπορούσες να βάλεις και λιγο καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα , στο υπόλοιπο σύστημα ειναι μια χαρα οι θερμοκρασίες, μηπως φιλε μου εσυ γνωριζεις?τι παιζει με το cheat engineer?για πιο λογο δεν μου το παιζει?και καθε φορα που το παιρναω τρωω το ιδιο παγωμα-restart?μηπως ανεωαζει μεγαλη θερμοκρασια οταν το τρεχω και το κανει αυτο?μηπως εχεισ καμια ιδεα? εντομεταξη συγγνωμη τωρα το θυμηθηκα. πριν κανα 2μηνο περασα στο pc Μου το lineage2 .επαιζα κ μετα απο κανα 20λεπτο εκανε το ιδιο.παγωνε οθονη εβγαζε ηχο και restart στο restart.μου το εκανε για κανα 2 μερες κ μετα σταματησε
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το θυμάμαι το θέμα σου με το cheat engineer αλλα δεν μπορώ αν σκεφτώ κατι για αυτο και δεν ειχα απαντήσει Βασικα αν θέλεις κανε ενα memtest για τις ram να δούμε την σταθερότητα τους και αν βγάζουν σφάλματα , κατεβάζεις το memtest το καις σε ενα cd η dvd και κανεις boot , το τρέχεις για περίπου 2 ώρες Βάλε και μια φωτογραφία να δουμε την κατάσταση του δίσκου με το hdsentinel Στο κανει αυτο το πρόβλημα και με αλλα παιχνίδια ?
giorgosapatsi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 οχι φιλαρακι μου.πρωτη φορα μου το εκανε με το lineage2 μετα σταματησε.μαλον παιζει να το εκανε επειδη επαιζα full αναληση.μετα δεν θυμαμαι αμα το εια αλλαξει αλλα ειχε σταματησει.και μετα αρχισε να το κανει στο cheat engineer. ετρεξα malware εκανα κ ενα system restore και ειναι καλυτερα τωρα.αν και θελω να το περασω παλι αλλα φοβαμαι μην μου κανει τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα