ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εγώ πάλι δεν έχω υπομονή όσον αφορά το ξόδεμα Σκέφτομαι να μαζεύω κάθε μέρα minimum 300, και μετά τον Σεπτέμβρη που θα τελειώσει το "μοίρασμα", να τα πουλήσω. Πώς αυξομειώνεται η τιμή; Πούλα καλύτερα τώρα, όσο είναι καλή η τιμή, και αφού θα συνεχίσεις κράτα και μερικά. Δεν έχω δει πολλά νομίσματα να ανακάμπτουν αφού έχει πέσει η τιμή τους. Μετά, αφού έχεις αρκετά σε bitcoin μετέφερέ τα σε κάποιο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο (https://poloniex.com/exchange ή https://bittrex.com/Dashboard ) και κάνε παιχνίδι. Ο καλύτερος σύμβουλος θα είναι πάντα το https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πούλα καλύτερα τώρα, όσο είναι καλή η τιμή, και αφού θα συνεχίσεις κράτα και μερικά. Δεν έχω δει πολλά νομίσματα να ανακάμπτουν αφού έχει πέσει η τιμή τους. Μετά, αφού έχεις αρκετά σε bitcoin μετέφερέ τα σε κάποιο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο (https://poloniex.com/exchange ή https://bittrex.com/Dashboard ) και κάνε παιχνίδι. Ο καλύτερος σύμβουλος θα είναι πάντα το https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0 Εμ. Έστειλα 300 CaptCoins για να τα πουλήσω αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει. Να φανταστώ πρέπει να περιμένω 5 λεπτά; Άκυρο έφτασαν Πόσα bitcoin να φτάσω για να πάω σε μεγαλύτερο ανταλλακτήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 300 capt για 0.0043 btc λέει; Πολλά είναι. Οι αγοραστές δίνουν 1000 satoshi για το καθένα. Κι αυτά πολλά είναι κατά τη γνώμη μου. Θα πουλούσα αμέσως για 1000. Αλλά πρόσεχε τις συμβουλές που σου δίνουν, πολλοί το κάνουν για να επωφεληθούν, να αγοράσουν χαμηλότερα ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Λοιπόν, έστειλα 300 από το πορτοφόλι, περιμένω να έρθουν τα άλλα 300 σημερινά στο πορτοφόλι. Δεν ξέρω, αλλά είμαι πάνω πάνω στη λίστα που πουλάνε. Πολλά είναι. Οι αγοραστές δίνουν 1000 satoshi για το καθένα. Κι αυτά πολλά είναι κατά τη γνώμη μου. Θα πουλούσα αμέσως για 1000. Αλλά πρόσεχε τις συμβουλές που σου δίνουν, πολλοί το κάνουν για να επωφεληθούν, να αγοράσουν χαμηλότερα ας πούμε. Βασικά, θα τα δώσω για 1000 να τελειώνω με αυτά τα 300, και μετά αύριο πάλι ή το βράδυ. Πόσα BTC πρέπει να έχω σαν "minimum" για να πάω σε μεγαλύτερα ανταλλακτήρια; Ωραία, απέκτησα τα πρώτα μου 0.00328350 Bitcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Λοιπόν, έστειλα 300 από το πορτοφόλι, περιμένω να έρθουν τα άλλα 300 σημερινά στο πορτοφόλι. Δεν ξέρω, αλλά είμαι πάνω πάνω στη λίστα που πουλάνε. 300K satoshi είναι το καλύτερο που μπορώ να ελπίζω σήμερα για την HD7850 για μιας μέρας δουλειά. Για την ακρίβεια, την έχω παρατήσει επειδή ούτε αυτά δεν βγαίνουν, και σκάβω με τον επεξεργαστή κάποια ευκαιρία που βρήκα. Μην στέλνεις ποσά μικρότερα από 0.02 bitcoin γιατί θα φύγει μεγάλο ποσοστό στους φόρους του site αλλά και στον εγγενή φόρο του bitcoin. Εγώ για να είμαι σίγουρος, αγοράζω κάποιο φθηνό νόμισμα πρώτα (DOGEcoin συνήθως) και μεταφέρω αυτό. Η τιμή αγοράς όμως να μην είναι μεγαλύτερη από 1 satoshi από την τιμή που θα το πουλήσω αργότερα. Μπορεί φυσικά να θέλεις να κρατήσεις τα DOGE, το έκανα κι εγώ αυτό. Έχασα σχεδόν τα πάντα όταν μειώθηκε η τιμή του 5 με 8 φορές Μπορεί να τα χάσω όλα επίσης άμα αποτύχει το monero. Εδώ θα είμαι να γελάσουμε μαζί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Βασικά το Satoshi τι είναι? Ααα άρα δηλαδή να μαζέψω πάνω από 0.02 στο site και μετά να τα μεταφέρω. Thanks for the tip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Satoshi είναι η βασική υποδιαίρεση του bitcoin. 100 εκατομμύρια satoshi είναι 1 bitcoin. Εσύ έχεις 328 χιλιάδες και 350 satoshi τώρα. Όλα τα νομίσματα έχουν 8 δεκαδικά ψηφία από πίσω τους σαν υποδιαίρεση, εκτός από τα cryptonote (το Monero ας πούμε) που έχουν 12. Ονομάζονται έτσι προς τιμήν του Satoshi Nakamoto του υποτιθέμενου δημιουργού του πρώτου κρυπτονομίσματος, του bitcoin δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αχα, ευχαριστώ. Μαλλον θα συνεχίσω με το Captcoin μέχρι όσο πάω. Σεπτέμβρη θα το κόψω γιατί ξεκινάνε τα σχολεία. Τότε θα πρεπει να βρω μια αυτοματοποιημένη λύση (δηλαδή να σκάβει το pc χωρις απαραιτητα να ειμαι μπροστα. Ελπιζω να παρω και το καινουριο pc asap. Ερώτηση: εστω οτι ενδιαφερθει ο κοσμος. πως θα ανεβει η αξια του νομισματος οταν τελειωσει η παραγωγη του? γιατι να το αγορασει εννοω. Τη Δευτερα η αμοιβη πεφτει στο μισο, στον ιδιο χρονο θα βγαζεις 150. Και οταν μετα απο 2 βδομαδες ξαναπεσει στο μισο θα βγαζεις 75, εφοσον φυσικα εχεις την ιδια ορεξη και δεν εχει κουρκουτιασει το μυαλο σου Δεν ξερει κανεις που θα καταληξει η τιμη. Μπορει το Σεπτεμβριο να φτασει 100 φορες πανω, μπορει και να αποσυρθει τελειως γιατι κανεις δεν ασχολειται. Αν εχεις τοσο πολυ χρονο και ορεξη το internet ειναι γεματο bitcoin faucets και paid to click sites. Μπορεις να βγαζεις συγκρισιμα ποσα παιζοντας εχει ολη μερα θα κουρκουτιασω συντομα Μακαρι να ασχοληθει ο κοσμος μπας και βγαλουμε κατι paid to click ειχα στο παρελθον, αλλα δεν μου γεμιζε το ματι. Bitcoin faucets διάβασα πως δίνουν χαμηλά νούμερα, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αχα, ευχαριστώ. Μαλλον θα συνεχίσω με το Captcoin μέχρι όσο πάω. Σεπτέμβρη θα το κόψω γιατί ξεκινάνε τα σχολεία. Τότε θα πρεπει να βρω μια αυτοματοποιημένη λύση (δηλαδή να σκάβει το pc χωρις απαραιτητα να ειμαι μπροστα. Ελπιζω να παρω και το καινουριο pc asap. Ερώτηση: εστω οτι ενδιαφερθει ο κοσμος. πως θα ανεβει η αξια του νομισματος οταν τελειωσει η παραγωγη του? γιατι να το αγορασει εννοω. θα κουρκουτιασω συντομα Μακαρι να ασχοληθει ο κοσμος μπας και βγαλουμε κατι paid to click ειχα στο παρελθον, αλλα δεν μου γεμιζε το ματι. Bitcoin faucets διάβασα πως δίνουν χαμηλά νούμερα, δεν ξέρω. Άργησες... Και με καλή κάρτα δεν θα πας μακρυά. Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στο bitcointalk.org να βρίσκεις την ευκαιρία, να μάθεις την αγορά, να είσαι και τυχερός. Η τιμή του νομίσματος, στο 99% των περιπτώσεων, δεν βασίζεται σε υλικά αγαθά ή υπηρεσίες, οπότε εξαρτάται από τις κερδοσκοπικές διαθέσεις του κόσμου. Κάποιος δηλαδή μπορεί να αγοράσει μια μεγάλη ποσότητα με την ελπίδα να τα πουλήσει ακριβότερα αργότερα, αυτό δημιουργεί ελπίδες σε άλλους που αγοράζουν ακόμα ακριβότερα, και στο τέλος χάνει αυτός που αγόρασε αλλά δεν μπορεί να πουλήσει. Την πάτησα κι εγώ, αγόρασα LCL μόλις πρωτοβγήκαν, αλλά τώρα όχι μόνο δεν υπάρχουν αγοραστές, αλλά και η αγορά καταργήθηκε στο poloniex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αουτς. Εγώ σκάβω όσο μπορώ το Captcoin για να δv πως θα πάει η αγορά, και μετά θα προσπαθήσω να πουλήσω 300 πάλι, ακριβότερα σε σχέση με την προηγούμενη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Woah, 500 CaptCoin έβγαλα σήμερα. Άμα συνεχίσω έτσι, σε ένα μήνα θα μείνω φυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Woah, 500 CaptCoin έβγαλα σήμερα. Άμα συνεχίσω έτσι, σε ένα μήνα θα μείνω φυτό Ανέβηκε η τιμή Πάω να πουλήσω τα 20 που έχω. Ούτε θυμάμαι πως τα έβγαλα. Μάλλον χθες το βράδυ που ήμουνα μεθυσμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Και εγώ έστειλα ένα 300αρικο από τα 500, αν και τα πουλάω για 435k satoshi. Μάλλον θα αλλάξω τιμή σε κανα 15λεπτο εαν δεν τα αγορασει κανεις χαχαχ ωραίος κέρδος να έχεις από κει και πέρα δεν παίζει ρόλο imo :] Αα και μια ερώτηση. Εάν κάποιος πουλάει 600 CAPTCoins για 1,2k satoshi το ένα, μπορεί κάποιος να αγοράσει μόνο 50 ας πούμε και να μείνουν 550 προς πώληση, ή πρέπει να τα αγοράσει όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αα και μια ερώτηση. Εάν κάποιος πουλάει 600 CAPTCoins για 1,2k satoshi το ένα, μπορεί κάποιος να αγοράσει μόνο 50 ας πούμε και να μείνουν 550 προς πώληση, ή πρέπει να τα αγοράσει όλα; Δεν υπάρχει περιορισμός. Μερικά ανταλλακτήρια έχουν όμως κάποιο ελάχιστο όριο για να αποφεύγονται οι πολύ μικρές συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν υπάρχει περιορισμός. Μερικά ανταλλακτήρια έχουν όμως κάποιο ελάχιστο όριο για να αποφεύγονται οι πολύ μικρές συναλλαγές. Αχα. Τελικά τα πούλησες; Ε ρε φίλε μάλλον δεν πρόλαβα την στιγμή που ανέβηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα