Bspus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μαλιστα. Απ'οτι φαινεται, το hodl ευνοειται απο τα πολλα threads (εκτος απο τη συχνοτητα σαφως) Σε εναν 2500k στα 3.4Ghz βγαζει γυρω στα 65 h/s ενω σε εναν 5930k στα 3.6 βγαζει 210h/s. Τον ειχα αφησει αυτον να τρεχει ενα βραδυ γυρω στο 8ωρο, δε βρηκε τιποτα και απογοητευτηκα, αλλα με αυτα που λες μαλλον πρεπει να τον αφησω τουλαχιστον μια η δυο μερες, αν οχι βδομαδα για να δω πραγματικα τι πιανει Σε i5 και κατω ομως δεν συμφερει καθολου σιγουρα. Edit: Τελικα μεσα στο 24ωρο βρηκα ηδη 2 blocks Το κακο ειναι οτι επηρεαζει πολυ ασχημα το mining με την καρτα γραφικων, σε σημειο που να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω και τα 2 μαζι. Κριμα που δεν με αφηνει να επιλεξω ποσα cores/threads θελω να του διαθεσω. Το βαζω low piority αλλα δεν αρκει Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από Bspus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ειμαι γυρω στα 120 h/s σε stock clocks (Θα ανεβω καποια στιμγη αυριο μεθαυριο θα δω ).Λιγα πανω λιγα κατω βεβαια.Κανω και αλλα πραγματα για αυτο(Λαγκαρει παντως να ξερεις) Βάλτο σε χαμηλή προτεραιότητα στη διαχείριση εργασιών. Εγώ παίζω και παιχνίδια έχοντάς το να δουλεύει έτσι από κάτω. Μάλιστα, τα τελευταία 2 μπλοκ που βρήκα ήταν ενώ έπαιζα Left 4 Dead 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά θέλω ένα αρχείο *.conf για το sgminer για χ11 με gpu.Δεν μου δουλεύει τίποτα.Αν έχει κάποιος ας μου στείλει ένα π.μ ώστε να το κάνω να δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά θέλω ένα αρχείο *.conf για το sgminer για χ11 με gpu.Δεν μου δουλεύει τίποτα.Αν έχει κάποιος ας μου στείλει ένα π.μ ώστε να το κάνω να δουλέψει Γιατί να χρειάζεσαι .conf ; Έχεις πολλές κάρτες και τις βάζεις να δουλεύουν με διαφορετικά ρολόγια, ταχύτητες ανεμιστήρων κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 2 κάρτες είναι στα ίδια ρολόγια αλλα έχω ξεχάσεις τα seetings για να δουλέψει σε ένα multipool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Edit: Τελικα μεσα στο 24ωρο βρηκα ηδη 2 blocks Το κακο ειναι οτι επηρεαζει πολυ ασχημα το mining με την καρτα γραφικων, σε σημειο που να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω και τα 2 μαζι. Κριμα που δεν με αφηνει να επιλεξω ποσα cores/threads θελω να του διαθεσω. Το βαζω low piority αλλα δεν αρκει E αντε και γαργαλησου ρε λαλακα....24 ωρες 2 block και γω σε 3 μερες 1...Αντε και...Αντε και.... Οσον αφορα το hodl ειστε solo η σε pool? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εγώ σολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Οσον αφορα το hodl ειστε solo η σε pool? Ποτε βγηκε pool? Μεχρι χθες που εβλεπα το ANN thread ακομα bounty προσφερανε για cpu pool. Ετσι και φτιαξουνε θα μπουκαρει πολυς κοσμος μεσα και θα γινει αδυνατο να βρεις κατι σολο μετα φανταζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ποτε βγηκε pool? Μεχρι χθες που εβλεπα το ANN thread ακομα bounty προσφερανε για cpu pool. Ετσι και φτιαξουνε θα μπουκαρει πολυς κοσμος μεσα και θα γινει αδυνατο να βρεις κατι σολο μετα φανταζομαι https://bitcointalk.org/index.php?topic=1317918.msg14318583#msg14318583 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RpMz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πάντως μία νύχτα που το άφησα για δοκιμή και εγώ δεν είχα βρεί κάποιο block. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Θα το αφησω και στο pool ενα 24ωρο να δω πως παει. Το hashrate που μου αναφερει ειναι σωστο, οσο και στο solo mining αλλα τα στατιστικα του pool δεν ειναι ενθαρρυντικα. Σχεδον ολα τα blocks που βρισκει του παιρνει περισσοτερο χρονο απο τον αναμενομενο για το hashpower που διαθετει το pool. Εχει ομως το θετικο οτι μου επιτρεπει να επιλεξω ποσα threads απασχολω οποτε μπορει να παιξει και gpu mining στο ιδιο μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Στο pool από το μεσημέρι έχω 7 hodl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 15 λεπτα στο hodlpool μου εδωσε 0.16 και ο πεξεργαστης χτυπαγε κοκκινα που σημαινει 100 βαττ συνεχως!δεν συμφαιρει καθολου μου φαινεται αρνητικο ROI αν εχεις AMD FX/INTEL I7 συμφαιρει πιστευω μονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εγώ τον έχω στοκ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ποσα hash/sec με τον AMD και ποιον επεξεργαστη? παντως σε 15 λεπτα δεν καταλαβαινεις τιποτα. Γενικως για να αποφασισω αν συμφερει το mining για οτιδηποτε το συγκρινω με ASIC bitcoin της τρεχουσας γενιας. Αυτη τη στιγμη 1 Th bitcoin miner καιει 250W (0.25W/Gh) και παραγει 0.003 btc την ημερα. Οποιαδηποτε mining εργασια μπορω να βρω με αυτην την αναλογια αποδοσης την κανω. To x11 με τις καρτες μου αυτη τη στιγμη στο ltc rabbit ειναι οριακα στο να μη συμφερει. Θα ψαξω πως δουλευει το eth με την πρωτη ευκαιρια μπας και τα καταφερω καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα