Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μία χαρά. I guess, άμα τσιμπήσω καμιά κάρτα παραπάνω θα ασχοληθώ τότε, για να έχω κάποιο μικρό κέρδος (έστω μερικά ευρώ) να μην πληρώνω το ρεύμα τσάμπα :P
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου

https://www.litecoinpool.org/calc?hashrate=5000&difficulty=24337.0303044&power=325&energycost=0.054&currency=EUR

Αυτό το Site είναι έγκυρο;

Υπολογίζει τα κέρδη με βάση τα Kh/s, τα w(atts) και το κοστος της κιλοβατωρας

Edit: Πως γίνεται η r9 290x να σκάβει με 4-5 Μh/s? :o

στην wiki του litecoin λέει πως σκάβει με ~900 kh/s

Επεξ/σία από Andrew13_98
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α οκ. Άρα υποθέτω, εάν έσκαβα θα έσκαβα το νόμισμα που έχω περισσότερο Mh/s, σωστά;

Όχι. Πρέπει να δεις και πόσο κοστίζει το κάθε νόμισμα. Βασικά νομίσματα τύπου bitcoin και ότι έχει να κάνει με scrypt ξέχασε τα. Με την κάρτα σου δεν θα κάνεις τίποτα γιατί έχουν βγει ήδη ASIC και έχουν πάει την δυσκολία στα ύψη.

Οπότε κοιτάς για X11 και παρεμφερή νομίσματα που δεν έχουν "ακόμα" asic, οπότε τα σκάβουν με gpu μόνο.

Ωραία. Εσείς οι Βετεράνοι να φανταστώ σκάβετε με 4-5 κάρτες γραφικών νομίσματα από x11/x13 και γενικότερα non-Asic νόμισμα;

σωστα, υπαρχουν και καποιοι που σκαβουν με CPU. Ριξε μια ματια αν σε ενδιαφερει το σκαψιμο με CPU στο http://www.minergate.com, εχουν και δικη τους εφαρμογη που αναλαμβανει ολες τις ρυθμισεις, απλα πρεπει να εγγραφεις σαν μελος πρωτα.  Εγω το εχω βαλει σε 5-6 pc και σκαβουν με 1 core το Monero(XMR)

Ωραία, θα το ψάξω μόλις ψηθεί το ιντερνέτ μου να κάνει μια αναζήτηση της προκοπής.

Εχεις πολλα να μαθεις..ακομα και στα Χ11/Χ13/Χ15 εχει "φαρμες" με 25-30 καρτες που σαρωνουν ολα τα νεα νομισματα η αυτα με δυνατοτητες. Ακομα και χωρις φαρμες μπορει ο καθενας να νοικιασει ξενο μηχανημα με τρελλη δυναμη..η νεα μοδα. Μπες στο παιχνιδι και θα μαθεις πολλα και θα εχεις πιο ευλογες αποριες. Η καρτα σου ειναι κορυφαια. Με αλλη μια και σωστο ψαξιμο μπορεις να κανεις πραματα. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, τρέχω στο laptop το minergate και σκάβω monero :D

Υποθέτω είναι τραγικό το kh/s που έχει αλλά μου έδωσε 

ένα χαμόγελο που ξεκίνησα το άθλημα

Ερώτηση: Μέχρι τώρα περιμένω να σκάψω 0.01 xmr για να μπορεσω να το στειλω στο πορτοφολι μου. Όταν φτάσω αυτό το ποσό, πως θα το βάλω σto πορτοφόλι μου;

Πρέπει να έχω διαφορετικό πορτοφόλι για κάθε νόμισμα που μαζεύω; Έχω καταφέρει να φτιάξω ένα wallet.bin με το Monero Wallet μέχρι τώρα :D

Επεξ/σία από Andrew13_98

Ερώτηση: Μέχρι τώρα περιμένω να σκάψω 0.01 xmr για να μπορεσω να το στειλω στο πορτοφολι μου. Όταν φτάσω αυτό το ποσό, πως θα το βάλω σto πορτοφόλι μου;

Πρέπει να έχω διαφορετικό πορτοφόλι για κάθε νόμισμα που μαζεύω; Έχω καταφέρει να φτιάξω ένα wallet.bin με το Monero Wallet μέχρι τώρα :D

Καλυτερα να μη στελνεις τοσο συχνα για να γλυτωνεις τα fees. Ναι καθε νομισμα εχει το πορτοφολι του.

Πρέπει να έχω διαφορετικό πορτοφόλι για κάθε νόμισμα που μαζεύω; Έχω καταφέρει να φτιάξω ένα wallet.bin με το Monero Wallet μέχρι τώρα :D Επίσης, εάν κάποιος κλέψει το wallet.bin, θα πρέπει να βάλει τον κωδικό τον οποίο έβαλα στην αρχή της δημιουργίας του, ή θα έχει πρόσβαση σε αυτό ούτως ή αλλιώς;

Μέσα στον φάκελο που περιέχει το wallet.bin υπάρχει και ένα αρχείο κειμένου wallet.address.txt, καταλαβαίνεις τι περιέχει...

Όταν θέλεις να βάλεις αυτά που μάζεψες, πας στο site του minergate και πατάς Withdraw. Ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο κι εκεί βάζεις τη διεύθυνση που βρήκες στο wallet.address.txt. Μη βιαστείς, μπορεί να κάνει και πάνω από 1 ώρα να έρθουν.

Ανοίγεις μετά το simplewallet.exe βάζεις το όνομα του πορτοφολιού που θέλεις (wallet.bin) και περιμένεις να συγχρονιστεί και να σου δείξει το ποσό που έχεις.

Κατέβασε και το Windows 64-bit blockchain αν δεν το έχεις κάνει, γιατί θα πάρει ώρες και μέρες ίσως μέχρι να συγχρονίσει.

Το αρχείο wallet.keys περιέχει όλα τα δεδομένα σου, αυτό να μην σου κλέψουν.

Και ναι, κάθε νόμισμα έχει το δικό του πορτοφόλι και του monero είναι από τα πιο δύσκολα στη χρήση.

Με παλούκια ξεκίνησες  :-D

Το σύστημά μου είναι 32 bit. θα λειτουργήσει;

Όχι, έχασες  :fear:

Μήπως έχεις και μόνο 2GB μνήμη; Αν δεν διορθώσουν τον τρόπο που φορτώνει στην μνήμη όλη την αλυσίδα συναλλαγών, σε λίγο δεν θα φτάνουν ούτε 4GB.

Αυτό κατέβασες;  Windows 32-bit binaries (0.8.8, updated: June 11th - NOT recommended unless you enable PAE)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=583449.0

Άστο να συγχρονίσει σιγά σιγά, όσο πάρει. Να θυμάσαι να κλείνεις τα παράθυρα με την εντολή "exit" ή να κάνεις πρώτα "save" για να σώσει ότι συγχρόνισε μέχρι εκεί.

Δεν συνιστώ πάντως να τραβήξεις monero, αργότερα όταν θα έχεις σύστημα 64bit με μπόλικη μνήμη κάνε το μια και καλή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...