Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και να θελω να σκαψω σολο με τον εξωτερικο miner πως το κανω?

Μέσα στο AppData\Roaming\HOdlcoin δημιούργησε ένα αρχείο HOdlcoin.conf και βάλε μέσα

server=1

daemon=1

listen=1

rpcuser=user

rpcpassword=password

rpcallow=127.0.0.1

rpcport=8332

port=8333

Κλείσε το πορτοφόλι αν το έχεις ανοιχτό και ξεκίνα το με ένα .bat που θα έχει μέσα

hodlminer.exe -a hodl -o http://127.0.0.1:8332 -u user -p password --no-getwork --coinbase-addr=HVeLZ75NcpWZsi4GKjZHEHw1bpbV6zjyG3

Άλλαξε τη διεύθυνση στο τέλος στη δικιά σου άμα θέλεις, ή σκάβε για μένα :-D

Τα rpcuser rpcpassword και rpcport μπορείς να τα αλλάξεις κατά βούληση, αλλά πρέπει να είναι τα ίδια και στο conf και στο bat.

Εδιτ:Με εριξε αχρηστε 40-50 h/s κατω το bat...Αλλαξα το miner-memory σε 1 και το  genproclimiτ σε 8 και ξαναεπανηλθα..

Το minermemory=2 το κάνει να τρέχει σε 2 threads και δίνει λίγο παραπάνω αν τα προσθέσεις.

Δηλαδή αν έπαιρνες 120 h/s τώρα θα έχεις 2Χ65 περίπου 130 δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βαλε pause στο τελος και δες τι σου βγαζει...

Αχρηστε θα το δοκιμασω και θα σου πω τι παιζει-Βασικα για ποιον εξωτερικο miner λες?Χαμπαρι δεν πηρα..

Εδιτ:Με εριξε αχρηστε 40-50 h/s κατω το bat...Αλλαξα το miner-memory σε 1 και το  genproclimiτ σε 8 και ξαναεπανηλθα...Αλλα πες μου ποιο ειναι το εξωτερικο miner που λες?

Το έβαλα αλλα τζίφος.Τα ίδια κάνει

• Like 1

Το έβαλα αλλα τζίφος.Τα ίδια κάνει

Εννοεις σε ριχνει και εσενα?Οσον αφορα το hodl θα το παρατησω ωρα γιατι σκαβω ενα νομισματακι με gpu οποτε δεν θελω να με ριξει...

Παντως δεν καταλαβαινω...Υποτιθεται cpu-gpu δεν αλληλοεξαρτωνται οσον αφορα το mining  ετσι δεν ειναι?

Εννοεις σε ριχνει και εσενα?Οσον αφορα το hodl θα το παρατησω ωρα γιατι σκαβω ενα νομισματακι με gpu οποτε δεν θελω να με ριξει...

Παντως δεν καταλαβαινω...Υποτιθεται cpu-gpu δεν αλληλοεξαρτωνται οσον αφορα το mining  ετσι δεν ειναι?

Αμα με το hodlmoner αφησεις μια core ελευθερη δεν θα σε ριχνει πια στο gpu mining

• Like 1

Παιδιά από χθές έχει γίνει γενικό blackout στην Κίνα, έχουν σταματήσει να δουλεύουν όλα τα μεγάλα bitcoin mining farm και πλέον η δυσκολία έχει πέσει σε αυτή που ήταν πριν 4 χρόνια. 

Με μια απλή gpu βγάζεις 5 bitcoin την μέρα. Διαδώστε! και τρέξτε να προλάβετε!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά από χθές έχει γίνει γενικό blackout στην Κίνα, έχουν σταματήσει να δουλεύουν όλα τα μεγάλα bitcoin mining farm και πλέον η δυσκολία έχει πέσει σε αυτή που ήταν πριν 4 χρόνια. 

Κρίμα που μου φαγουρίζει το χέρι μου για Left 4 Dead σήμερα και δεν μπορώ να σκάψω. Στο διάολο τα bitcoin. Ζόμπι ρεεεε...

;)

ΥΓ. Τελικά έβαλα τα ενσωματωμένα γραφικά να σκάβουν και έπαιζα με την κύρια κάρτα. Έβγαλα 4 bitcoin.

Διαδώστε το! Ισχύει μέχρι το τέλος της μέρας τουλάχιστο. Μετά θα το πάρουν χαμπάρι.

Επεξ/σία από ahristos
  • Like 1

Προλαβαίνουμε ακόμα;

Υ.Γ: Είσαι ωραίος, τώρα το έπιασα, ήμουν εντελώς απροετοίμαστος φίλε. χαχαχαχα. Ενώ τα έχω παρατήσει εδώ και χρόνια, έψαχνα να βρω κωδικούς από Pool και wallet και προγράμματα για mining να προλάβω όσο μπορέσω....

Έβγαλα ήδη το πρώτο Bitcoin, έτσι που πάμε βγαίνουν περίπου 2-3 Bitcoin την μέρα με μια απλή GPU, δύσκολο για παραπάνω εκτός αν έχετε δυνατό μηχάνημα.   ;)

• Like 1

εγω δεν ειδα κατι για μπλακ αουτ.μπηκα στο sloosh pool και ειδα hashrate 50 petahash για πια πτωση λετε?υστερα θελει μηχανακια sha256 δεν κοβεται με καρτες γραφικων.και μπλακάουτ να γινει κατω από 60 μυρια δεν πεφτει η δυσκολια.επανερχεται παλι!

Σωστα τα λες αλλα αυτη η λογικη δεν εχει να κανει με το mining συγκεκριμενα. Ισχυει το ιδιο και αν αγορασεις τα (υποψηφια για to the moon) νομισματα.

Και εννοειται οτι κυριως παιχνιδι ειναι, αλλα στα παιχνιδια μας αρεσει να νικαμε και ας μην υπαρχει ουσιαστικο κερδος :-D

Απο τα posts σου που διαβαζω εδω 2 χρονια τωρα φαινεται οτι πεφτεις πολυ συχνα μεσα και γενικως εισαι καλος στο να βρισκεις νωρις τις ευκαιριες (σε αντιθεση με μενα που ολα τα ανακαλυπτω οταν παει να τελειωσει το παρτυ).

Απορω γιατι εχεις μεινει ακομα με την 7850. Ανετα θα μπορουσες να κανεις αποσβεση την αγορα μιας καλυτερης καρτας απο το σκαψιμο και μονο

Για το τελευταίο, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην αγοράσω τίποτα παραπάνω αν δεν μου χρειαζότανε για τις στάνταρ εφαρμογές. Καλύτερη GPU ας πούμε για να παίζω τα τελευταία παιχνίδια και CPU για πιο γρήγορη μετατροπή βίντεο.

Αυτά τελευταία με απογοήτευσαν. Τις αγαπημένες μου σειρές το Biosock και το Max Payne, ούτε στη μέση δεν τα έφτασα, τα βαρέθηκα.

Και επειδή χάλασε η μητρική μου για τον παλιό PHENOM πήρα έναν FX και έβγαλε τα λεφτά του αλλά δεν ήταν γιαυτό...

Εξ΄άλλου πρεσβεύω το έξυπνο mining οπότε αν προτείνω αναβάθμιση μάλλον αντικρούω τις προθέσεις μου.

πρωταπριλιατικο αστειο η πτωση της δυσκολιας του μπιτκοιν.ασε που σε λιγους μηνες θα υποστει halving θα πληρωνει 12,5 ανα μπλοκ!λενε θα ανεβει η αξια για να δουμε!

καλησπερα 

το hodl σκαβετε με nvidia gpu?

με την cpu μου καπου στις 6-7 ωρες με 200hashrate εσπασα ενα μπλοκ

Οχι, μονο cpu.

Πολυ τυχερος εισαι. Με την τωρινη δυσκολια και 200 hashrate ακομα (πρεπει να εχεις δυνατο cpu για να βγαζεις τοσο) κατα μεσο ορο πρεπει να βγαζεις λιγοτερο απο 1 μπλοκ το 24ωρο

Ρε λαλακες δεν ειναι αστεια αυτα θα παθουμε καμια καρδια αστο διαολο σας μεσα... :mad:  :mad:  :X  :X  :X  :mad:  :mad:  :mad:  :mrgreen: .

Οι xeon ειναι πολυ overpowered...Αν δεν πληρωνεις πολυ ρευμα,αστο να σκαβει.Σου ανοιξε παντως...1 μπλοκ σε 7 ωρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...