sacracer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 δεν ξερω ακριβως τι καταναλωση εχει.εγω με το ποσο βαραει κοφτες το ρολοι της δεη τσεκαρα την ωρα που είναι φουλ,δοκιμασα μια r9 270 καπου 250 βαττ νομιζω αυτή και γυρναγε αρκετα.μολις εβαλα αυτην και την εβαλα να δουλεψει σε x11 ειχε διαφορα αρκετη!!παντως από ότι λενε πολύ οικονομικη το τροφοδοτικο δεν ζεσταίνεται ενώ με την r9 εβραζε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OmfgCrup Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια μιας και δεν ξερω που να ποσταρω αυτο που θελω θα κανω μια προσπαθεαι εδω... Εχω 40 ευρω σε paysafe card και θα ηθελα να τα κανω bitcoin ωστε να αγορασω κατι παιχνιδια μεσω ιντερνετ.αν καποιος ενδιαφερεται παρακαλω να στειλει μηνυμα! Προσωπικα εχω μια toxic r9 280x sapphire και την εχω να σκαβει τα πρωινα συνηθως οταν φευγω για το σχολειο.δεν αξιζει το mining ουτε κατα διανοια,αλλα μιας και εχω τζαμπα ρευμα για λιγους μηνες γιατι να μην το αξιοποιησω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisss1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έχει αγοράσει κανείς ZeusMiner THUNDER X6 18-20Mh/s |LOW-POWER SCRYPT ASIC MINER? τι προτείνετε στα 400-500 Ευρώ περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OmfgCrup Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχει αγοράσει κανείς ZeusMiner THUNDER X6 18-20Mh/s |LOW-POWER SCRYPT ASIC MINER? τι προτείνετε στα 400-500 Ευρώ περίπου? Αστο ρε φιλε δεν αξιζει τπτ πια..παιξε με το "χρηματιστηριο " των coins και οχι με το mining 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 παιδια σε περιπτωση που για καποιον το ρευμα ειναι δωρεαν, υπαρχει καποιο miner που να αξιζει? η πρεπει να δωσει κανεις 2.000 ευρω για μηχανημα που θα βγαζει 50 ευρω το μηνα και δε θα γινει ποτε αποσβεση λογω της αυξανομενης δυσκολιας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis53 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα και χρονια πολα σε ολους μια ερωτηση και απο εμενα θα αγορασω ενα pc ποιες ειναι οι καλυτερες προδιαγραφες που μπορει να εχει για καλυτερο mining και στα δυο cpu k gpu ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RpMz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, Νέος στο χώρο, διάβασα όλες τις σελίδες και πλέον έχω αποκτήσει μία άποψη. Μία ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς με κανένα rasberry+usb hub+ usb scrypt miners? Αξίζουν πολλαπλοί usb miners για να ψιλοκάνει κανείς Mining? Και εναλλακτικά αντί για rasberry με κανένα Windows mini pc+usb miners? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) οχι δεν αξιζει .. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2016 από criminal87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 για καρτες nvidia maxwell αξιζει σε αυτό το ποολ http://www.zpool.ca/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδες Νεος και εγω στο κοσμο των cryptocoins η οπως διαολο λεγονται τελος παντων.Να αναφερω πως ειμαι στο ltcrabbit.com και σκαβω σε χ11 αλλα το pool με πληρωνει σε ltc.Καλο pool και με r9 280x που εχω εγω ειμαι στα 5.8 με 6,1 mhs σταθερα. Σκαβω εδω και 2 μερες και εχω μαζεψει 0.32 ltc. Δεν αξιζει προφανως να σκαβεται παιδες,εκτος και αν εχετε τζαμπα ρευμα η χαμηλο κοστολογιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδες Νεος και εγω στο κοσμο των cryptocoins η οπως διαολο λεγονται τελος παντων.Να αναφερω πως ειμαι στο ltcrabbit.com και σκαβω σε χ11 αλλα το pool με πληρωνει σε ltc.Καλο pool και με r9 280x που εχω εγω ειμαι στα 5.8 με 6,1 mhs σταθερα. Σκαβω εδω και 2 μερες και εχω μαζεψει 0.32 ltc. Δεν αξιζει προφανως να σκαβεται παιδες,εκτος και αν εχετε τζαμπα ρευμα η χαμηλο κοστολογιο! Άμα παρακολουθείς την σκηνή υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες... Πριν 1 μήνα ας πούμε μοιράστηκαν δωρεάν σε όσους δήλωσαν, από 283 Decred (DCR). Αυτά σήμερα κάνουν πάνω από 1.5 BTC. Δεν σου δίνουν τζάμπα κάθε μέρα 600 Ευρώ ε; Πούλησα μερικά, αλλά κράτησα τα περισσότερα και τα έβαλα να τοκίζονται. Μου δίνουν τουλάχιστο 1 POS block κάθε μέρα, πού είναι πάνω από 1M satoshi, ή αν προτιμάς 1.3 LTC. Όλα αυτά χωρίς να ξοδεύω τίποτα. Για σκάψιμο τώρα, υπάρχουν ευκαιρίες στα CPU νομίσματα. Με το HOdlcoin τελευταία έβγαζα 1 με 2 LTC τη μέρα για 2 βδομάδες, αλλά τώρα που το πήραν χαμπάρι έπεσα σε κάτω από 1 (αν είμαι τυχερός, γιατί μόνο solo mining είναι). Πριν από αυτό ήταν το Fantom, πιο πριν το AEON (πριν το πάρουν χαμπάρι τα botnets) κλπ. Θέλει πάντως έναν κορυφαίο AMD ή Intel επεξεργαστή, αλλά ο FX μου τα έβγαλε τα λεφτά του. Για σκάψιμο με κάρτα γραφικών τώρα, η στρατηγική είναι να παρακολουθείς τη σκηνή για νομίσματα που φαίνονται ότι δεν θα πετύχουν, δεν είναι στο χρηματιστήριο και έχουν χαμηλό hashrate. Μαζεύεις μερικά εύκολα και τελικά μόλις μπουν στο χρηματιστήριο, οι πιθανότητες είναι ότι θα βάλεις περισσότερα από το αν έσκαβες DASH ας πούμε. Συνιστώ να βάλεις να σκάψεις Decred https://bitcointalk.org/index.php?topic=1290358.0. Με την κάρτα σου μπορείς να φτάσεις το 1 DCR τη μέρα που είναι περίπου 0.8 LTC. Εγώ με την αδύναμη HD7850 βγάζω άνετα 0.3 DCR χωρίς να δουλεύει πάνω από 10 ώρες (παίζουμε και παιχνίδια ε; ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Άμα παρακολουθείς την σκηνή υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες... Πριν 1 μήνα ας πούμε μοιράστηκαν δωρεάν σε όσους δήλωσαν, από 283 Decred (DCR). Αυτά σήμερα κάνουν πάνω από 1.5 BTC. Δεν σου δίνουν τζάμπα κάθε μέρα 600 Ευρώ ε; Πούλησα μερικά, αλλά κράτησα τα περισσότερα και τα έβαλα να τοκίζονται. Μου δίνουν τουλάχιστο 1 POS block κάθε μέρα, πού είναι πάνω από 1M satoshi, ή αν προτιμάς 1.3 LTC. Όλα αυτά χωρίς να ξοδεύω τίποτα. Για σκάψιμο τώρα, υπάρχουν ευκαιρίες στα CPU νομίσματα. Με το HOdlcoin τελευταία έβγαζα 1 με 2 LTC τη μέρα για 2 βδομάδες, αλλά τώρα που το πήραν χαμπάρι έπεσα σε κάτω από 1 (αν είμαι τυχερός, γιατί μόνο solo mining είναι). Πριν από αυτό ήταν το Fantom, πιο πριν το AEON (πριν το πάρουν χαμπάρι τα botnets) κλπ. Θέλει πάντως έναν κορυφαίο AMD ή Intel επεξεργαστή, αλλά ο FX μου τα έβγαλε τα λεφτά του. Για σκάψιμο με κάρτα γραφικών τώρα, η στρατηγική είναι να παρακολουθείς τη σκηνή για νομίσματα που φαίνονται ότι δεν θα πετύχουν, δεν είναι στο χρηματιστήριο και έχουν χαμηλό hashrate. Μαζεύεις μερικά εύκολα και τελικά μόλις μπουν στο χρηματιστήριο, οι πιθανότητες είναι ότι θα βάλεις περισσότερα από το αν έσκαβες DASH ας πούμε. Συνιστώ να βάλεις να σκάψεις Decred https://bitcointalk.org/index.php?topic=1290358.0. Με την κάρτα σου μπορείς να φτάσεις το 1 DCR τη μέρα που είναι περίπου 0.8 LTC. Εγώ με την αδύναμη HD7850 βγάζω άνετα 0.3 DCR χωρίς να δουλεύει πάνω από 10 ώρες (παίζουμε και παιχνίδια ε; ). Σε ευχαριστω για την λεπτομερειακη απαντηση σου,δυστυχως ειμαι 3η λυκειου και απλως αφηνω τον υπολογιστη να minarei και τπτ αλλο(ε και κατι αλλες ψιλοβλακειουλες τα πρωινα).Θα σταματησω καλυτερα το σκαψιμο με την gpu γιατι οταν θελησω να την πουλησω δεν θα την παρει μαλλον κανεις,οποτε θα στραφω στο cpu mining που ειπες.Ξερεις απο που μπορω να ξεκινησω γιατι ειμαι και noob?(Εχω ι7 4770κ στα 4.2 κλοκαρισμενο σε αερα). Αυτο με τα giveaways που το παρακολουθω?Ειναι κρυφο? Τελος,αυτο το dcr σκαβεται και με cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ... στραφω στο cpu mining που ειπες.Ξερεις απο που μπορω να ξεκινησω γιατι ειμαι και noob?(Εχω ι7 4770κ στα 4.2 κλοκαρισμενο σε αερα). Αυτο με τα giveaways που το παρακολουθω?Ειναι κρυφο? Τελος,αυτο το dcr σκαβεται και με cpu? Ξεκίνα με το HOdlcoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=1317918.0 Κατέβασε το Win64 Setup και αφού το εγκαταστήσεις και ανοίξει, άστο να συγχρονιστεί. Αφού συγχρονίσει πάτα το solo mining on στο μενού mining και αρχίζεις. Άνοιξε και τη διαχείριση εργασιών και βάλτο στην χαμηλή προτεραιότητα να μην σε εμποδίζει σε άλλες εργασίες. Μπορεί να βρεις 1 ή και 2 μπλοκ τη μέρα αν είσαι τυχερός, αλλά και κανένα μετά από 2-3 μέρες αν είσαι άτυχος (όπως είμαι εγώ τελευταία ) Κάθε μπλοκ έχει 50 νομίσματα και μπορείς να τα πουλήσεις εδώ https://yobit.net/en/trade/HODL/BTC Εδώ https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0 παρακολουθείς όλες τις καινούριες ανακοινώσεις. Η ελεύθερη διανομή νομισμάτων ανακοινώνεται συνήθως μέρες ή βδομάδες πριν γίνει, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα πρέπει να είσαι εκεί να τα διεκδικήσεις γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Συνήθως επίσης, θα πρέπει να έχεις κάποια δραστηριότητα στο φόρουμ (posts) αλλιώς δεν έχει... Το DCR σκάβεται και με CPU αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Ενδεικτικά, η αδύναμη κάρτα μου που μετά βίας καταναλώνει 100W βγάζει 700 Mh/s ενώ ο επεξεργαστής με μεγαλύτερη κατανάλωση δεν ξεπερνάει τα 160 Mh/s. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacracer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 το DCR εχει πολυ αργες επιβεβαιωσεις.μια μερα και βαλε κανει να σου τα πιστωσει!εγω για να μην ασχολουμε και πολυ το εβαλα στο multipool που ανεφερα πιο πανω και με πληρωνει κατευθειαν σε bitcoin σε ενα ανταλλακτηριο.δεν εχω και πολλα ενα πισι με πολυ μικρη καταναλωση ενσωματωμενος επεξεργαστης στη μητρικη και καρτα gtx750ti.καιει 2 κιλοβατωρες την ημερα και δινει απο 0.80 εως 1,90 εβρω αναλογα την αποδοση και την τιμη του bitcoin φυσικα.το ltc ειναι πιο σταθερο δεν εχει μεγαλες αυξομειωσεις στην τιμη.γενικα είναι κουραστικο το ψαξιμο για αποδοσεις στα ψηφιακα νομισματα,υστερα αν μπαινεις και σε πολλα ανταλλακτήρια γεμιζεις με μικρα υπολοιπα που πολλες φορες δεν σε αφηνουν να τα παρεις αν δεν εχουν καποιο οριο.μην ξεχναμε και χρεωσεις συνναλαγων κτλ.ενα ριγκ με μερικες καρτες και πισι να καιει λιγο και είναι μια χαρα!το ltcrabitt το τεσταρα κι εγω.δεν εχει αποδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 το DCR εχει πολυ αργες επιβεβαιωσεις.μια μερα και βαλε κανει να σου τα πιστωσει!εγω για να μην ασχολουμε και πολυ το εβαλα στο multipool που ανεφερα πιο πανω και με πληρωνει κατευθειαν σε bitcoin σε ενα ανταλλακτηριο.δεν εχω και πολλα ενα πισι με πολυ μικρη καταναλωση ενσωματωμενος επεξεργαστης στη μητρικη και καρτα gtx750ti.καιει 2 κιλοβατωρες την ημερα και δινει απο 0.80 εως 1,90 εβρω αναλογα την αποδοση και την τιμη του bitcoin φυσικα.το ltc ειναι πιο σταθερο δεν εχει μεγαλες αυξομειωσεις στην τιμη.γενικα είναι κουραστικο το ψαξιμο για αποδοσεις στα ψηφιακα νομισματα,υστερα αν μπαινεις και σε πολλα ανταλλακτήρια γεμιζεις με μικρα υπολοιπα που πολλες φορες δεν σε αφηνουν να τα παρεις αν δεν εχουν καποιο οριο.μην ξεχναμε και χρεωσεις συνναλαγων κτλ.ενα ριγκ με μερικες καρτες και πισι να καιει λιγο και είναι μια χαρα!το ltcrabitt το τεσταρα κι εγω.δεν εχει αποδοση. Γιατι δεν εχει αποδοση το ltc rabbit οεο?Το παρατηρησα και εγω για τις αργες πιστωσεις...0.8 με 1.9 ευρω τη μερα εισαι με μια 750 τι?Αρα ργω με την 280χ ποσα πρεπει να βγαζω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα