Andrew13_98 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 2GB Ram έχω, αν εξερέσεις τα 14GB ReadyBoost (ή όπως αλλιώς λέγεται). Ναι αυτό κατέβασα. Αφού δεν έχω κάτι στο πορτοφόλι, τι θα συγχρονίσει; Πάντα με exit βγαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 2GB Ram έχω, αν εξερέσεις τα 14GB ReadyBoost (ή όπως αλλιώς λέγεται). Ναι αυτό κατέβασα. Αφού δεν έχω κάτι στο πορτοφόλι, τι θα συγχρονίσει; Πάντα με exit βγαίνω Συγχρονισμό με την αλυσίδα εννοούμε να κατεβάσει τον πίνακα με όλες τις συναλλαγές που έγιναν ποτέ. Έτσι ασφαλίζεται το σύστημα από απατεώνες που πιθανώς να θέλουν να ξοδέψουν 2 και 3 φορές το ίδιο νόμισμα. Μέσα στην αλυσίδα υπάρχει η ιστορία κάθε monero που δημιουργήθηκε ποτέ και που ανήκει τώρα. Πρέπει να είναι ενημερωμένη μέχρι το τέλος για να σου δείξει το ποσό που κατέχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Για να "φτιαξεις" κι αλλη μνημη στο pc σου κατεβασε το ramdisk. Θα χρησιμοποιησει χωρο απο το δισκο σου και θα νομιζουν τα windows οτι εχεις κι αλλη μνημη. Θα ειναι αργη στη προσπελαση, εκτος και αν εχεις ssd. http://www.pcworld.com/article/260918/how_to_supercharge_your_pc_with_a_ram_disk.html ΑΚΥΡΟ, το ramdisk ειναι το αντιθετο, δλδ αμα εχεις μπολικη μνημη να τη χρησιμοποιησεις σα δισκο. Ψαξε για το αντιθετο στο google και θα βγαλεις ακρη. Στα linux παντως γινεται σιγουρα αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγχρονισμό με την αλυσίδα εννοούμε να κατεβάσει τον πίνακα με όλες τις συναλλαγές που έγιναν ποτέ. Έτσι ασφαλίζεται το σύστημα από απατεώνες που πιθανώς να θέλουν να ξοδέψουν 2 και 3 φορές το ίδιο νόμισμα. Μέσα στην αλυσίδα υπάρχει η ιστορία κάθε monero που δημιουργήθηκε ποτέ και που ανήκει τώρα. Πρέπει να είναι ενημερωμένη μέχρι το τέλος για να σου δείξει το ποσό που κατέχεις. Oh, θα καλοπεράσω δηλαδή. Btw, όταν φτάσω 1 XMR θα σας βγάλω για ποτό (με τα ΚΑΠΗ, καθως θα εχω φτασει τα 80 μεχρι τοτε) Also, πώς μπορώ να δω σε τι κατάσταση είναι ο συγχρονισμός; Κάτω αριστερά που λέει Status: Initializing; Και άλλη μια ερώτηση. Πώς μπορώ να μάθω σε τι pool είμαι με το minergate? Θυμάμαι πως πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξω έναν Worker, να τον βάλω σε pool κλπ. Επίσης, δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε αρκετά εύκολο το minergate. Εννοώ, φτιάχνεις λογαριασμό, κατεβάζεις ένα exe και είσαι έτοιμος για mining, χωρίς να κάθεσε να ρυθμίζεις την κάθε μικρή λεπτομέρια. (ρωτάω για το pool, διότι βλέπω πως μπορώ να σκάψω και από το Monero Wallet) Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2014 από Andrew13_98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Oh, θα καλοπεράσω δηλαδή. Btw, όταν φτάσω 1 XMR θα σας βγάλω για ποτό (με τα ΚΑΠΗ) Also, πώς μπορώ να δω σε τι κατάσταση είναι ο συγχρονισμός; Κάτω αριστερά που λέει Status: Initializing; Και άλλη μια ερώτηση. Πώς μπορώ να μάθω σε τι pool είμαι με το minergate? Θυμάμαι πως πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξω έναν Worker, να τον βάλω σε pool κλπ. Επίσης, δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε αρκετά εύκολο το minergate. Εννοώ, φτιάχνεις λογαριασμό, κατεβάζεις ένα exe και είσαι έτοιμος για mining, χωρίς να κάθεσε να ρυθμίζεις την κάθε μικρή λεπτομέρια. (ρωτάω για το pool, διότι βλέπω πως μπορώ να σκάψω και από το Monero Wallet) Απ' ότι θυμάμαι δεν χρειάζεται να φτιάξεις worker στο minergate. Γράφεσαι, κάνεις log in στην εφαρμογή και πατάς start στο νόμισμα που θέλεις. Για το συγχρονισμό, ένας έμμεσος τρόπος είναι να δεις την χρήση δικτύου. Θα κατεβάζει για ώρα (ώρες) στο τέρμα. Πάνω από 1GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μπα, δεν συμβαίνει αυτό Ένα άλλο θέμα: PPLNS vs PPS, ποια η διαφορά; Χρησιμοποιώ PPS για να μου γίνει το reward κάθε φορά που κάνω ένα good share, ανεξαρτήτως εάν τελειώσει το block ή όχι. Αν θυμάμαι καλά, το PPLNS έχει να κάνει και με τα Blocks, πχ εάν τελείωσες το "session". Διορθώστε αν κάνω λάθος. Πιστεύω πως προχωράω καλά Εσείς σε πόσες ώρες (/μέρες) βγάζετε 1 xmr? Μάλλον βρήκα γιατί δεν συμβαίνει ο συγχρονισμός. Καμιά λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μάλλον βρήκα γιατί δεν συμβαίνει ο συγχρονισμός. Καμιά λύση; Ανοίγεις το bitmonerod.exe και αυτό συγχρονίζεται με το δίκτυο. Όταν τελειώσει (άμα τελειώσει ποτέ ) ανοίγεις συγχρόνως και το simplewallet.exe και αυτό ενημερώνεται από το bitmonerod.exe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλημέρα Miners. Ανοίγεις το bitmonerod.exe και αυτό συγχρονίζεται με το δίκτυο. Όταν τελειώσει (άμα τελειώσει ποτέ ) ανοίγεις συγχρόνως και το simplewallet.exe και αυτό ενημερώνεται από το bitmonerod.exe. Ωραία. Είμαι 96 μέρες πίσω, όσον αφορά τον συγχρονισμό. Σκέφτομαι μόλις φτάσω 0.01 xmr να το πάρω asap, και να ξεκινήσω το σκάψιμο άλλου νομίσματος, "πιο προσιτό" για το σάπιο laptop που έχω τώρα, αφού η Monero είναι δύσκολη (διότι δεν έχω Ram). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλημέρα Miners. Ωραία. Είμαι 96 μέρες πίσω, όσον αφορά τον συγχρονισμό. Σκέφτομαι μόλις φτάσω 0.01 xmr να το πάρω asap, και να ξεκινήσω το σκάψιμο άλλου νομίσματος, "πιο προσιτό" για το σάπιο laptop που έχω τώρα, αφού η Monero είναι δύσκολη (διότι δεν έχω Ram). Παράτα το καλύτερα. Δεν είναι εύκολο νόμισμα. Κι εγώ αυτό έκανα. Σκάβω άλλα πιο εύκολα και μετά αγοράζω monero. Βγάζω 3-5 φορές περισσότερα έτσι. Για να καταλάβεις, αν βάλω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών μαζί να δουλεύουν για αυτό πιάνω 270 h/s δηλαδή 15 φορές παραπάνω από ότι έχεις εσύ. Έτσι θα βγάλω το πολύ .3 την μέρα Βρίσκω όμως άλλες ευκαιρίες και πουλώντας τα νομίσματα, αγοράζω 1 με 2 monero κάθε μέρα. Θέλει δουλειά αυτό βέβαια, αλλά το βλέπω σαν παιχνίδι. Αν ήταν για τα λεφτά δεν θα ασχολούμουν καν Δες το κι εσύ σαν παιχνίδι. Όταν χάσεις (που θα χάσεις σίγουρα σε κάποια φάση) δεν θα στεναχωρηθείς. Για ξεκίνημα, πήγαινε εδώ https://bitcointalk.org/index.php?topic=683776.0και άρχισε να λύνεις CAPTchas. Δεν είναι αστείο... Άμα αντέξεις για λίγη ώρα, θα βγάλεις περισσότερα και θα μπορέσεις να αγοράσεις περισσότερα monero (αν αυτό σε ενδιαφέρει) από ότι θα έβγαζες σκάβοντας 1 μέρα. Έχει το τυπικό πορτοφόλι που δουλεύει εύκολα όπως όλα περίπου τα νομίσματα, έχει αγορά για να τα πουλήσεις και να αγοράσεις άλλα νομίσματα άμα θέλεις και δεν χρειάζεται τίποτα από hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Παράτα το καλύτερα. Δεν είναι εύκολο νόμισμα. Κι εγώ αυτό έκανα. Σκάβω άλλα πιο εύκολα και μετά αγοράζω monero. Βγάζω 3-5 φορές περισσότερα έτσι. Για να καταλάβεις, αν βάλω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών μαζί να δουλεύουν για αυτό πιάνω 270 h/s δηλαδή 15 φορές παραπάνω από ότι έχεις εσύ. Έτσι θα βγάλω το πολύ .3 την μέρα Βρίσκω όμως άλλες ευκαιρίες και πουλώντας τα νομίσματα, αγοράζω 1 με 2 monero κάθε μέρα. Θέλει δουλειά αυτό βέβαια, αλλά το βλέπω σαν παιχνίδι. Αν ήταν για τα λεφτά δεν θα ασχολούμουν καν Δες το κι εσύ σαν παιχνίδι. Όταν χάσεις (που θα χάσεις σίγουρα σε κάποια φάση) δεν θα στεναχωρηθείς. Για ξεκίνημα, πήγαινε εδώ https://bitcointalk.org/index.php?topic=683776.0και άρχισε να λύνεις CAPTchas. Δεν είναι αστείο... Άμα αντέξεις για λίγη ώρα, θα βγάλεις περισσότερα και θα μπορέσεις να αγοράσεις περισσότερα monero (αν αυτό σε ενδιαφέρει) από ότι θα έβγαζες σκάβοντας 1 μέρα. Έχει το τυπικό πορτοφόλι που δουλεύει εύκολα όπως όλα περίπου τα νομίσματα, έχει αγορά για να τα πουλήσεις και να αγοράσεις άλλα νομίσματα άμα θέλεις και δεν χρειάζεται τίποτα από hardware. Έγινε αρχηγέ Κατέβασα το πορτοφόλι του (πάλι out of sync μου λέει κάπου πάνω Edit: το έφτιαξα, είχα κλειδωμένο το πορτοφόλι), αλλά πουθενά δεν βλέπω wallet.bin και με ανησυχεί κάπως. Δεν με ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο νόμισμα. Σκεφτόμουν να μαζέψω λίγα από κάποιο νόμισμα, και μετά να παίξω στο χρηματιστήριο με αυτά. Edit: Πρώτη 100αδα: Done Edit: Πάει και η δεύτερη Πόσα CaptCoins είναι όσο ένα Bitcoin? Edit: 300 σήμερα. Αύριο πάλι. 4 ώρες καθόμουν και έλυνα CAPTchas. Well done me. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από Andrew13_98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πόσα CaptCoins είναι όσο ένα Bitcoin? Μετά από 8 μήνες δεν έχω βγάλει ακόμα 1 Bitcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μετά από 8 μήνες δεν έχω βγάλει ακόμα 1 Bitcoin Α ωραία. Σήμερα 83.400 captcoins είναι όσο 1,0008 Bitcoin. Έφτασα 600 σήμερα το πρωί, μάλλον θα συνεχίσω και το απόγευμα για τα 900 Τελείως άσχετη ερώτηση: έχει κάποιο περιορισμό το παιχνίδι; Είμαι 16 για αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Α ωραία. Σήμερα 83.400 captcoins είναι όσο 1,0008 Bitcoin. Έφτασα 600 σήμερα το πρωί, μάλλον θα συνεχίσω και το απόγευμα για τα 900 Τελείως άσχετη ερώτηση: έχει κάποιο περιορισμό το παιχνίδι; Είμαι 16 για αυτό ρωτάω Καλό για σένα... Εγώ πριν 1 μήνα έγινα 50 χρονών και δεν έχω την υπομονή πια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλό για σένα... Εγώ πριν 1 μήνα έγινα 50 χρονών και δεν έχω την υπομονή πια Εγώ πάλι δεν έχω υπομονή όσον αφορά το ξόδεμα Σκέφτομαι να μαζεύω κάθε μέρα minimum 300, και μετά τον Σεπτέμβρη που θα τελειώσει το "μοίρασμα", να τα πουλήσω. Πώς αυξομειώνεται η τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εγώ πάλι δεν έχω υπομονή όσον αφορά το ξόδεμα Σκέφτομαι να μαζεύω κάθε μέρα minimum 300, και μετά τον Σεπτέμβρη που θα τελειώσει το "μοίρασμα", να τα πουλήσω. Πώς αυξομειώνεται η τιμή; Τη Δευτερα η αμοιβη πεφτει στο μισο, στον ιδιο χρονο θα βγαζεις 150. Και οταν μετα απο 2 βδομαδες ξαναπεσει στο μισο θα βγαζεις 75, εφοσον φυσικα εχεις την ιδια ορεξη και δεν εχει κουρκουτιασει το μυαλο σου Δεν ξερει κανεις που θα καταληξει η τιμη. Μπορει το Σεπτεμβριο να φτασει 100 φορες πανω, μπορει και να αποσυρθει τελειως γιατι κανεις δεν ασχολειται. Αν εχεις τοσο πολυ χρονο και ορεξη το internet ειναι γεματο bitcoin faucets και paid to click sites. Μπορεις να βγαζεις συγκρισιμα ποσα παιζοντας εχει ολη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα