ahristos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Είδα κάτι για 4300 kh/s σε 280χ και μάλλον πρέπει να επιστρέψει ο παλιός στο thread, Προσοχή, για X11 & Χ13 χρησιμοποιήστε τα .bins του wolf0! Εδώ τα x11 http://www.reddit.com/r/DRKCoin/comments/2o1yoz/rewritten_x11_binaries/ εδώ τα x13 https://bitcoin-forums.net/index.php?topic=955217.0 Διαβάστε τις οδηγίες, τρέχτε μια το sgminer με w 64 θα δημιουργήσει ένα bin file Που θα περιέχει τον αριθμό 64. Μετά καντε rename το bin του wolf0 ώστεΚαι paste πάνω από αυτό που δημιούργησε ο sgminer Σε overclocked 7950 (1100/1550) πιάνει περίπου 5700 kh/s... Σε συνδυασμό πάντα με sgminer 5.0 https://bitcointalk.org/index.php?topic=632503.0 Υ.Γ. O wolf0 είναι πονηρός και μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να έχει αντικαταστήσει τα "καλά" bins με άλλα που αποδίδουν λιγότερο, αυτό το κάνει για να έχουν οι δικοί του και ο ίδιος καλύτερα hashrate. Ούτως ή άλλως τα έδωσε επειδή είχαν γίνει leaked. Νάσαι καλά ... Από τη μια βαριόμουνα να τα γράψω αυτά, κι από την άλλη πίστευα ότι δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο πια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Νάσαι καλά ... Από τη μια βαριόμουνα να τα γράψω αυτά, κι από την άλλη πίστευα ότι δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο πια... πλακα κανεις ετσι?φυσικα και τον ενδιαφερουν απλως οχι ολους και ειδικα οχι εμας τους ελληνες...αλλοι εχουν βγαλει εκατομυρια με το miining,πλακα κανεις?εγω το κανω κυριως για το χαβαλε μου,να δω τι σκατα μπορει να κανει η καινουρια gpu μου και φυσικα να βγαλω και λιγο κερδος!ειναι εθιστικο το ολο αυτο,ψαξε ρανε κανε,βρες ρυθμισεις,κανε oc,βγαλε το oc κτλπ...δεν μου απαντησατε ομως ρε παιδια στο προηγουμενο ερωτημα μου.πως βγαζω αντιγραφα ασφαλειας για το wallet?για παραδειγμα σε ενα στικακι?ετσι ωστε αν κανω φορματ το pc να μη χαθει το wallet μου και αρα και τα coins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 πλακα κανεις ετσι?φυσικα και τον ενδιαφερουν απλως οχι ολους και ειδικα οχι εμας τους ελληνες...αλλοι εχουν βγαλει εκατομυρια με το miining,πλακα κανεις?εγω το κανω κυριως για το χαβαλε μου,να δω τι σκατα μπορει να κανει η καινουρια gpu μου και φυσικα να βγαλω και λιγο κερδος!ειναι εθιστικο το ολο αυτο,ψαξε ρανε κανε,βρες ρυθμισεις,κανε oc,βγαλε το oc κτλπ...δεν μου απαντησατε ομως ρε παιδια στο προηγουμενο ερωτημα μου.πως βγαζω αντιγραφα ασφαλειας για το wallet?για παραδειγμα σε ενα στικακι?ετσι ωστε αν κανω φορματ το pc να μη χαθει το wallet μου και αρα και τα coins. Α... νέο αίμα Γεμάτος όρεξη βλέπω. Αλλά τα έχεις πάρει όλα στραβά. Πέρσι τέτοια εποχή μπορεί να ίσχυαν αυτά που λες αλλά όχι τώρα. Σήμερα σε οποιοδήποτε x11 - x13 - x15 νόμισμα που βγαίνει, πάνε 5 άτομα και νοικιάζουν τερατώδη υπολογιστική ισχύ και μετά πουλάνε όσο-όσο για να βγάλουν τα έξοδα, καταστρέφοντας τις ελπίδες για κάποιους με λογικούς πόρους, σαν κι εμάς, να έχουν κάποιο κέρδος. Πέρσι τέτοια εποχή έβγαζα 500k με 1.5mn satoshi την μέρα και εύκολα κιόλας. Σήμερα θεωρώ πετυχημένη τη μέρα αν βγάλω πάνω από 100k. Περισσότερα βγάζω παίζοντας με τις τιμές στο χρηματιστήριο. Έγινε όπως στην πραγματική ζωή δηλαδή, οι εργάτες βγάζουν ίσα ίσα για να φάνε, και οι άλλοι με τα κουστούμια βγάζουν λεφτά από το τίποτα. Τα παράσιτα όπως θα έλεγε και ο Andrew Ryan Αντίγραφα ασφαλείας λες; Απλώς αντιγράφεις το αρχείο wallet.dat που βρίσκεται (για τα Windows 64) στο φάκελο C:\Users\όνομα χρήστη\AppData\Roaming\όνομα νομίσματος. Μπορείς να σβήσεις τα πάντα μετά, και αργότερα σε μια καθαρή εγκατάσταση αντικαθιστάς το wallet.dat με το αντίγραφο ασφαλείας και η περιουσία σου θα είναι εκεί. Αυτά ισχύουν για την πλειοψηφία των νομισμάτων που βασίζονται στο bitcoin. Η άλλη κατηγορία είναι αυτά που βασίζονται στο bytecoin, τα cryptonotes δηλαδή. Σε αυτά υπάρχει μέσα στο φάκελο του προγράμματος ένα αρχείο με κατάληξη .keys που είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Α... νέο αίμα Γεμάτος όρεξη βλέπω. Αλλά τα έχεις πάρει όλα στραβά. Πέρσι τέτοια εποχή μπορεί να ίσχυαν αυτά που λες αλλά όχι τώρα. Σήμερα σε οποιοδήποτε x11 - x13 - x15 νόμισμα που βγαίνει, πάνε 5 άτομα και νοικιάζουν τερατώδη υπολογιστική ισχύ και μετά πουλάνε όσο-όσο για να βγάλουν τα έξοδα, καταστρέφοντας τις ελπίδες για κάποιους με λογικούς πόρους, σαν κι εμάς, να έχουν κάποιο κέρδος. Πέρσι τέτοια εποχή έβγαζα 500k με 1.5mn satoshi την μέρα και εύκολα κιόλας. Σήμερα θεωρώ πετυχημένη τη μέρα αν βγάλω πάνω από 100k. Περισσότερα βγάζω παίζοντας με τις τιμές στο χρηματιστήριο. Έγινε όπως στην πραγματική ζωή δηλαδή, οι εργάτες βγάζουν ίσα ίσα για να φάνε, και οι άλλοι με τα κουστούμια βγάζουν λεφτά από το τίποτα. Τα παράσιτα όπως θα έλεγε και ο Andrew Ryan Αντίγραφα ασφαλείας λες; Απλώς αντιγράφεις το αρχείο wallet.dat που βρίσκεται (για τα Windows 64) στο φάκελο C:\Users\όνομα χρήστη\AppData\Roaming\όνομα νομίσματος. Μπορείς να σβήσεις τα πάντα μετά, και αργότερα σε μια καθαρή εγκατάσταση αντικαθιστάς το wallet.dat με το αντίγραφο ασφαλείας και η περιουσία σου θα είναι εκεί. Αυτά ισχύουν για την πλειοψηφία των νομισμάτων που βασίζονται στο bitcoin. Η άλλη κατηγορία είναι αυτά που βασίζονται στο bytecoin, τα cryptonotes δηλαδή. Σε αυτά υπάρχει μέσα στο φάκελο του προγράμματος ένα αρχείο με κατάληξη .keys που είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε. 1.τα ειπες τελεια,μονο που δεν δακρυσα 2.thanks για τα αντιγραφα!3.ειλικρινα δεν ξερω πως λειτουργει ο κοσμος των cryptos και δεν εχω χρονο κιολας λογω διαβασματων να ασχοληθω.fuck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Πέρσι ψάχναμε σαν τρελοί νέα νομίσματα,ρυθμίσεις ένας χαμός και φέτος??Τίποτα.Είναι αυτό που είπε ο ahristos.Μπαίνουν τα γερά πορτοφόλια και μεις μπουκάλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Η ουσία που το Bitcoin και η τεχνολογία του Blockchain δόθηκαν από τον δημιουργό τους Satoshi Nakamoto σαν open source ανοιχτό σε όλη την παγκόσμια κοινότητα ήταν η ιδέα στο να μπορεί κάποιος να δημιουργεί την ίδια τεχνολογία και να την προσαρμόζει στις ανάγκες του. Νομίζω ο Satoshi οραματιζόταν μια κοινωνία που θα υπάρχουν χιλιάδες ψηφιακά νομίσματα κρατικά η μη, αποκεντρωμένα και που τελικά το χρήμα θα πέρναγε σταδιακα στην διαχείριση του λαού. Με λίγα λόγια το Bitcoin και γενικά τα ψηφιακά νομίσματα βάζουν τα θεμέλια για ένα αυριανό μελλοντικό αναρχο καπιταλιστικό κόσμο και στην ουσία λειτουργούν σαν ένα trojan horse στο χρηματοπιστωτικό σύστημα που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το αναδιαμορφώσουν ριζικά. Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που παρά την open source δομή του Bitcoin δεν θα επιτρέψει ποτέ σε ένα άλλο τέτοιο νόμισμα να πάρει την θέση του και αυτή η λεπτομέρεια βασίζεται στο mining. To Bitcoin αναπτύχθηκε από το μηδέν με την ανάπτυξη της τεχνολογίας του mining hardware να ακολουθεί την ανάπτυξη του Bitcoin. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να ξανασυμβεί και γιαυτό βλέπουμε ότι σχεδόν όλες οι προσπάθειες δημιουργίας εναλλακτικών altcoin αποτυγχάνουν είτε γιατί γίνονται πλέον premine με μόνο σκοπό να πλουτίσουν οι δημιουργοί του είτε γιατί κάποιος βάζει τα πανίσχυρα μηχανήματα του να κάνουν mining και γίνετε σε μια νύχτα ο κάτοχος του συνόλου του νομίσματος μετατρέποντας το στην ουσία σε junk. Νομίζω συμφωνώ με τον Brian Amstrong του coinbase ότι το Bitcoin πλέον έχει ξεφύγει τελείως από τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα και ότι σε αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι βάρος Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ήταν και επιθυμία του δημιουργού του αλλά δυστυχώς έτσι συμβαίνει σήμερα. Δείτε και τις ισοτιμίες των altcoin που βασίζονται καθαρά στην πορεία της ισοτιμίας του bitcoin. Αν ανεβαίνει αυτό ανεβαίνουν και τα υπόλοιπα και το ακολουθούν στενά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το scrypt asic hardware βγηκε για τα altcoins ομως και οχι για το bitcoin ενω το gpu mining συνεχιζει να υπαρχει και να γινεται σχετικο innovation ενω εχουν περασει σχεδον 2 χρονια απο τοτε που εγινε obsolete οσον αφορα το bitcoin Υπαρχουν altcoins που δεν βασιζονται στον κωδικα του bitcoin οπως το NXT, το οποιο δεν εχει καθολου mining και το Monero με τους δικους του κλωνους, το μονο πραγματικα ανωνυμο μεχρι στιγμης και αυστηρα cpu mined. Δυστυχως παραμενει τραγικα δυσχρηστο Δεν μπορει ενα νομισμα να καλυψει ολες τις αναγκες γιατι διαφορετικα coins εστιαζουν σε αλλα χαρακτηριστικα και εχουν αλλες αδυναμιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πάντως η εμπειρία έχει δείξει ότι τα νομίσματα που δεν βασίζονται στο hardware mining δεν μπορούν να δημιουργήσουν αξία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 για το x11 στο ltc rabbit είναι καλές οι ρυθμίσεις για μια 290 "intensity" : "18", "worksize" : "64", "kernel" : "darkcoin-mod", "lookup-gap" : "2", "thread-concurrency" : "8192", "shaders" : "0", "gpu-threads" : "2", "gpu-engine" : "0-0", "gpu-fan" : "50-0", "gpu-memclock" : "0", "gpu-memdiff" : "0", "gpu-powertune" : "20", "gpu-vddc" : "0.000", "temp-cutoff" : "95", "temp-overheat" : "85", "temp-target" : "75", "api-mcast-port" : "4028", "api-port" : "4028", "expiry" : "28", "failover-switch-delay" : "60", "gpu-dyninterval" : "7", "gpu-platform" : "0", "log" : "5", "no-pool-disable" : true, "queue" : "1", "scan-time" : "7", "tcp-keepalive" : "30", "temp-hysteresis" : "3", "shares" : "0", "kernel-path" : "/usr/local/bin" } Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 για το x11 στο ltc rabbit είναι καλές οι ρυθμίσεις για μια 290 "intensity" : "18", "worksize" : "64", "kernel" : "darkcoin-mod", "lookup-gap" : "2", "thread-concurrency" : "8192", "shaders" : "0", "gpu-threads" : "2", "gpu-engine" : "0-0", "gpu-fan" : "50-0", "gpu-memclock" : "0", "gpu-memdiff" : "0", "gpu-powertune" : "20", "gpu-vddc" : "0.000", "temp-cutoff" : "95", "temp-overheat" : "85", "temp-target" : "75", "api-mcast-port" : "4028", "api-port" : "4028", "expiry" : "28", "failover-switch-delay" : "60", "gpu-dyninterval" : "7", "gpu-platform" : "0", "log" : "5", "no-pool-disable" : true, "queue" : "1", "scan-time" : "7", "tcp-keepalive" : "30", "temp-hysteresis" : "3", "shares" : "0", "kernel-path" : "/usr/local/bin" } εγω τα εχω σε bat file και οχι σε config που φανταζομαι οτι ειναι αυτο γιατι δεν ξερω να σεταρω ενα config Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Το scrypt asic hardware βγηκε για τα altcoins ομως και οχι για το bitcoin ενω το gpu mining συνεχιζει να υπαρχει και να γινεται σχετικο innovation ενω εχουν περασει σχεδον 2 χρονια απο τοτε που εγινε obsolete οσον αφορα το bitcoin Υπαρχουν altcoins που δεν βασιζονται στον κωδικα του bitcoin οπως το NXT, το οποιο δεν εχει καθολου mining και το Monero με τους δικους του κλωνους, το μονο πραγματικα ανωνυμο μεχρι στιγμης και αυστηρα cpu mined. Δυστυχως παραμενει τραγικα δυσχρηστο Δεν μπορει ενα νομισμα να καλυψει ολες τις αναγκες γιατι διαφορετικα coins εστιαζουν σε αλλα χαρακτηριστικα και εχουν αλλες αδυναμιες. Το monero (και τα περισσότερα άλλα cryptonotes) σκάβονται και με GPU. Δεν είναι και τόσο αποδοτικό βέβαια σαν τα x11 x13 και x15 αλλά γίνεται. Η 7850 που έχω ας πούμε βγάζει περίπου 220 h/s όσο ένας κορυφαίος Intel ή AMD επεξεργαστής. Βοηθάει πολύ και το ότι έχουν AES-NI εντολές αυτοί οι καινούριοι επεξεργαστές, ο Phenom που έχω ή κάποιος Core2 δύσκολα θα ξεπεράσει τα 80 h/s. Αν θυμάσαι, είχα μείνει έκπληκτος πριν μερικούς μήνες όταν βγήκε το monero, που είχα βγάλει περισσότερα με τον επεξεργαστή παρά με την κάρτα γραφικών. Δεν κράτησε για πολύ Έβγαλα 1 monero σε μερικές ώρες με τον επεξεργαστή και το πούλησα για 700k satoshi. Σήμερα αν βάλω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών να σκάβουν για monero δεν βγάζω ούτε 0.3 το 24ωρο. Άσε που έπεσε τραγικά η τιμή. Τουλάχιστο αυτό το τελευταίο δεν με πειράζει, αφού επενδύω σε monero και μπορώ να τα αγοράζω φθηνά (πουλώντας τα άλλα νομίσματα που σκάβω, δεν έχω δώσει τίποτα σε ευρώ ή δολάρια εννοείται). Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2015 από ahristos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τι να σκάψουμε ρε παιδιά τώρα δώστε ιδεες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τι να σκάψουμε ρε παιδιά τώρα δώστε ιδεες Μια και έχεις καλό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών βάλε τα για monero. Εγώ αυτό θα έκανα. Δεν το κάνω επειδή δεν έχω καλό επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών. Μην είσαι βιαστικός μόνο. Έλα σε 2 χρόνια πάλι, να δούμε αν ήταν καλή επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω κρατήσει 8 εκατομμύρια zeitcoin μήπως και κάνει κανα μπράφ και ανέβει Δεν έχω ιδέα πως σκάβεις με τι και settings Την κάρτα με τι θα την τρέξω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω κρατήσει 8 εκατομμύρια zeitcoin μήπως και κάνει κανα μπράφ και ανέβει Δεν έχω ιδέα πως σκάβεις με τι και settings Την κάρτα με τι θα την τρέξω?? Κάτσε διάβασε λίγο πως σκάβεις cryptonotes. Βαριέμαι να γράφω τώρα, εξ άλλου είμαι κουρασμένος από το σκάψιμο Αξίζει τον κόπο, γιατί δεν έχουν πολλή κίνηση συνήθως και μένει και κάτι για τους μικρούς. Τελευταία, ας πούμε, σκάβω το Red Wind Έχω μαζέψει 60 εκατομμύρια περίπου κι αν καταφέρω να τα πουλήσω έστω κι ένα satoshi το ένα θα έχω βγάλει τα λεφτά μου με το παραπάνω. Μόνο με τον επεξεργαστή είναι αυτό. Παλιότερα το είχα κάνει με το Dashcoin επίσης κι έβγαλα αρκετά. Υπάρχουν και μερικά που ποτέ δεν μπήκαν στο χρηματιστήριο, αλλά αυτός είναι ένας κίνδυνος που πρέπει να αναλάβεις. Ένα άλλο κάπως πιο κανονικό είναι το VanillaCoin αλλά εγώ μπήκα νωρίς που έβγαιναν εύκολα, δεν ξέρω αν αξίζει τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα