Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, ειχα κανει thread με ενα προβλημα που ειχα και δν ειχα βρει μεχρι τωρα τη λυση,http://www.insomnia.gr/topic/514013-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-part-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%81%CF%89-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF/ ,ετσι πιστευα οτι ειχα χαλασμενη mobo και πηρα αλλη,http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526085, αλλα το προβλημα συνεχιζε ( rr /freaz),και επεσε το ματι μου στο cable  που παιρνει ρευμα το τροφοδοτικο, οτι οι επαφες που μπαινουν στο ρευμα ειχαν μαυρισει, και συνιδιτοποιησα οτι το συγκεκριμενο καλωδιο το εχω εκει 10 χρονια και εχω αλλαξει 5 pc απο τοτε.. και τωρα μου περισευει μια mobo...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λιγα παιχνιδια πλεον αξιοποιουν σωστα πανω απο 1 καρτα στα υπολοιπα θα παιζεις με μονή κάρτα.

Μεινε με την 990 και την 970 ειτε πουλα την ειτε φτιαξε ενα δευτερο μικρο συστημα(αν και δεν νομιζω οτι συμφερει)

Ασε που με την 990 εχεις καλυτερο κυκλωμα τροφοδοσιας και μπορεις να κλοκαρεις καλυτερα αν ποτε το επιθυμησεις.

Δημοσ.

λιγα παιχνιδια πλεον αξιοποιουν σωστα πανω απο 1 καρτα στα υπολοιπα θα παιζεις με μονή κάρτα.

Αυτο πάλι απο που προέκυψε? Πλεον γυρω στο 90% υποστηρίζει κανονικά sli\cf και ένα 10% όχι..

Δημοσ.

Αυτο πάλι απο που προέκυψε? Πλεον γυρω στο 90% υποστηρίζει κανονικά sli\cf και ένα 10% όχι..

μιλαω για το απολυτα σωστο scaling απο τις καρτες,δικη μου λαθος διατυπωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι παλι, καλημερα κιολας και καλο μηνα, υστερα απο τις αλλαγες που εκανα (αλλαξα mobo,εβαλα αλλα καλωδια στις συνδεσεις),το προβλημα με το freaz ξανα ηρθε,το μονο που μου εχει μεινει να αλλαξω ειναι cpu,ram,και φοβαμαι μην δωσω ασκοπα λεφτα παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...