Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρα το θέμα των altcoin έχει ξεφουσκώσει λίγο και αυτό γιατί έχουν βγεί πολλά και αρκετά απο αυτά είναι shitcoins και γι`αυτό έχουν πέσει και οι πωλήσεις των καρτών.Τι θα γίνει στο μέλλον θα δείξει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πιστευω παντως πως δεν θα σταματησουν τα pc και οι καρτες να minaroun βγηκαν scrypt asic και βγηκαν χ11 & χ13 αλγοριθμοι. αν βγουν asic εκει καπιος αλλος αλγοριθμος θα βγει οποτε κατα την γνωμη μου τι αρκετο διαστημα ακομα θα minaroume...επισης το ρευμα να δουμε αν και μεχρι ποσο θα συμφερει....

παιδια μου ηρθε η δεη...415 ευρω....απο τον ιανουαριο μεχρι 10 ιουνιου ..καλα ειναι πιστευω..

εδω και 1,5 μηνα σκαβω χ11 τους προηγουμενους εσκαβα scrypt...με 4 καρτες κανονικα και μερικες φορες με 3 αν επαιζα κανα game...

επισης να ξερετε οτι εχω και κοινωνικο και νυχτερινο ρευμα

παιδια μου ηρθε η δεη...415 ευρω....απο τον ιανουαριο μεχρι 10 ιουνιου ..καλα ειναι πιστευω..

εδω και 1,5 μηνα σκαβω χ11 τους προηγουμενους εσκαβα scrypt...με 4 καρτες κανονικα και μερικες φορες με 3 αν επαιζα κανα game...

επισης να ξερετε οτι εχω και κοινωνικο και νυχτερινο ρευμα

Πολύ καλά!

Εγώ προσέθεσα μια 7950 και είμαι με τρείς 24/7 + r9 290 / 7870 όταν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον.

Μόλις μπορεσω θα σας ανεβάσω φωτογραφία από το rig (Σε πλαστικό καφάσι, περιτό να πω ότι είναι το αγαπημένο μου mod).

BTW τι σκάβεις τώρα; εγώ είμαι αραγμένος 5 μέρες στο LTC Rabbit με Χ11 και πάει καλά...

εγω σκαβω παντα χ11 γιατι με τετοια ζεστη δεν αλλαζω.....

Pyramid x11

QBC      x11

και λεω να παω το βραδυ που θα ανοιξει το hodor coin....θα το δοκιμασω

The Blade εγω ειμαι σε trademybit κατι γινετε... και κανα νεο νομισμα εκει αν καποιο παει καλα ειναι ωραια αλλα ειναι και πολλα νεα νομισματα τελιως μαπα οποτε εκει τσαμπα χρονος ρευμα κτλ κτλ....

Ενοειτε Χ11 και λογο κοστους και τωρα με την ζεστη θα πεθανουμε....

Ωραία μέρα η χθεσινή  :-D

Έβγαλα 0.2 BTC με τον επεξεργαστή μόνο. Τα μισά από αυτά με σκάψιμο και τα υπόλοιπα στο χρηματιστήριο.

Κάποιοι βλάκες έχασαν την ψυχραιμία τους και πούλησαν πολύ χαμηλά, το εκμεταλλεύτηκα και κέρδισα.

Για το BBL λέω. Το πρώτο X15.  Το δεύτερο X15 μάλλον θα είναι αποτυχία για εμάς τους μικρούς αφού θα πέσουν Gh/s πάνω τους από την πρώτη στιγμή.

Α στο διάολο πια με αυτήν την νοικιασμένη ισχύ.

• Like 1

Ωραία μέρα η χθεσινή  :-D

Έβγαλα 0.2 BTC με τον επεξεργαστή μόνο. Τα μισά από αυτά με σκάψιμο και τα υπόλοιπα στο χρηματιστήριο.

Κάποιοι βλάκες έχασαν την ψυχραιμία τους και πούλησαν πολύ χαμηλά, το εκμεταλλεύτηκα και κέρδισα.

Για το BBL λέω. Το πρώτο X15.  Το δεύτερο X15 μάλλον θα είναι αποτυχία για εμάς τους μικρούς αφού θα πέσουν Gh/s πάνω τους από την πρώτη στιγμή.

Α στο διάολο πια με αυτήν την νοικιασμένη ισχύ.

Προσωπικά δεν έμπλεξα ακόμα με το X15 λίγο με το Mammoth ασχολήθηκα το οποίο θα βάλει anon και όντως διαγράφει μια ανοδική τροχιά.

Το LTC πέφτει και αυτό δίνει ευκαιρίες είτε για αγορά είτε για mining.

Ετσι πάλι πίσω στο LTC Rabbit με X11....

το Litecoin το πήρε η κάτω βόλτα άντε να δούμε αν θα ξανά επανέρθει. Από την άλλη προσωπικά περιμένω προς τέλη Αυγούστου που θα βγουν επίσημα (ανεπίσημα πιστεύω παίζουν ήδη καμπόσα ) τα 500αρια asic να δούμε πως θα εξελίχθη η κατάσταση με τα altcoin...

Επίσης μια ιδιαίτερη προσοχή στο εξής το email με το oπoιο έχω κάνει εγγραφή σε διάφορα Pool σε διάφορα μαγαζιά με miners σε forum που αφορούν cryptocurrency κτλ. Λαμβάνω τις τελευταίες 2 μέρες πολλά email που φαίνετε πως είναι από εκεί και όλα περιέχουν και καλά invoice κτλ εννοείτε με virus όποτε λίγο προσοχη!!

Πιθανών η έχουν δοθεί η έχουν κλαπεί οι διευθύνσεις και προς το πάρων το gmail δεν τα εμφανίζει ως spam.

Οπως διαβάζω αυτές τις μέρες στο internet οι περισσότεροι γυρνάνε τα αποθεματικά τους σε bitcoin γιαυτό έχουμε και αυτή την μεγάλη πτώση στο σύνολο των altcoins.

• Like 1

Να κι ένα καινούριο: [CLAM] CLAMS > Proof-Of-Chain

Κάποιοι δημιούργησαν ένα νόμισμα, 15 εκατομμύρια μέγιστο, και το διένειμαν με έναν πρωτοποριακό τρόπο.

Πήραν ένα στιγμιότυπο των αλυσίδων των Bitcoin, Litecoin και DOGEcoin κάπου στα μέσα Μαΐου και τα μοίρασαν σε όλες τις ενεργές διευθύνσεις που υπήρξαν ποτέ (ναι κι εσένα περιλαμβάνει).

Η διαδικασία για να τα αποκτήσετε περιλαμβάνει κι ένα ανατριχιαστικό μέρος.

Κατεβάζετε το πορτοφόλι, το ανοίγετε όπως πάντα, και μετά το κλείνετε αφού έχει δημιουργήσει τον κατάλληλο φάκελο.

Μετά, αντιγράφετε το wallet.dat από το Bitcoin, Litecoin και DOGEcoin που πιθανώς έχετε (αυτό είναι το ανατριχιαστικό μέρος) και το βάζετε στον φάκελο του CLAM (C:\Users\yourname\AppData\Roaming\Clam) για τα Windows 7 64bit (αντικαθιστάτε αυτό που ήδη υπάρχει).

Τρέχετε το clam-qt με την εντολή --salvagewallet και τα αποκτάτε (για ευκολία, φτιάξτε ένα .bat αρχείο με την εντολή clam-qt --salvagewallet).

Επειδή  κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα έβαζε το wallet.dat του σε κάποια άγνωστη εφαρμογή, μεταφέρετε τα νομίσματά σας προσωρινά σε κάποιο άλλο πορτοφόλι ή σε κάποιο ανταλλακτήριο. Δεν χρειάζεται να έχετε νομίσματα στο πορτοφόλι, απλώς να υπήρξαν κάποιες συναλλαγές πριν τα μέσα Μαΐου.

Για εμένα ήταν εύκολα τα πράγματα αφού τα πορτοφόλια των LTC και DOGE που είχα, ήταν άδεια και παρατημένα, δεν είχα να χάσω τίποτα.

Το πορτοφόλι του LTC σπάνια το είχα χρησιμοποιήσει οπότε πήρα τα βασικά 4.6 CLAM. Το πορτοφόλι όμως του DOGE που το είχα σε βαριά χρήση μου έδωσε 7 φορές παραπάνω.

Το νόμισμα αυτό είναι πανάκριβο, αλλά μη βιαστείτε να το πουλήσετε, μπορεί αργότερα να αισθανθείτε σαν αυτόν που έκανε την πρώτη αγορά με Bitcoins. 10000 Bitcoins for Pizza (έστω και μεγάλες).

Αν σας φαγουρίζει το χέρι σας πάντως εδώ θα είμαι για να αγοράσω φθηνά https://poloniex.com/exchange/btc_clam

Thanks ahriste. Πήρα και εγώ 4.6 Clam. Θα τα κρατήσω μήπως και γίνει κανένα θαύμα!

Όπα... μου έδωσε άλλα 4,6 το πορτοφόλι!!! Όσο συγχρονίζει μου δίνει και άλλα.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι κάναν οι developers με αυτό το νόμισμα πάντως.... Πριν το ξεκινήσουν δημιουργίσανε για τον εαυτό τους μερικές 10άδες πορτοφόλια και τώρα θα έχουν στην άκρη αρκετά νομίσματα. Όταν αποφασίσουν να πουλήσουν την κάτσαμε!

Μια και μιλάμε για script mining αυτά εδώ βγάζουν τίποτα?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271542162891&ssPageName=ADME:B:SS:GB:3160

μπορεί να τα βρείς στα 80 ευρώ με λίγο ψάξιμο.

Thanks ahriste. Πήρα και εγώ 4.6 Clam. Θα τα κρατήσω μήπως και γίνει κανένα θαύμα!

Όπα... μου έδωσε άλλα 4,6 το πορτοφόλι!!! Όσο συγχρονίζει μου δίνει και άλλα.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι κάναν οι developers με αυτό το νόμισμα πάντως.... Πριν το ξεκινήσουν δημιουργίσανε για τον εαυτό τους μερικές 10άδες πορτοφόλια και τώρα θα έχουν στην άκρη αρκετά νομίσματα. Όταν αποφασίσουν να πουλήσουν την κάτσαμε

Μπράβο ρε κλασσικέ Έλληνα, τα κατάλαβες όλα. Δεν σε πιάσανε κορόιδο. 

Φυσικά δεν διάβασες το υπόλοιπο άρθρο, ήσουν έτοιμος ήδη ότι θα σε κοροϊδέψουν ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...