alldaynews Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εχω καιρό να ασχοληθώ με το σπορ αλλαεννοείται πως θα κάτσω να διαβάσω.Εβαλα να σκάβεi primecoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δείτε και τις ισοτιμίες των altcoin που βασίζονται καθαρά στην πορεία της ισοτιμίας του bitcoin. Αν ανεβαίνει αυτό ανεβαίνουν και τα υπόλοιπα και το ακολουθούν στενά. Δεν είναι έτσι ακριβώς... Είναι αρκετά χειρότερα Τα περισσότερα νομίσματα δεν έχουν ρευστότητα. Μπορείς με αγορές λίγων BTC να τραβήξεις την τιμή εκεί που θέλεις. Βρέθηκα πριν 10 μέρες με πολλά λεφτά (πάνω από 0.2 BTC ) και ως συνήθως πήγα να αγοράσω moneroj. Λέω να μην πάρω 100 μαζεμένα γιατί θα ανέβει η τιμή και την επόμενη φορά θα βγω χαμένος. Κάποιος άλλος όμως δεν σκέφτηκε έτσι, αγόρασε μπόλικα, και η τιμή σήμερα από 125k που θα αγόραζα έχει πάει στα 165. Τώρα είμαι σε περίεργη θέση. Από τη μια θέλω όσο το δυνατό πιο ακριβό το monero αφού όλη η περιουσία μου σε monero είναι, κι από την άλλη όσο το δυνατό φθηνότερο για να συνεχίσω να αγοράζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τώρα είμαι σε περίεργη θέση. Από τη μια θέλω όσο το δυνατό πιο ακριβό το monero αφού όλη η περιουσία μου σε monero είναι, κι από την άλλη όσο το δυνατό φθηνότερο για να συνεχίσω να αγοράζω. Αγοραζες μονερο και το Νοεμβριο που η τιμη ηταν 0.0035 - 0.004? Εχει πεσει πολυ απο τοτε. Εγω ειχα αγορασε αρκετα τοτε και τα ειχα στο mintpal. Ως γνωστον το mintpal εκλεισε αλλα χθες μετα απο τοσο καιρο επιτελους μου τα επιστρεψαν. Τωρα ειναι στο 1/3 της αξιας τους αλλα φυσικα θα τα κρατησω και ελπιζω να ξανανεβει. Το zeit ουτε στα ανταλλακτηρια δεν το βλεπω πλεον. Ποιος να ασχοληθει και γιατι πλεον με τοσα που υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Το zeit υπάρχει στο cryptsy και πριν κανα 4μηνο είχε 0.00000010 και τώρα 0.00000202 litoshi με τάσεις ανόδου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αγοραζες μονερο και το Νοεμβριο που η τιμη ηταν 0.0035 - 0.004? Εχει πεσει πολυ απο τοτε. Από τον Μάιο αγοράζω. 2 με 3 κάθε μέρα κατά μέσο όρο. Η ανάλυση του poloniex λέει ότι έχω χάσει 0.55 BTC. Το σημείο Break Even μου είναι στα 268k satoshi. Αλλά ποιος νοιάζεται... Δεν σκοπεύω να πουλήσω έτσι κι αλλιώς. Κι άμα τα καταφέρει ο Risto δεν θα μιλάμε για μικροποσά πλέον . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Στο poloniex τα κρατας η σε δικο σου wallet? Λογω δυσχρηστιας του client τα ειχα ολα στο mintpal αλλα μετα απο αυτο που επαθα πλεον δε ρισκαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Στο poloniex τα κρατας η σε δικο σου wallet? Στο δικό μου. Αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ. Την τελευταία φορά από τη στιγμή που έδωσα exit, μέχρι τη στιγμή που αποθήκευσε την αλυσίδα και έκλεισε, έκανε 1 ώρα και 10 λεπτά. Όλη αυτήν την ώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στον υπολογιστή. Καμιά σελίδα στο ιντερνέτ να περνάει η ώρα μόνο. Δεν έχω αρκετή μνήμη... Ευτυχώς βγήκε το lightWallet που φορτώνει αλλού την αλυσίδα και απλώς συγχρονίζεται στον τοπικό υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 απο οτι εχω καταλαβει ολα αυτα λειτουργουν σαν το χρηματιστηριο ετσι?φτου σου ρε γαμωτο δεν εχω χρονο να ασχοληθω χωρις αγχος..anyway συνεχιζουμε δυνατα με το Mining για 1.5 χρονο μετα και μετα μαλλον με βλεπω να το παραταω το αθλημα mining αλλα θα συνεχισω φυσικα να κανω ανταλλαγες.το μονερο 'αχρηστε' ειναι κατα τη γνωμη σου τοσο δυνατο?πως το σκαβουμε?με gpu η cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 το μονερο 'αχρηστε' ειναι κατα τη γνωμη σου τοσο δυνατο?πως το σκαβουμε?με gpu η cpu? Το monero, εκτός από την καλή ομάδα ανάπτυξης, έχει και μεγάλους πετυχημένους επενδυτές μαζί του που θα κάνουν τα πάντα για να πετύχει. Σκάβεται και με CPU και με GPU. Ο πιο απλός τρόπος είναι να πας στο https://minergate.com/downloads/gui να κατεβάσεις την εφαρμογή τους, να γραφτείς και να αρχίσεις να σκάβεις. Με τον επεξεργαστή σου υπολογίζω να βγάζεις 1 monero κάθε 3 μέρες (24ωρο). Αν νομίζεις ότι σε ενδιαφέρει, τα ξαναλέμε για το πως θα σκάψεις με την GPU, που υπολογίζω να βγάζει περίπου 3 φορές παραπάνω. Τα λεφτά για το ρεύμα που καις, τα βγάζεις δεν τα βγάζεις, αλλά έχει πολλούς που το κάνουν αυτό εν γνώσει τους γιατί πιστεύουν ότι θα αποκτήσει μεγάλη αξία στο μέλλον (βάλε 2 χρόνια) και δεν μπορούν να το αποκτήσουν με άλλους τρόπους σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εγώ βγάζω στο minergate 70 h/s με cpu Λάθος με όλους τους πυρήνες 300 m/s Να ρωt;hσω τι settings πρέπει να έχω για το monero στο ypool.net στο *.bat αρχείο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Να ρωt;hσω τι settings πρέπει να έχω για το monero στο ypool.net στο *.bat αρχείο??? Ε; Monero και ypool.net; Κάτι άλλο ήθελες να πεις? Primecoin μάλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Ακυρο το ypool.Που μπορώ να βρώ settings για το bat για το claymore?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ακυρο το ypool.Που μπορώ να βρώ settings για το bat για το claymore?? Δεν έχει ιδιαίτερες ρυθμίσεις. Οι περισσότερες είναι για διαχείριση πολλών καρτών μαζί, ή για να χρησιμοποιήσει αυτόματα άλλο pool αν το βασικό σταματήσει να αποκρίνεται. Για το minergate GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mro.pool.minergate.com:45560 -u e-mail -p x Μπορείς να βάλεις και τον διακόπτη -a 1 για το μέγιστο των επιδόσεων ή τον -a 2 για τη χαμηλότερη κατανάλωση. Εγώ αντί για GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 χρησιμοποιώ το Setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 80 για να μην κολλάει το σύστημα. Επίσης -nofee 1 γιατί σκάβω και άλλα νομίσματα που δεν υποστηρίζει. Για άλλα pools αντί για e-mail βάζουμε την διεύθυνση του πορτοφολιού μας π.χ. GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u 449TGay4WWJPwsXrWZfkMoPtDbJp8xoSzFuyjRt3iaM4bRHdzw4qoDu26FdcGx67BMDS1r2bnp7f5hF 6xdPWWrD3Q3Wf7G6 -p x Περισσότερα εδώ https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μου βγάζει αυτά Με το πορτοφόλι στο monero δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλα θα το βρω που θα πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μου βγάζει αυτά Με το πορτοφόλι στο monero δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλα θα το βρω που θα πάει Ποια έκδοση; Δοκίμασε άλλες από τη σειρά 9 https://mega.co.nz/#F!e4JVEAIJ!l1iF4z10fMyJzY5-LnyC2A Το AMD APP SDK θα το έχεις βάλει φαντάζομαι... http://developer.amd.com/tools-and-sdks/opencl-zone/amd-accelerated-parallel-processing-app-sdk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα