Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ πάντως, ψήνομαι να αγοράσω. θεωρώ υπερβολικα΄χαμηλή τιμή τα 4 ευρω!

Δεν σε βλέπω για σοβαρό επενδυτή, αφού τα μεταφράζεις όλα σε ευρώ  :P . Οι σοβαροί σκέφτονται σε BTC...

Συνιστώ να πάρεις monero πάντως. Αν το LTC έχει προοπτική να διπλασιαστεί ή να τριπλασιαστεί στο μέλλον, το XMR πάει για 10X. 

Σε 1 χρόνο υπολογίζω ότι μπορεί να φτάσει το 0.1 BTC. Ή σε 2 χρόνια, δεν έχει σημασία, είναι εδώ για να μείνει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κοίτα, από σκάψιμο, έχουμε καμια 200αρια LTC.
τώρα, θα σκάψουμε vertcoin, για κανα 2μηνο, που μου φαίνεται ότι έχει Potential. 

Γιατί τέτοια σιγουριά για το Monero?

Ναι ρε, τι σοβαρός επενδυτής?χααχαχαχα

• Like 1

γεια σας παιδιά,είμαι καινούριος εδώ στο άθλημα(λίγο παλιά είχα "σκα9ει" "λιτεκοιν" for fun,αλλα δn ασχολήθηκα).θα σκάβω for fun για λίγες ώρες,έχω δει το x11 και x13 αξίζει μονο.θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο guide?(θα γούσταρα κάνα multipool σε style ltc rabbit!thanks!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

PayPal Announces Bitcoin Support

It's been a long time in coming, but PayPal announced in a blog post today that they have partnered withBitPayCoinbase, and GoCoin to allow merchants to accept Bitcoin. This comes just a few weeks after the announcement that businesses working with Braintree would be able to accept Bitcoin, and this is a more direct use of Bitcoin. The support will come via integration in the PayPal Payments Hub, and there is one significant catch: for now this is only supported for merchants in North America. Still, it's at least one small step towards further acceptance of virtual currencies. There are other qualifications to using Bitcoin with PayPal as well.

Μια πολύ καλή υπηρεσία για ανταλλαγή νομισμάτων είναι το shape shift

http://shapeshift.io/

το βρήκα ενδιαφέρων και το πρότειναν διάφοροι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν δουλεύει σωστά γιαυτό σαν πρώτη συναλλαγή μην βάλετε τίποτα τρελά ποσά και με κυνηγάτε μετά :P

• Like 2

Guys, μόλις τώρα θυμήθηκα πως έχω στο Coin-Swap 0.017 btc.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ρευστοποιήσω - να τα πάρω στο χέρι; :P

(Ανεξάρτητα των φόρων, και οτι είναι ανούσιο. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν 

γίνεται και πώς γίνεται :D )

Για τοσο μικρο ποσο δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις. Μιλαμε για 5 ευρω και 20 λεπτα με σημερινες τιμες. Οποιαδηποτε υπηρεσια το κανει αυτο σιγουρα θα σου τα φαει σε προμηθεια.

Δες στο thread του bitcoin στο μπλα μπλα, εχουν αναφερθει καποια sites που το κανουν.

Στα αγοραζω και εγω αν θες με καταθεση στην τραπεζα. Στειλε μου pm αν ενδιαφερεσαι

Guys, μόλις τώρα θυμήθηκα πως έχω στο Coin-Swap 0.017 btc.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ρευστοποιήσω - να τα πάρω στο χέρι; :P

(Ανεξάρτητα των φόρων, και οτι είναι ανούσιο. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν 

γίνεται και πώς γίνεται :D )

http://www.insomnia.gr/topic/514010-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-scrypt-mining-litecoin-%CE%BA%CE%BB%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82/page-18?do=findComment&comment=52967335

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά.Συνεχίζει κανείς το σπορ??Εγω το έχω σταματήσει γιατι πλέον δεν έχει νόημα απλώς περιμένω ένα που έχω μπας και κάνει το μπραφ και γίνουμε πλούσιοι χαχαχα

• Like 2

Καλησπέρα παιδιά.Συνεχίζει κανείς το σπορ??Εγω το έχω σταματήσει γιατι πλέον δεν έχει νόημα απλώς περιμένω ένα που έχω μπας και κάνει το μπραφ και γίνουμε πλούσιοι χαχαχα

Eυτυχώς έφυγε και αυτή η μόδα και όποιος θέλει να πάρει amd gpu μπορεί να το κάνει σε φυσιολογική τιμή.Eλπίζω όταν θα θέλω αναβάθμιση να μην έχουμε καμία νεκρανάσταση... :P

• Like 1

Eυτυχώς έφυγε και αυτή η μόδα και όποιος θέλει να πάρει amd gpu μπορεί να το κάνει σε φυσιολογική τιμή.Eλπίζω όταν θα θέλω αναβάθμιση να μην έχουμε καμία νεκρανάσταση... :P

Και γω το ίδιο ελπίζω χαχαχαχα.Αν και να πω την αλήθεια μια 280χ ακομη θα ήθελα για crossfire

Δεν φταίω εγώ για τις τιμές. Μια 7850 είχα πριν ένα χρόνο, αυτήν έχω ακόμα  :P

Συνεχίζω το σκάψιμο ξέροντας ότι δεν βγάζω τα λεφτά μου, απλώς για να έχω πόρους να παίζω στο χρηματιστήριο. Εκεί βγαίνουν λεφτά πλέον. 

Και από τα νομίσματα ελεύθερης διανομής επίσης (τζάμπα).

Ένα από αυτά ήταν το miraclecoin. Άφηνες ανοιχτό το πορτοφόλι και κάθε ώρα σου ερχόταν ένα ποσό. Αν και δεν το πρόλαβα στην αρχή που έδινε πολλά, το έπαιξα καλά στο χρηματιστήριο και έβγαλα αρκετά. Αγόρασα αρκετά για 6k satoshi και πούλησα 18 με 20. 

Τώρα τρέχει ένα αντίγραφό του, το FindYouCoin που κι αυτό δεν το πρόλαβα στην αρχή που έδινε  περίπου 5000 νομίσματα την ώρα, αλλά αγόρασα και μερικά για κάθε περίπτωση. Έχετε ακόμα χρόνο για την ελεύθερη διανομή, αλλά δίνει 150 νομίσματα την ώρα πλέον.

Και τέλος, υπάρχουν και τα CPU only νομίσματα. Αν έχετε έναν κορυφαίο (τυπικό όχι ακραίες καταστάσεις) Intel ή AMD επεξεργαστή, θα βγάζετε περισσότερα από ότι με την μεσαίας κατηγορίας κάρτας σας.

Στο Bytecent π.χ. μετά από 5 ώρες έβγαλα 1 νόμισμα που δεν είναι και φθηνό, 130k satoshi, με τον γερασμένο Phenom II x4. Εσείς θα τα καταφέρετε καλύτερα... B)  

Και γω το ίδιο ελπίζω χαχαχαχα.Αν και να πω την αλήθεια μια 280χ ακομη θα ήθελα για crossfire

Εχω 2..αν θες σου πουλαω τη μια. :)

Δεν φταίω εγώ για τις τιμές. Μια 7850 είχα πριν ένα χρόνο, αυτήν έχω ακόμα  :P

Συνεχίζω το σκάψιμο ξέροντας ότι δεν βγάζω τα λεφτά μου, απλώς για να έχω πόρους να παίζω στο χρηματιστήριο. Εκεί βγαίνουν λεφτά πλέον. 

Και από τα νομίσματα ελεύθερης διανομής επίσης (τζάμπα).

Ένα από αυτά ήταν το miraclecoin. Άφηνες ανοιχτό το πορτοφόλι και κάθε ώρα σου ερχόταν ένα ποσό. Αν και δεν το πρόλαβα στην αρχή που έδινε πολλά, το έπαιξα καλά στο χρηματιστήριο και έβγαλα αρκετά. Αγόρασα αρκετά για 6k satoshi και πούλησα 18 με 20. 

Τώρα τρέχει ένα αντίγραφό του, το FindYouCoin που κι αυτό δεν το πρόλαβα στην αρχή που έδινε  περίπου 5000 νομίσματα την ώρα, αλλά αγόρασα και μερικά για κάθε περίπτωση. Έχετε ακόμα χρόνο για την ελεύθερη διανομή, αλλά δίνει 150 νομίσματα την ώρα πλέον.

Και τέλος, υπάρχουν και τα CPU only νομίσματα. Αν έχετε έναν κορυφαίο (τυπικό όχι ακραίες καταστάσεις) Intel ή AMD επεξεργαστή, θα βγάζετε περισσότερα από ότι με την μεσαίας κατηγορίας κάρτας σας.

Στο Bytecent π.χ. μετά από 5 ώρες έβγαλα 1 νόμισμα που δεν είναι και φθηνό, 130k satoshi, με τον γερασμένο Phenom II x4. Εσείς θα τα καταφέρετε καλύτερα... B)  

Πολυ καλη αναλυση για αλλη μια φορα. Ολα σωστα οσα ειπες. Το ΜCL το προλαβα κι εγω αλλα δεν πουλησα ο ηλιθιος στα +10Κ. Δεν πειραζει, τσαμπα ηταν. Καλο trading ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...