Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω 2..αν θες σου πουλαω τη μια. :)

Πολυ καλη αναλυση για αλλη μια φορα. Ολα σωστα οσα ειπες. Το ΜCL το προλαβα κι εγω αλλα δεν πουλησα ο ηλιθιος στα +10Κ. Δεν πειραζει, τσαμπα ηταν. Καλο trading ;)

στείλε μου ένα pm με μια τιμή

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα! Είμαι νέος στο χώρο, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το ποιό νόμισμα είναι καλό για mining αυτό τον καιρό και τι χρειάζεται;

Ένα PM ή skype θα το υπερεκτιμούσα :)

Καλημέρα! Είμαι νέος στο χώρο, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το ποιό νόμισμα είναι καλό για mining αυτό τον καιρό και τι χρειάζεται;

Κανένα δεν είναι καλό για σκάψιμο  :cry:  Διάβασε αυτά που έγραψα στο τέλος της προηγούμενης σελίδας.

Άμα το πήρες απόφαση πάντως, έλα μαζί μου στο minerpools να σκάψουμε για METAL (ναι, HEAVY METAL :devil: ).

Επενδύω επίσης (αλλά δεν σκάβω επειδή είναι δύσκολα), στο Sterlingcoin μεσοπρόθεσμα και στο Monero μακροπρόθεσμα.

Μην ξεχνάς πάντως να περνάς συχνά από το https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0για τις ανακοινώσεις.

• Like 2

Κανένα δεν είναι καλό για σκάψιμο  :cry:  Διάβασε αυτά που έγραψα στο τέλος της προηγούμενης σελίδας.

Άμα το πήρες απόφαση πάντως, έλα μαζί μου στο minerpools να σκάψουμε για METAL (ναι, HEAVY METAL :devil: ).

Επενδύω επίσης (αλλά δεν σκάβω επειδή είναι δύσκολα), στο Sterlingcoin μεσοπρόθεσμα και στο Monero μακροπρόθεσμα.

Μην ξεχνάς πάντως να περνάς συχνά από το https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0για τις ανακοινώσεις.

Σου έχω στείλει PM! Χαχαχα πολλά νομίσματα!

Το BTC έχει πάρει την κατρακύλα πάλι βλέπω.. Πότε είναι καλό να αγοράσεις; Τώρα ή να περιμένεις κι άλλο;

Σου έχω στείλει PM! Χαχαχα πολλά νομίσματα!

Το BTC έχει πάρει την κατρακύλα πάλι βλέπω.. Πότε είναι καλό να αγοράσεις; Τώρα ή να περιμένεις κι άλλο;

Τώρα και για καναδυό βδομάδες ακόμα. Όλα σχεδόν τα νομίσματα είναι σε πτώση, γιατί σε Αμερική κι Ευρώπη ο κόσμος εξαργυρώνει για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πως τα φέρνει η τύχη...

Αυτήν την εποχή, εκτός από τα monero που μαζεύω συστηματικά, έχω επίσης και KING και METAL.

Οπότε μοιραία ήρθε στο μυαλό μου αυτό:

Manowar_kingsofmetalsalbumcover.jpg

:-D

• Like 3

παίδες εγώ έχω επιστρέψει LTCrabbit με τους νέους χ11 miner όπου η 7950 πιάνει σχεδόν 6000 kh/s με 3 7950 βγαίνει περίπου 0,2-0,3 ltc per day ανάλογα τη μέρα.

έχει κανείς καμιά καλύτερη λύση; Νομίζω αυτή την εποχή είναι πολύ καλό το payout.

Εδώ τα καινούρια .bins

παίδες εγώ έχω επιστρέψει LTCrabbit με τους νέους χ11 miner όπου η 7950 πιάνει σχεδόν 6000 kh/s με 3 7950 βγαίνει περίπου 0,2-0,3 ltc per day ανάλογα τη μέρα.

έχει κανείς καμιά καλύτερη λύση; Νομίζω αυτή την εποχή είναι πολύ καλό το payout.

Εδώ τα καινούρια .bins

Μέσα μπαίνεις φίλε, εκτός αν έχεις τσάμπα ρεύμα. 0,2LTC είναι 0,50 λεπτά του ευρώ την μέρα.

Με 3 7950 θα καις πολύ περισσότερο ρεύμα από ότι βγάζεις....πολύ περισσότερο

Μέσα μπαίνεις φίλε, εκτός αν έχεις τσάμπα ρεύμα. 0,2LTC είναι 0,50 λεπτά του ευρώ την μέρα.

Με 3 7950 θα καις πολύ περισσότερο ρεύμα από ότι βγάζεις....πολύ περισσότερο

Το ρεύμα μου είναι πολύ οικονομικό και η κατανάλωση σε x11 χαμηλή, οπότε μέσα δεν μπαίνω.

Παρόλα αυτά πρέπει να σημειώσω ότι αυτοί που έβγαζαν Bitcoin to 2010 μέσα έμπαιναν....

Το ρεύμα μου είναι πολύ οικονομικό και η κατανάλωση σε x11 χαμηλή, οπότε μέσα δεν μπαίνω.

Παρόλα αυτά πρέπει να σημειώσω ότι αυτοί που έβγαζαν Bitcoin to 2010 μέσα έμπαιναν....

Στο λέω με την λογική ότι αν είναι να πληρώνεις περισσότερα σε ρεύμα από ότι κοστίζει τώρα το νόμισμα που σκάβεις, σε συμφέρει να το αγοράσεις κατευθείαν.

Στο λέω με την λογική ότι αν είναι να πληρώνεις περισσότερα σε ρεύμα από ότι κοστίζει τώρα το νόμισμα που σκάβεις, σε συμφέρει να το αγοράσεις κατευθείαν.

σίγουρα. Έχω υπολογίσει σωστά και δεν μπαίνω μέσα.

Επιπλέον με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τα δίκτυα για τα διάφορα νομίσματα τα οποία κάνουμε mine.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...