Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με κανένα asic miner δεν αξίζει να δουλέψεις? Π.χ ένα μεταχειρισμένο Gridseed Blade σε ltc ή κάποιο παραπλήσιο coin?

6ΜΗ scrypt για 100W βγαζει απ'οτι βλεπω. Δηλαδη 0.1 LTC την ημερα.

Η 750 με τα 60 W βγαζει απο 0.08 εως 0.1 LTC τη μερα με x11 στο ltcrabbit. Και ουτε αυτη τη θεωρω καλη αποδοση. Οποτε το συγκεκριμενο σιγουρα δεν αξιζει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως φαίνεται να μην αξίζει!

Αν και καινούργιος στο άθλημα (ακόμη μαθαίνω!), έχω την εντύπωση ότι το share rate (στο ltcrabbit) σε scrypt είναι καλύτερο σε σύγκριση με X11. Οπότε ίσως η απόδοση να είναι λίγο μεγαλύτερη.

Εκτός αν το υπολόγισες και αυτό, τότε λάθος μου!!!!

Τις αποδοσεις τις υπολογιζω εδω

https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty

Για bitcoin και litecoin

Τωρα που ειδα και την αποδοση scrypt στο ltc rabbit η αποδοση εκει ειναι  αυτη τη στιγμη 0.01393/Mh. Αρα 6*0.01393=0.0836. Δηλαδη ακομα χειροτερα! Και υπολογισω το asic στα 6Mh που ειναι γεναιοδωρο γιατι κανονικα λεει κυμαινεται απο 5.2 ως 6

Edit:Εκανα oc τον ι7 4770κ(βασικα εχω σοβαρο προβλημα αλλα αυτο θα το λυσω σε αλλο subforum του ινσομνια :P ) και τελος παντων με την βοηθεια του oc genie τον πηγα στα 4 ghz και ανεβηκε η αποδοση απο τα 106 στα +-130 .Δεν ξερω αν αξιζει αλλα ετσι κι αλλιως δεν με ενδιαφερει αφου δεν πληρωνω εγω το ρευμα.ΤΟ καλοκαιρι που λογιακ θα βαλω νερακι θα του πεταξω τα ματια εξω.

Edit:Εκανα oc τον ι7 4770κ(βασικα εχω σοβαρο προβλημα αλλα αυτο θα το λυσω σε αλλο subforum του ινσομνια :P ) και τελος παντων με την βοηθεια του oc genie τον πηγα στα 4 ghz και ανεβηκε η αποδοση απο τα 106 στα +-130 .Δεν ξερω αν αξιζει αλλα ετσι κι αλλιως δεν με ενδιαφερει αφου δεν πληρωνω εγω το ρευμα.ΤΟ καλοκαιρι που λογιακ θα βαλω νερακι θα του πεταξω τα ματια εξω.

Ξεκίνα το με ένα .bat που θα έχει μέσα

HOdlcoin-qt.exe -gen=1 -minermemory=2 -genproclimit=4

Θα κερδίσεις 10 με 15 h/s 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον εξωτερικό miner για άλλα 20-30 h/s

AMD FX 8 πυρήνες στα 4 GHz  150-160 h/s

Στο pool χθες έβγαλε 20 HODL σε 15 ώρες περίπου.

Το έβαλα σε solo τώρα με τον εξωτερικό miner αλλά δεν βρήκα μπλοκ ακόμα να δω τι κάνει.

• Like 1

Δεν ξερω αν εχει γινει γνωστο, αλλα τα πρωτα asic για x11 κυκλοφορησαν και εχουν παραδοθει

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1371705.0

Οι μερες του gpu mining ειναι μετρημενες για το x11

Τι καιει ο 8πυρηνος AMD στα 4ghz? Δε νομιζω να συμφερει με 160 h/s εκτος αν δεν πληρωνεις εσυ το ρευμα.

Εβαλα το geth και θα το αφησω το βραδυ να συγχρονισει ωστε να εξοικειωθω λιγο πριν αρχισω mining ethereum. Να δω και πως θα δουλεψει σε Maxwell καθως και αν αξιζει γιατι οι πιο πολλοι με AMD καρτες το δουλευουν.

εθερεουμ με καρτες amd η maxwel compute 5.2 gtx970-980 πιχι.το χ11 εχει πλεον asic σε λιγο καιρο επειδή παραγουν πολλα νομισματα θα πεσει η τιμη τους κατακόρυφα!η αξια ανεβαινει με το να παραγοντε πιο λιγα από ότι αγοραζοντε.

Δεν ξερω αν εχει γινει γνωστο, αλλα τα πρωτα asic για x11 κυκλοφορησαν και εχουν παραδοθει

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1371705.0

Οι μερες του gpu mining ειναι μετρημενες για το x11

Τι καιει ο 8πυρηνος AMD στα 4ghz? Δε νομιζω να συμφερει με 160 h/s εκτος αν δεν πληρωνεις εσυ το ρευμα.

Εβαλα το geth και θα το αφησω το βραδυ να συγχρονισει ωστε να εξοικειωθω λιγο πριν αρχισω mining ethereum. Να δω και πως θα δουλεψει σε Maxwell καθως και αν αξιζει γιατι οι πιο πολλοι με AMD καρτες το δουλευουν.

Το πήρες στραβά...

Τι κι αν σκάβουμε σήμερα για 1 και 2 Ευρώ την μέρα (ή και με χάσιμο ακόμα); Θα γίνουμε πλούσιοι;

Το θέμα είναι να επενδύσουμε αυτά που βγάζουμε σε κάποιο νόμισμα που θα εκατονταπλασιαστεί η αξία του σε 2-3 χρόνια.

XMR, ETH, DCR έχω κάποιες ποσότητες. Κάποιο από αυτό θα πετύχει μάλλον. Τότε θα έχω δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Τώρα τι να πουλήσω;  Να βγάλω 2 χιλιάδες (τόσα έχω περίπου); Και τι έγινε;

Και να να μην πετύχει δεν έχασα και τίποτα. Ωραίο παιχνίδι ήταν...

Σωστα τα λες αλλα αυτη η λογικη δεν εχει να κανει με το mining συγκεκριμενα. Ισχυει το ιδιο και αν αγορασεις τα (υποψηφια για to the moon) νομισματα.

Και εννοειται οτι κυριως παιχνιδι ειναι, αλλα στα παιχνιδια μας αρεσει να νικαμε και ας μην υπαρχει ουσιαστικο κερδος :-D

Απο τα posts σου που διαβαζω εδω 2 χρονια τωρα φαινεται οτι πεφτεις πολυ συχνα μεσα και γενικως εισαι καλος στο να βρισκεις νωρις τις ευκαιριες (σε αντιθεση με μενα που ολα τα ανακαλυπτω οταν παει να τελειωσει το παρτυ).

Απορω γιατι εχεις μεινει ακομα με την 7850. Ανετα θα μπορουσες να κανεις αποσβεση την αγορα μιας καλυτερης καρτας απο το σκαψιμο και μονο

Εμένα στο rabbit δεν δούλευε με τίποτα :mad: :mad:  :mad:  :mad: 

σκάβω dcr με το sgminer και σε 1 λεπτό αφότου ξεκίνησε σταματάει γιατι??

@echo off
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe -k decred -o http://dcr.suprnova.cc:9112 -u χχχχχχχ -p χχχχχχχχχ -I 18

Εχω αυτό το *.bat τι φταίει???

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα στο rabbit δεν δούλευε με τίποτα :mad: :mad:  :mad:  :mad:

σκάβω dcr με το sgminer και σε 1 λεπτό αφότου ξεκίνησε σταματάει γιατι??

@echo off

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

sgminer.exe -k decred -o http://dcr.suprnova.cc:9112 -u χχχχχχχ -p χχχχχχχχχ -I 18

Εχω αυτό το *.bat τι φταίει???

Βαλε pause στο τελος και δες τι σου βγαζει...

Αχρηστε θα το δοκιμασω και θα σου πω τι παιζει-Βασικα για ποιον εξωτερικο miner λες?Χαμπαρι δεν πηρα..

Εδιτ:Με εριξε αχρηστε 40-50 h/s κατω το bat...Αλλαξα το miner-memory σε 1 και το  genproclimiτ σε 8 και ξαναεπανηλθα...Αλλα πες μου ποιο ειναι το εξωτερικο miner που λες?

Επεξ/σία από Brazzers 1080p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...