Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο ρε κλασσικέ Έλληνα, τα κατάλαβες όλα. Δεν σε πιάσανε κορόιδο. 

Φυσικά δεν διάβασες το υπόλοιπο άρθρο, ήσουν έτοιμος ήδη ότι θα σε κοροϊδέψουν ε;

1) Σε ποιο άρθρο αναφέρεσαι; Σε αυτά που έγραψες εσύ εδώ μέσα αναφέρεσαι ως "άρθρο";

2) Είσαι σοβαρός ρε φίλε; Τι τους εμποδίζει να έχουν ήδη μαζέψει 100άδες διευθύνσεις και άρα μερικές χιλιάδες clam; Μέχρι τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό τον altcoins έγινε για να μαζέψουν χρήμα οι developers. Αυτοί δηλαδή γιατί να μην το κάνουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1) Σε ποιο άρθρο αναφέρεσαι; Σε αυτά που έγραψες εσύ εδώ μέσα αναφέρεσαι ως "άρθρο";

2) Είσαι σοβαρός ρε φίλε; Τι τους εμποδίζει να έχουν ήδη μαζέψει 100άδες διευθύνσεις και άρα μερικές χιλιάδες clam; Μέχρι τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό τον altcoins έγινε για να μαζέψουν χρήμα οι developers. Αυτοί δηλαδή γιατί να μην το κάνουν;

Καταλαβαίνω. Εσύ θα ήσουνα απατεώνας, έτσι θα το έκανες, γιατί οι άλλοι να είναι τίμιοι;

Το άρθρο που αναφέρομαι (είναι link) είναι η ανακοίνωσή του συν του ότι το έψαξαν πολλοί ανεξάρτητοι (ανοιχτός κώδικας) και δεν βρήκαν ότι σου κλέβουν τα λεφτά.

Εκεί αναφέρει επίσης γιατί αυτοί ή τα exchanges δεν μπορούν να βγάλουν πολλά από αυτό σε σχέση με εμάς τους απλούς χρήστες.

Το διαπίστωσα αυτό όταν το poloniex βρήκε μόνο 300 και κάτι ενώ εγώ είχα 37 περίπου.

Αλλά δεν βγαίνει τίποτα έτσι. Αν πιστεύεις ότι είναι απατεώνες, κανένας δεν μπορεί να σε μεταπείσει.

Το τι θα έκανα εγώ η εσύ, άστο γιατί πάει επί προσωπικού η κουβέντα. 

Ένα μεγάλο ποσοστό των altcoin όπως είπα και πριν γίνονται για να βγάλουν χρήμα οι developers και τίποτα παραπάνω.

Δεν είπα εγώ ότι σου κλέβουν λεφτά, είπα ότι θα μπορούσαν πολύ εύκολα (και ναι, πιστεύω ότι το έχουν κάνει) να έχουν φτιάξει πορτοφόλια και να έχουν κάνει συναλλαγές μεταξύ τους οι developers ώστε να έχουν τώρα αρκετά clams στην κατοχή τους.

Αν τα βλέπεις εσύ όλα ρόδινα και εμπιστεύεσαι έτσι εύκολα τον κάθε developer, δεν μπορεί κανένας να σε μεταπείσει.

Kαλα σε ειπε νεοελληνα...εδω σου δινουν τσαμπα νομισματα (που ειναι και πανακριβα) κι εσυ τους εχεις βγαλει απατεωνες χωρις ιχνος αποδειξης αντι να πεις κι ευχαριστω!

Τι εγινε ρε παιδια, τι μενος ειναι αυτο; Επειδη ειπε οτι μπορει να ειναι απατεωνες και να γινει dump? Εχετε αγορασει περα απο τα τζαμπα νομισματα και εχετε πανικοβληθει;

Τωρα τελευταια παιζει πολυ η φανφαρα 'νεοελληνας' και 'ελληναρας' στο ινσομνια.

Τραβατε σκαψτε και παιξτε χρηματηστηριο και αφηστε τους χαρακτηρισμους στην ακρη.

Δε σας τρολλαρε κανενας, τη προσοχη σας ζητησε ο ανθρωπος

Oυτε μενος υπαρχει ουτε τρολλαρουμε. Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ξερουμε ολοι τι παιζει στο χωρο αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι ολοι απατεωνες. Ειδικα οταν μας δινουν μερικα εκατομμυρια τσαμπα..αυτο λεμε. 

Παρακατω...τι σκαβετε τωρα? παιζει καμια καλη ευκαιρια για τωρα η το προσεχες μελλον??

Και άλλοι έδιναν "Τσάμπα" νομίσματα (με airdrop σε διάφορες χώρες, με 50%premine, 100% premine κτλ... )

Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών ήταν κομπίνα για να κερδίσουν οι developers. Αν θες σου γράφω και ονόματα νομισμάτων...

Ο λόγος που το έγραψα είναι για να έχουν το νου τους όσοι είναι νέοι στο άθλημα μην την πατήσουν.

Όλοι απατεώνες δεν είναι, η πλειοψηφία όμως των premine νομισμάτων είναι (και αποδεδειγμένα). Για αυτό όπου βλέπετε premine και μάλιστα σε τόσο μεγάλα ποσοστά και με "εύκολο" τρόπο να έχει παίξει "απατεωνιά", να έχετε το νου σας.

Αν μερικοί επενδύσατε χρήμα στο συγκεκριμένο νόμισμα και δεν θέλετε να ακούσετε μια "διαφορετική" εκδοχή, δικό σας πρόβλημα.

Όσο για τον χαρακτηρισμό "Ελληνάρα", τον αφήνω ασχολίαστο. Να στε καλά παίδες, καλά κέρδη να έχετε.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα κανεις και προειδοποιεις αλλα μη λες κατι απολυτα χωρις να το γνωριζεις. Ετσι κι αλλιως μιλαμε μονο για τα δωρεαν νομισματα κι οχι για εξτρα επενδυσεις. Ο αχρηστος θα ηθελε να επενδυσει οπως φαινεται αλλα μονο νεος δεν ειναι.. ;)

Για τους φιλους που δεν ξερουν πως ακριβως να τα παρουν βιντεο με τη διαδικασια:

Επεξ/σία από alexpsy

Χαμός σήμερα με το Uro, μιλάμε για τρελό Pump!!!! 300% πάνω πήγε σε μερικές ώρες!

Το βλέπω σύντομα να κρασάρει!

Και ο λογος για το Pump?? Βαριεμαι να διαβασω αφου δεν εχω στην κατοχη μου :P

Και καλά ότι αντιστοιχεί το URO σε εκτάρια γης η κάτι τέτοιο. Λένε ότι πλαστογράφησε ο Developer ;entypa kai email για να δείξει ότι μία μεγάλη εταιρεία δέχεται να σου δώσει γη και να πληρωθεί σε URO.

Για αυτό έγινε και το τεράστιο αυτό Pump! Τώρα από ότι είδα έχει πέσει ήδη στα μισά το νόμισμα! Πρέπει να έβγαλε πολύ χρήμα ο τύπος. Από το ξεκίνημα του νομίσματος ανέβηκε κάπου 20-30 φορές πάνω, μπορεί και περισσότερο, πριν ξεκινήσει το dump!

• Like 1

Κοιταξτε το Navajocoin οσοι δεν το ξερετε (πρωην summercoin 2.0)

Ο dev φαινεται πολυ σοβαρος τυπος και ετοιμαζει anon feature που θα λειτουργησει μεχρι το τελος του μηνα

Γενικως εχω την εντυπωση οτι προκειται για κατι παραπανω απο ενα ακομα pump and dump και εχω επενδυσει πολυ απο την αρχη. Μεχρι τωρα δεν το εχω μετανιωσει. Εχει ακομα μεγαλα ανεβοκατεβασματα αλλα περιμενω να εκτοξευτει η τιμη του τις επομενες 2 βδομαδες

• Like 1

Κοιταξτε το Navajocoin οσοι δεν το ξερετε (πρωην summercoin 2.0)

Ο dev φαινεται πολυ σοβαρος τυπος και ετοιμαζει anon feature που θα λειτουργησει μεχρι το τελος του μηνα

Γενικως εχω την εντυπωση οτι προκειται για κατι παραπανω απο ενα ακομα pump and dump και εχω επενδυσει πολυ απο την αρχη. Μεχρι τωρα δεν το εχω μετανιωσει. Εχει ακομα μεγαλα ανεβοκατεβασματα αλλα περιμενω να εκτοξευτει η τιμη του τις επομενες 2 βδομαδες

Xμμμ...φαινεται σοβαρο αλλα με 50Μ συνολο νομισματων δεν ξερω που μπορει να φτασει. Ισως τα 5Κ με καλες ανακοινωσεις. Ολα εξαρτονται απ την τιμη αγορας. Αν αγορασες στα 400-500 Sat τοτε ναι ειναι ευκαιρια για καλο κερδος. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...