Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορασα αρκετα στα 500. Καποια πουλησα στα 1500-2000 που ανεβηκε προχθες και τωρα αγοραζω οταν πεφτει στα 700-800.

Αν το anon feature δουλεψει σωστα το 5k δεν ειναι πολυ.

Αν τα πιασει, μαζευω και αποσυρομαι :-D

Ετσι και αλλιως το mining το εχω παρατησει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες υπάρχει καλύτερος x11/x13 miner (AMD) από τον 14.6 Fixed?

Δε νομιζω φιλε..δεν εχω δει κατι καινουριο. Πριν μερικες μερες βγηκε, δε νομιζω να σε χαλαει η αποδοση του ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Άλλο ένα δωρεάν  :-)

LottoShares

Το ίδιο κόλπο με το CLAM.

Δουλεύει μόνο με το Wallet.dat του DOGE και μερικά άλλα πιο άγνωστα.

Τώρα που μπήκε στο bter αξίζει τον κόπο. Φθηνότερο από το CLAM, αλλά δίνει περισσότερα νομίσματα. 80 το βασικό μέρισμα. 

Αν είχατε πολύ ενεργό πορτοφόλι θα πάρετε περισσότερα. Εμένα μου έδωσε 240 :D

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο LottoShares μου βγάζει ανεπιβεβαίωτες 273 αλλα δεν τα έδωσε ακόμη!!! :wacko: :mad:

Δεν ξέρω... Πούλησα τα δικά μου και δεν το έψαξα παραπάνω, δες στο φόρουμ αν έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

Και τώρα...

Κάτι τελείως διαφορετικό  :-D

Όχι με τον κακό τρόπο των Monty Python αλλά με κάτι που θα κερδίσετε.

Ξέρω ότι τρελαίνεστε να λύνετε captsas οπότε πηγαίνετε εδώ  και κερδίστε 1 νόμισμα για κάθε 3 που λύνετε.

Δεν είναι ακόμα σε κάποιο χρηματιστήριο... Υπομονή.

Άντεξα 7 διαδοχικά νομίσματα  :-D

Επεξ/σία από ahristos
  • Like 1

ερώτηση. υπάρχει λόγος της καθίζησης του LTC? είναι τα δεκάδες άλλα που έχουν βγει, είναι κάτι άλλο που δεν έχω πάρει χαμπαρι?

(ασε που η δυσκολία του έχει ανέβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)

ερώτηση. υπάρχει λόγος της καθίζησης του LTC? είναι τα δεκάδες άλλα που έχουν βγει, είναι κάτι άλλο που δεν έχω πάρει χαμπαρι?

(ασε που η δυσκολία του έχει ανέβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)

Εγώ πάντως αφού είχα αρκετές αποτυχίες με διάφορα νομίσματα στο τέλος, έκανα τα λίγα που μου μείνανε LTC και περιμένω το θαύμα!!! Ελπίζω ότι μιάς και έχουν σκάσει τόσα εκατομμύρια για Scrypt ASIC και η δυσκολία όσο πάιε και ανεβαίνει, να το Pumpάρουνε κάποια στιγμή και να ανέβει. Αυτό η θα πάμε κουβά πάλι!

Είναι και Monero μετά... Αργά αλλά σταθερά παίρνει τη θέση του LTC στα μάτια του κόσμου.

Έχει λίγους αλλά δυνατούς παίκτες. Εκείνος ο Σκανδιναβός έμπορος ασημιού πχ είναι ικανός να ρίξει 200-500 BTC στην αγορά ώστε το Monero να μην πέσει κάτω από τα 400k.

Μετά τη δήλωσή του ότι αυτό είναι το μοναδικό νόμισμα που εμπιστεύεται πέρα από το Bitcoin, άρχισα να αισθάνομαι ότι δεν έκανα βλακεία που το μόνο που κρατάω είναι αυτό.

Το ότι το poloniex κατάργησε τις αγορές LTC σε άλλα νομίσματα και την αντικατέστησε με Monero σε άλλα νομίσματα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δεν το θεωρώ καθαυτού σημαντική κίνηση αφού εκεί ήταν πάντα η καλύτερη αγορά του Monero (200 προς 1 όγκος συναλλαγών σε σχέση με το Litecoin) αλλά όταν το βλέπει ο κόσμος καταλαβαίνετε τι θα σκέφτεται.

Το κακό είναι ότι και οι δημιουργοί του αισθάνονται τόσο σίγουροι ότι κέρδισαν το παιχνίδι, ώστε δεν βιάζονται να το εξελίξουν.

Αυτή τη στιγμή με δυσκολία μπορώ να ανοίξω το πορτοφόλι, επειδή φορτώνει όλον τον κατάλογο στη μνήμη. Έχουν σαν προτεραιότητα να λύσουν αυτό το πρόβλημα, αλλά οι εβδομάδες περνάνε. Όσα βγάζω τώρα τα αφήνω πλέον στο poloniex ή στο bittrex από τον φόβο ότι δεν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω  :shock:.

Καλημέρα σας :D 
Σε λίγο καιρό θα έχω στην κατοχή μου ένα καινούριο υπολογιστή, με την R9 290x για κάρτα γραφικών.

Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω το σπορ του Litecoin ή Bitcoin ή ό,τι άλλο είναι. Καμιά συμβουλή για τους πρωτάρηδες;  :mrgreen: 

Εάν το έχετε ξαναπεί συγνώμη, δεν είχα τον χρόνο να διαβάσω 79 σελίδες  :P

Καλημέρα σας :D 

Σε λίγο καιρό θα έχω στην κατοχή μου ένα καινούριο υπολογιστή, με την R9 290x για κάρτα γραφικών.

Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω το σπορ του Litecoin ή Bitcoin ή ό,τι άλλο είναι. Καμιά συμβουλή για τους πρωτάρηδες;  :mrgreen:

Εάν το έχετε ξαναπεί συγνώμη, δεν είχα τον χρόνο να διαβάσω 79 σελίδες  :P

Διαβασε τη πρωτη σελιδα, εχει αναλυτικα καποια πραγματα, κανα 2 εχουν εξελιχθει απο τοτε.

Επισης, με μια 290x πια δεν θα κανεις και πολλα πραγματα, θα καις πιο πολυ ρευμα απο οτι θα βγαζεις. Εκτος και αν ελεγχεις συνεχεια νεα alt coins στο bitcointalk.org και τα πουλησεις γρηγορα.

Αλλο θεμα:

Το cloakcoin παει γ@μιωντας τις τελευταιες 2 μερες.

με μια 290x πια δεν θα κανεις και πολλα πραγματα,

Πάνω κάτω πόσες κάρτες γραφικών χρειάζεσαι για να κάνεις πολλά πράγματα; :)

Edit: διαβασμένος είμαι ^_^ έχω προλάβει να διαβάσω τις πρώτες 2-3 σελίδες

Πάνω κάτω πόσες κάρτες γραφικών χρειάζεσαι για να κάνεις πολλά πράγματα; :)

Edit: διαβασμένος είμαι ^_^ έχω προλάβει να διαβάσω τις πρώτες 2-3 σελίδες

Εγω εχω 8 καρτες, σε Χ11/Χ13 σκαβω στα 25MH/s και παρολα αυτα βγαζω 3-4€ την ημερα περιπου.

Εσυ με μια 290x νομιζω σκαβεις στα 4-5 ΜΗ/s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...