Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δλδ χρηματιστηριο καθαρο...

για mining δεν το βλεπεις καν δλδ ε?

Ουτε να το σκεφτεσαι. Δεν θα βγαλεις τα εξοδα του ρευματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας ρε παιδες,κανουριος στο φορουμ.εκανα λοιπον ενα bitcoin wallet-account οπως θελετε πες τε το στο blockchain info.επισης κατεβασα και ενα αρχειακι σαν backup.εχω ηδη 10 δολλαρια μεσα με κατι συναλλαγες που εκανα αλλα θελω να τωτησω το εξης.πρεπει καθε φορα που κανω μια συναλλαγη να κατεβαζω ξανα το αρχειακι για να κανει update το αρχειακι ?η γινεται αυτοματα?αν γινεται αυτοματα πως στο διαολο γινεται?ευχαριστω για τον χρονος σας

Νομίζω δεν χρειάζεται να το κατεβάζεις κάθε φορά.

Μια και μπήκα στο νήμα αύριο ανοίγει το ethereum

https://www.ethereum.org/

το mining θα γίνετε αποκλειστικά με gpu

• Like 1

Νομίζω δεν χρειάζεται να το κατεβάζεις κάθε φορά.

Μια και μπήκα στο νήμα αύριο ανοίγει το ethereum

https://www.ethereum.org/

το mining θα γίνετε αποκλειστικά με gpu

thanks

• 1 μήνα μετά...

καλησπερα παιδες.ασχολουμε κι εγω με το mining εδω κι ενα χρονο και εχω αποκτησει μερικα μπιτκοιν στο πορτοφολι μου.τωρα βλεπω οτι εχουν ανοδο οι αλγοριθμοι με καρτες γραφικων!η ερωτηση ειναι ποια ειναι η καλυτερη καρτα AMD που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ εξτρα τροφοδοσια.μονο απο την θυρα δηλαδη.σε nvidia γνωριζω την GTX750 σε AMD ποια ειναι η αντιστοιχη?

επισης άλλη μια ερωτηση.γιατι εχουν πεσει όλα τα νομισματα σκρυπτ τοσο πολύ?σε όλα τα multi pools εχουν χαμηλη αποδοση της ταξης 0.00015 b ανα mhs .

καλησπερα παιδες.ασχολουμε κι εγω με το mining εδω κι ενα χρονο και εχω αποκτησει μερικα μπιτκοιν στο πορτοφολι μου.τωρα βλεπω οτι εχουν ανοδο οι αλγοριθμοι με καρτες γραφικων!η ερωτηση ειναι ποια ειναι η καλυτερη καρτα AMD που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ εξτρα τροφοδοσια.μονο απο την θυρα δηλαδη.σε nvidia γνωριζω την GTX750 σε AMD ποια ειναι η αντιστοιχη?

επισης άλλη μια ερωτηση.γιατι εχουν πεσει όλα τα νομισματα σκρυπτ τοσο πολύ?σε όλα τα multi pools εχουν χαμηλη αποδοση της ταξης 0.00015 b ανα mhs .

Από το παρελθόν έρχεσαι;  :o

Το GPU mining έχει εκλείψει σχεδόν. Το πολύ πολύ να βγει 1 καινούριο νόμισμα τη βδομάδα που να αξίζει, κι αυτό δεν κρατάει πολύ.

Κι αν είσαι τυχερός και το ανακαλύψεις από την πρώτη στιγμή βέβαια.

Η αντίστοιχη της AMD είναι η R9 270, έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις αλλά λίγο παραπάνω κατανάλωση, οπότε θέλει έξτρα τροφοδοσία.

Το Scrypt δεν είναι για κάρτες γραφικών εδώ και πολύ καιρό. Έχουν βγει ειδικά ολοκληρωμένα κυκλώματα ASIC που κάνουν τη δουλειά με εκατονταπλάσιες επιδόσεις.

Ούτε το X11 επίσης συνήθως, γιατί κι εδώ έχουν βγει FPGA που κάνουν πιο αποδοτική τη δουλειά.

Από το παρελθόν έρχεσαι;  :o

Το GPU mining έχει εκλείψει σχεδόν. Το πολύ πολύ να βγει 1 καινούριο νόμισμα τη βδομάδα που να αξίζει, κι αυτό δεν κρατάει πολύ.

Κι αν είσαι τυχερός και το ανακαλύψεις από την πρώτη στιγμή βέβαια.

Η αντίστοιχη της AMD είναι η R9 270, έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις αλλά λίγο παραπάνω κατανάλωση, οπότε θέλει έξτρα τροφοδοσία.

Το Scrypt δεν είναι για κάρτες γραφικών εδώ και πολύ καιρό. Έχουν βγει ειδικά ολοκληρωμένα κυκλώματα ASIC που κάνουν τη δουλειά με εκατονταπλάσιες επιδόσεις.

Ούτε το X11 επίσης συνήθως, γιατί κι εδώ έχουν βγει FPGA που κάνουν πιο αποδοτική τη δουλειά.

για x11 ethereum και ότι βγαινει με καρτα γραφικων εννουσα!σκρυπτ εχω κι εγω ένα ριγκ μεγαλο στα 800 mhs και τρεχει ηδη!!!το θελω επειδή χρησιμοποιώ πολύ τον σταθερο υπολογiστη οσο το εχω ανοιχτο να βγαζει ότι βγαζει αφου ούτως η αλλως το δουλευω.το εχω ένα ειδος χομπυ...

Ε τότε μια GTX750. Ή παραπάνω κάρτες, δεν χρειάζεται η θύρα να είναι 16Χ. Και 1Χ φτάνει.

Δοκίμασε και CPU νομίσματα επίσης αν έχεις καλό επεξεργαστή. Στα Cryptonote νομίσματα ας πούμε, ο 8πύρηνος FX που έχω ξεπερνάει άνετα την κάρτα μου HD7850 ή την GTX750.

Ε τότε μια GTX750. Ή παραπάνω κάρτες, δεν χρειάζεται η θύρα να είναι 16Χ. Και 1Χ φτάνει.

Δοκίμασε και CPU νομίσματα επίσης αν έχεις καλό επεξεργαστή. Στα Cryptonote νομίσματα ας πούμε, ο 8πύρηνος FX που έχω ξεπερνάει άνετα την κάρτα μου HD7850 ή την GTX750.

δεν εχω τοσο δυνατο επεξεργαστη. Athlon IIx3 455 τριπυρινος!ασε που την καρτα θα την βαλω σε idencity 13 να δουλευει και το πισι ανετα!!

καλησπέρα παιδες.μια ερωτηση.αυτη η καρτα δουλευει στο ethereum?http://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-gt740-gt740-oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513684διοτι από λαθος πηρα την ιδια με 1 gb μνημη και δεν μιναρει!!την επεστρεψα και θα την αλλαξω με 2gb θα δουλεψει μετα?

τελικα πηρα την gigabyte gtx 750 ti που απ ότι βλεπω είναι εργαλειο με αριστη σχεση αποδοσης και καταναλωσης.προτιμησα αυτην γιατι μονο αυτην ηταν στα χρηματα που ειχα διαθέσιμα!!δυστηχως όμως εχω θεμα!!δεν πιανει φουλ ταχυτητα στο εθερεουμ!!από ψαξιμο διαβασα καπου ότι εχει ένα bug στα windows η συγκεκριμενη και δεν πιανει φουλ ταχυτητα παρα μονο στο λινουξ!!φεξε μου και γλιστρησα δηλαδή.που να βαλω τετοια εγω μονο μπακ τρακ εχω δουλεψει για κανα wep δυκτιο.προς το παρων την εχω σε x11 με οβερκλοκινκ εφτασε τα 3.1 mhs αλλα την χαμηλωσα λιγο να δουλευει και ο υπολογιστης!αν ξερει καποιος καποιο κολπο για να πιασω φουλ στο εθερεουμ κάθε προταση δεκτη!!

Αν και δεν γνωρίζω από linux να σου πω ότι γενικά οι πάντες ιδίως αυτά τα συστήματα πρώτα τα δουλεύουν για να λειτουργούν σε linux και τα windows τα έχουν σε δεύτερη μοίρα. Με λίγα λόγια να θέλεις να δουλέψεις πάνω σε τέτοια συστήματα θα πρέπει να περάσεις κάποιο linux διανομή. Είναι ποιο εύκολο από τι φαντάζεσαι 

Τι κατανάλωση έχει αυτή η κάρτα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...