Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σε λιγο καιρο ερχεται η ρ9 290 trix oc της sapphire.το καλοκαιρι μολισ τελειωσουν οι γαμημενες ε3ετασεις σκεφτομαι να το πορωσω λιγο. :P  :D

Χμ... Ναι θα μπορέσεις να παίξεις τα τελευταία παιχνίδια σε πραγματικά καλές ρυθμίσεις και αναλύσεις. 

Αλλά είσαι σε λάθος θέμα.

Εδώ λέμε για σκάψιμο.

Α στάσου, εννοείς ότι θα αρχίσεις να σκάβεις;

Δεν δικαιολογείται τέτοιος ενθουσιασμός τότε. Αργά ήρθες. Θα σε φάνε ζωντανό οι φάρμες με 100 κάρτες σαν τη δικιά σου.

Ξέρουν κι όλα τα κόλπα κιόλας ώστε να καταλάβουν το σημείο με το μεγαλύτερο κέρδος, κι έτσι θα μείνουν ψίχουλα για σένα  :P

Ελπίζω να έκανες καλή προεργασία και να ξέρεις μερικά κόλπα.

Καλύτερα να έχεις έναν AMD FX-8350 και να σκάβεις για Monero και Quazarcoin αυτήν την εποχή με τον επεξεργαστή σου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχετε darkcoin νομίζω είναι καιρός να πουλήσετε. Έχουν προβλήματα με πολλαπλά Fork και η τιμή του έχει ήδη ξεκινήσει τη βουτιά!!!

Επίσης πολλά νομίσματα ετοιμάζουν και αυτά ανώνυμες συναλλαγές...οπότε το βλέπω να πατώνει! Εγώ τα λίγα που είχα τα πούλησα πριν λίγο.

Επεξ/σία από Avatar_GR

Δεν θα αποφύγω την πληρωμή :-)

Στο RieCoin ο ίδιος ο developer είπε πως θα το βγάλεις. Αλλά αφού είχα 25% μεγαλύτερη απόδοση γιατί να αποφύγω το 2.5% φόρο;

Το hashrate έτσι κι αλλιώς δεν είναι να το εμπιστεύεσαι. Αλλά υπολόγισα (όχι με επιστημονικό τρόπο), ότι ενώ με τον παλιό sgminer έβγαλα περίπου 3 νομίσματα σε 2 ώρες, με τον καινούριο έβγαλα κάτι παραπάνω παρότι η δυσκολία από το 27 πήγε στο 70.

Για το XC μιλάω, ήτοι, X11 coin.

Περισσότερα έβγαλα από το XC στο χρηματιστήριο  :P

Ενώ ήμουν στο poloniex πούλησα τα δικά μου για 12000 αλλά είδα άλλους να πουλάνε για 9700. Αγόρασα λοιπόν μερικά και τα πούλησα αργότερα για 11000  :)

to the moon το x11 αντε να δουμε που θα φτασει το θεμα ειναι να ανταλαξεις την καταληλη στιγμη

to the moon το x11 αντε να δουμε που θα φτασει το θεμα ειναι να ανταλαξεις την καταληλη στιγμη

http://cryptopump.com/

Ήμουν εδώ προχθές και κατάφερα να μην χάσω. Την άλλη φορά πιστεύω να κερδίσω  :whistle:

• Like 1

http://cryptopump.com/

Ήμουν εδώ προχθές και κατάφερα να μην χάσω. Την άλλη φορά πιστεύω να κερδίσω  :whistle:

Παιδια ΜΕΓΑΛΗ προσοχη με τους pumpers στο twitter αλλα και στο προαναφερθεν site. Σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις αυτων των pump, ο pumper ειστε εσεις, και οχι αυτοι που το διοργανωνουν. Ανακοινωνουν το νομισμα, εσεις αρχιζετε και αγοραζετε με οτι εχετε, η τιμη του ανεβαινει στο θεο, και με το που φτασει 50% περιπου τρωτε ενα dump στο κεφαλι και μενετε με τα ακριβοπληρωμενα νομισματα στο χερι, μη μπορωντας να τα πουλησετε επειδη η τιμη εχει φτασει πατο.Ολα αυτα μπορουν να γινουν μεσα σε 10 δευτερολεπτα και να μην προλαβετε να πουλησετε τιποτα. Ποτε δεν ανακοινωνουν «παραθυρο» πωλησης απλα ξερουν απο πριν οτι οταν φτασει στο 50% θα πουλησουν και μενετε με το πουλι στο χερι. 

Αγοραζουν ενα νομισμα πολυ πριν απο εσας  γι'αυτο αυτο το site δινει 11 μερες μεχρι το επομενο, ηδη κανουν μικρες αγορες χωρις να δημιουργουν pump στο νομισμα και χωρις να «προκαλεσουν» αγοραζοντας μεγαλες ποσοτητες με τη μια.

Φυσικα, υπαρχουν και τα slow pumps, αλλα εκει πρεπει να εισαι ολη μερα απο πανω και να βλεπεις τις τιμες αλλα και το volume.

NMvF02P.png

• Like 1

Ρε μάγκες, γιατί δεν κάνουμε εμείς εδώ μέσα κάτι παρόμοιο; Να κάνουμε ένα private γκρούπ με όσους εδώ μέσα ενδιαφέρονται και να κάνουμε το ίδιο;;;

Αν μαζευτούμε αρκετοί από 1BTC αν βάζει ο καθένας θα κάνουμε καλή δουλειά πιστεύω, αν κυνηγάμε "μικρά" και "νέα" νομίσματα.

Όταν τα φτάνουμε 2-3φορές πάνω σε αξία....κάνουμε μαζικό dump και βγάζουμε κέρδος.

• Like 1

Ρε μάγκες, γιατί δεν κάνουμε εμείς εδώ μέσα κάτι παρόμοιο; Να κάνουμε ένα private γκρούπ με όσους εδώ μέσα ενδιαφέρονται και να κάνουμε το ίδιο;;;

Αν μαζευτούμε αρκετοί από 1BTC αν βάζει ο καθένας θα κάνουμε καλή δουλειά πιστεύω, αν κυνηγάμε "μικρά" και "νέα" νομίσματα.

Όταν τα φτάνουμε 2-3φορές πάνω σε αξία....κάνουμε μαζικό dump και βγάζουμε κέρδος.

Δε νομιζω να ειναι τοσο ευκολο. Ας πουμε οτι ειμαστε 5 ατομα με 5 btc συνολο, πιστευω οτι ειναι πολυ μικρη αγοραστικη δυναμη και οι φαλαινες μπορουν να χτυπησουν σε ελαχιστα δευτερολεπτα. Το «κολπο» οπως ειπα απο πανω ειναι να εχεις δημοσιο λογαριασμο ετσι ωστε να κατευθυνονται τα «θυματα» πανω στο νομισμα. Και πιστεψε με, εαν ενα νομισμα εχει volume 2-5 btc δεν ασχολειται κανενας. Τωρα για τα νεα νομισματα δε ξερω. Επισης μη ξεχναμε οτι υπαρχουν κι αλλοι εκει εξω που κανουν το ιδιο πραγμα, καθως και το γεγονος οτι τα «μικρα» νομισματα εχουν απιστευτα μεγαλα buy walls και για να τα ριξουμε θελει πολυ χρημα.

Εγω ειμαι μεσα παντως να παιξω με ενα btc. Αν περισσευουν και σε αλλους τουλαχιστον για τη κ@υλα μας ας το κανουμε.

@Avatar_GR τα πουλησες τα DRK? Εγω πουλησα μερικα και πηρα XC, δεν το προλαβα οταν ηταν πολυ χαμηλα αλλα αγορασα 550 τεμαχια σημερα. 

• Like 1

Εγω ειμαι μεσα παντως να παιξω με ενα btc. Αν περισσευουν και σε αλλους τουλαχιστον για τη κ@υλα μας ας το κανουμε.

@Avatar_GR τα πουλησες τα DRK? Εγω πουλησα μερικα και πηρα XC, δεν το προλαβα οταν ηταν πολυ χαμηλα αλλα αγορασα 550 τεμαχια σημερα. 

Ναι τα πούλησα τα DRK όταν ήταν αρκετά ψηλά κάπου στα 0.021.

Κοίτα, για αυτό είπα για 1BTC ο καθένας, οπότε και να γίνει μ@λακία, στην χειρότερη χάνουμε 1 BTC, στην καλύτερη βγάζουμε αρκετά BTC. Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά που λες. Αν μαζέψουμε 5-10BTC σύνολο και κάνουμε και μερικές αγοροπωλησίες μεταξύ μας ώστε να ανεβάζουμε το trafic του νομίσματος μπορεί να τα πάμε καλά.

Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε σαν ΟΜΑΔΑ. Να αγοράζουμε όλοι μαζί και να πουλάμε όλοι μαζί όταν χρειαστεί. 

Σωστό αυτό που λες ότι με μικρή κίνηση δεν ασχολούνται πολλοί, υπάρχουν όμως και αρκετοί που κοιτάνε το ποσοστό % αύξησης της τιμής. Σε αυτούς θα πρέπει στοχεύσουμε.

Δυστυχώς εγώ λόγο δουλειάς δεν μπορώ να το οργανώσω αυτό τώρα. Αν κάποιος έχει χρόνο και διάθεση όμως είμαι μέσα με 1BTC. 

Ουτε εγω εχω το χρονο να το οργανωσω. Αγοροποωλησιες μεταξυ μας γνωμη μου ειναι να μη γινονται, προσωπικα δεν εμπιστευομαι κανεναν σε αυτο το χωρο. 

Στη θεση σου θα ξανααγοραζα DRK τωρα που η τιμη του ειναι χαμηλα. Με ποιο ασχολεισαι τωρα;

Με τίποτα δεν ασχολούμαι τώρα, δεν έχω χρόνο. Έχω κάνει ότι έχω LTC και τα έχω να κάθονται.

Για αυτό πρέπει να είμαστε "λίγοι" και καλοί για να μπορούμε να κάνουμε ότι κινήσεις χρειάζεται μεταξύ μας, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε 5-6 άτομα από εδώ μέσα και να το προχωρήσουμε.

Όταν λέω μεταξύ μας... εννοώ να μπαίνουμε π.χ στο mintpal και εκεί που πουλάω εγώ στα 0.005 1BTC, να μπαίνεις εσύ και να το αγοράζεις....

Περισσότερα θα εξηγήσω όταν μαζευτούμε και κάνουμε το pumping/dumping group!

-Δεν το εμπιστεύομαι το DRK. Πιστεύω θα πέσει και άλλο. Στο LTC πιστεύω περισσότερο, έχουν ξοδευτεί πάρα πολλά λεφτά για ASIC. Όταν θα πέσει και το ποσό νομισμάτων ανα μπλοκ θα ανέβει το LTC. Μιλάμε για μερικού μήνες στην καλύτερη περίπτωση...

Χμ... Ναι θα μπορέσεις να παίξεις τα τελευταία παιχνίδια σε πραγματικά καλές ρυθμίσεις και αναλύσεις. 

Αλλά είσαι σε λάθος θέμα.

Εδώ λέμε για σκάψιμο.

Α στάσου, εννοείς ότι θα αρχίσεις να σκάβεις;

Δεν δικαιολογείται τέτοιος ενθουσιασμός τότε. Αργά ήρθες. Θα σε φάνε ζωντανό οι φάρμες με 100 κάρτες σαν τη δικιά σου.

Ξέρουν κι όλα τα κόλπα κιόλας ώστε να καταλάβουν το σημείο με το μεγαλύτερο κέρδος, κι έτσι θα μείνουν ψίχουλα για σένα  :P

Ελπίζω να έκανες καλή προεργασία και να ξέρεις μερικά κόλπα.

Καλύτερα να έχεις έναν AMD FX-8350 και να σκάβεις για Monero και Quazarcoin αυτήν την εποχή με τον επεξεργαστή σου.

μολισ ακυρωσα την παραγγελια(ο ιδιοσ ειμαι απο αλλο acc) αφου με λες οτι θα με φανε ζωντανο.....7870 ftw

παίδες πολλά Χ11 έχουν δυνατότητα να προσφέρουν κέρδος, και καίνε πολύ λιγότερο ρεύμα.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολύ δυνατές ευκαιρίες.

Χρησιμοποιήστε x11mod_b2 miner

Επίσης κοιτάξτε to x13 BOOST coin, είναι πιθανό αστεράκι με περίπου 10-15 μέρες POW ακόμα. Βγήκε και καινούριο πολύ καλύτερο miner.

τέλος για pump& dump team θέλεις 100 BTC + τρελή διάθεση για ρίσκο , οπότε καλύτερα ξεχάστε το.

ΒΤW παρά την υποτιθέμενη "ξεραϊλα" εγώ προσθέτω μια ακόμα 7950 στο 100% mining machine μου (3 στο σύνολο).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το darkcoin θα μπει στο bitfinex.com (εχει το 25% των συναλλαγων bitcoin) και θα κανει παρεα στο ltc για απευθειας συναλλαγη σε δολλαρια.

Μεσα στον Ιουνιο θα ανοιξει DRK/USD και στο cryptsy.com.

Πιστευω οτι δεν ειναι αργα να ανεβετε στο τρενο.

Επισης το blackcoin απο σημερα μπηκε στα μηχανακια cointike, θα μπορουν να γινονται συναλλαγες με αυτο σε φυσικα μαγαζια με τη χρηση ειδικης καρτας (σα πιστωτικη) αλλα και με τη χρηση κινητων. Ισως εκτοξευτει και αυτο. Παιζονται πολλα εκατομμυρια απο χτες, εχουν ανταλαχθει πολλα blackcoins, εχει γινει dump, καλυτερα ομως για να φευγουν τα κερματα απο τα αδυναμα χερια.

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 1

Το darkcoin θα μπει στο bitfinex.com (εχει το 60% των συναλλαγων bitcoin) και θα κανει παρεα στο ltc για απευθειας συναλλαγη σε δολλαρια.

Μεσα στον Ιουνιο θα ανοιξει DRK/USD και στο cryptsy.com.

Πιστευω οτι δεν ειναι αργα να ανεβετε στο τρενο.

Επισης το blackcoin απο σημερα μπηκε στα μηχανακια cointike, θα μπορουν να γινονται συναλλαγες με αυτο σε φυσικα μαγαζια με τη χρηση ειδικης καρτας (σα πιστωτικη) αλλα και με τη χρηση κινητων. Ισως εκτοξευτει και αυτο. Παιζονται πολλα εκατομμυρια απο χτες, εχουν ανταλαχθει πολλα blackcoins, εχει γινει dump, καλυτερα ομως για να φευγουν τα κερματα απο τα αδυναμα χερια.

Eυχαριστουμε φιλε. Το BC το παρακολουθουσα κι εγω, ειχε πολυ καλη ανοδο τις τελευταιες μερες. πιστευω θα φτασει στα επιπεδα που ειχε φτασει (100Κ). Το DRK το φοβαμαι λιγο αν και εχει κι αυτο ισχυρη κοινοτητα. Θα δουμε. Προσεκτικες κινησεις μονο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...