Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα, γιατί να αποφύγεις την πληρωμή του; Δεν είναι κάτι καινούριο...

Και στο RieCoin πληρώνεις για τον πιο γρήγορο miner, αλλά όλοι το θεωρούν σωστό.

Και οι εξηγήσεις του με έπεισαν.

Χρησιμοποιεί λέει 11 kernels έναν για κάθε αλγόριθμο κι έτσι γίνεται πιο αποδοτικό με 11 μικρές εντολές παρά μια μεγάλη που τα περιλαμβάνει όλα.

Λέει επίσης ότι καταναλώνει περισσότερη μνήμη και το διαπίστωσα αυτό. 5 φορές παραπάνω, αλλά δεν πειράζει.

Στο φόρουμ του φέρθηκαν άσχημα, μάλλον οι περισσότεροι ήθελαν να μην το χρησιμοποιήσουν άλλοι. 

Όσο αποδίδει δεν θα έχω άσχημα λόγια για αυτόν.

Ετοιμάζομαι για το Conspiracy Coin τώρα  :-D

Μπα επείδη πάντου υπάρχει το donation και τα fees δεν υπολογίζω τόσο αυτό το 2% (τα έχω δεδομένα πλέον αυτά) όσο το ότι έχω έναν φόβο μην γίνετε καμία π....α από πίσω και βρεθούμε προ εκπλήξεως..πολλά γίνονται..βλέπεις και αυτούς που του τα έχωσαν λίγο και μαζεύεσαι θες δεν θες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βεβαια καθως δεν εχει δωσει κωδικα (μετα ολοι θα αποφυγουν την πληρωμη) δεν ξερουμε πραγματικα αν αποδιδει οντως περισσοτερο η απλα ανεβαζει τυχαια λιγο τα νουμερα για να δειξει οτι εχει βελτιωσεις.

Δεν υπαρχει αμεσος τροπος να ξερουμε το αντιθετο καθως το hashrate που αναφερουν τα Pools μονο εμμεσως το συμπεραινουν

Παντως βελτιωση εγω ειδα μονο στην 7950 και την 7970 και μαλιστα 35% και 15% αντιστοιχα. Οι 6870 και 5770 τα ιδια ακριβως ισως και ελαχιστα χειροτερα :(

Btw επενδυσα οτι μου περισσευε σε sync coin. Υποτιθεται οτι θα ανεβει τρελα (μονο 1000 coin συνολο, super σπανιο) σε λιγη ωρα τελειωνει το PoW και εχει ηδη ξεκινησει Multipool που πληρωνει σε sync ενω το hashrate στο PoW ειχε φτασει τρελα νουμερα (σχεδον 300 Gh x11)

Αυτό σκεφτόμουν από το πρώι μήπως είναι τυχαία μια αύξηση αλλά έδω μιλάμε για 1200kh/s πάνω στην κάρτα, από 2100+ είμαι σε 3300+ στην κάθε μια ξεχωρίστα δηλαδή 57% και επίσης φάνηκε και η διαφορά στο pool +-7000 πάνω.

(οι κάρτες είναι 280x όλες)..Τι να πώ θα δω μέχρι και το πρωί πως θα πάει για να έχω και ολοκληρωμένη εικόνα!!

Από επένδυση είμαι εγκλωβισμένος έκανα μαμακία χοντρή..έχω 5000bc τα έιχα πάρει σε μέσο όρο τιμής 27000 πήγαν 37000 και ο άπλας δεν τα έδωσα, και τώρα είναι στις 17000 έτοιμος να τα δώσω μπούλο ήμουν..Τώρα αναμένουμε..

Βεβαια καθως δεν εχει δωσει κωδικα (μετα ολοι θα αποφυγουν την πληρωμη) δεν ξερουμε πραγματικα αν αποδιδει οντως περισσοτερο η απλα ανεβαζει τυχαια λιγο τα νουμερα για να δειξει οτι εχει βελτιωσεις.

Δεν υπαρχει αμεσος τροπος να ξερουμε το αντιθετο καθως το hashrate που αναφερουν τα Pools μονο εμμεσως το συμπεραινουν

Δεν θα αποφύγω την πληρωμή :-)

Στο RieCoin ο ίδιος ο developer είπε πως θα το βγάλεις. Αλλά αφού είχα 25% μεγαλύτερη απόδοση γιατί να αποφύγω το 2.5% φόρο;

Το hashrate έτσι κι αλλιώς δεν είναι να το εμπιστεύεσαι. Αλλά υπολόγισα (όχι με επιστημονικό τρόπο), ότι ενώ με τον παλιό sgminer έβγαλα περίπου 3 νομίσματα σε 2 ώρες, με τον καινούριο έβγαλα κάτι παραπάνω παρότι η δυσκολία από το 27 πήγε στο 70.

Για το XC μιλάω, ήτοι, X11 coin.

Περισσότερα έβγαλα από το XC στο χρηματιστήριο  :P

Ενώ ήμουν στο poloniex πούλησα τα δικά μου για 12000 αλλά είδα άλλους να πουλάνε για 9700. Αγόρασα λοιπόν μερικά και τα πούλησα αργότερα για 11000  :)

είναι αυτό που λένε " και αν σου κάτσει????" έγω για την ώρα είμαι μέσα για μέσα αλλά το πιστεύω αυτό το ρημάδι και βαστάω ακόμα..

Βέβαια έχει χάρη που το μέγαλο το μηχάνημα δεν πληρώνει ρεύμα αλλιώς ήμουν για φουντάρισμα..:)

είναι αυτό που λένε " και αν σου κάτσει????" έγω για την ώρα είμαι μέσα για μέσα αλλά το πιστεύω αυτό το ρημάδι και βαστάω ακόμα..

Βέβαια έχει χάρη που το μέγαλο το μηχάνημα δεν πληρώνει ρεύμα αλλιώς ήμουν για φουντάρισμα.. :)

Δεν ξέρεις τι σημαίνει "φουντάρισμα"  :lol:

Αγόρασα πάνω από 30 LCL στα 0.002 και τώρα έχουν πέσει το 1/6 τις τιμής. Θα τα κρατήσω επειδή ο developer είναι ενεργός και θα ελπίζω.

• Like 1

Παιδες οσοι εχετε iphone δειτε αυτο το app: (ειναι free με διαφημισεις αν θυμαμαι καλα αλλα μπορεις να τις διωξεις με inapp purchase)

https://itunes.apple.com/gr/app/coin-ticker-bitcoin-litecoin/id636476147?mt=8

ειναι οτι πρεπει για να παρακολουθεις τις τιμες των νομισματων που εχετε στα διαφορα ανταλακτηρια, χωρις να ψαχνεστε για κομπιουτερακια και να κανετε login στα ανταλλακτηρια για να δειτε τις τιμες/ποσα btc κανουν ολα μαζι κτλ. Αναβαθμιζεται συνεχεια και προσθετει οτι καινουριο *καλο* νομισμα βγαινει.

Σου λυνει τα χερια πραγματικα!

Επισης και αυτο το site ειναι ωραιο: http://www.countmycrypto.com/

Darkcoin στο θεο!

Παντα να βαζετε ενα del *.bin στο .bat σας ειδικα αμα παιζετε με τις καρτες σας στα ρολογια τους.

set PATH=%PATH%;./dlls

set TERMINFO=.\dlls\terminfo
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100

del *.bin
sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://xc.suprnova.cc:3343 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword --no-submit-stale -w 128 --thread-concurrency 8193 --intensity 19

Προσοχη ομως, αν τρεχετε πανω απο 2 cgminer/sgminer κτλ στο ιδιο rig, ποτέ μην τους τρεχετε απο τον ιδιο φακελο. Παραδειγμα, φτιαχτε 1 φακελο για τις 2 καρτες στο rig και εναν αλλο φακελο για τις αλλες 2.

Και επειδη καποιοι μπορει να μην το γνωριζουν, μπορειτε απο το ιδιο μηχανημα να τρεχετε πολλα instances και να σκαβετε διαφορετικα νομισματα ανα καρτα/ανα ζευγος καρτων κτλ. Αν ενδιαφερεται καποιος ας το πει να παραθεσω config αρχεια.

Το Darkcoin λέτε να ανέβει και άλλο; Λέω να αγοράσω μερικά, αλλά ακρίβυνε ήδη αρκετά.  :mellow:

Σε 2 μερες βγαινει απο τη beta το darksend με hard fork, θα εκτοξευτει! Ηδη ξεπερασε το litecoin οπως θα εχεις δει, εχει περασει απο 7-8 floors η τιμη του, αυτη τη στιγμη παιζει αναμεσα στα 250000 - 260000 (εδω και δυο τρεις ωρες) εχουν ανακατευθει φαλαινες αλλα τις γκρεμιζουν αμεσως. Η αγοραστικη δυναμη τωρα ειναι μεγαλυτερη απο τις πωλησεις. 

Συνεντευξη για το dark coin στο BBC Radio, χαλια ποιοτητα, αλλα απο το τιποτα...

https://mega.co.nz/#!JJwljbxb!V2e0_uNOVCOl0-Rs1XAvWhmeAnXvh2DPFhsh4Q0eox8

Απλά δεν έχει δουλευτεί ο Miner για AMD.

Προχθές βγήκε νέος X11 miner   με 40% αύξηση (έχει 2% fee built in) όπου η 7970 καθαρίζει άνετα την 770 και η 750τι είναι πλέον αρκετά πίσω από 270X .

Άλλωστε στις AMD η κατανάλωσή μας είναι πολύ χαμηλή, αυτό σημαίνει ότι o Miner δεν χρησιμοποιεί σωστά το hardware.

Είμαι στο LTCRABBIT και βγάζω με Χ11 περίπου 0.4 LTC per day με 2*7950+ R9 290.

BTW: η 750ti είναι όντως καλή στο mining, περιμένουμε την απάντηση της AMD με την Tonga GPU μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

προσοχή σε κάποιους η εκδοση 2 του miner δεν δουλεύει.

Προτιμήστε την πρώτη! (build 1)

με το νεο χ11 οντως παει πολυ καλα....απο τα 2000 που επιανα πηγα στα 2735 οι καρτες μου ειναι με underclock....αυριο θα μετρησω να δω ποσο καιει :)

Παιδες καντε συγκρισεις στο ποσα βγαζετε με τον νεο miner (με ιδια δυσκολια) και μην κοιτατε τα νουμερα που λεει. Πολλες απατες κυκλοφορουν και δε μετραει το hashrate τοσο αλλα το work που δινεις στο pool. Μπορει με μικροτερο hashrate να εχεις καλυτερο work και λιγοτερα rejects οποτε πραξτε αναλογα. Προσωπικα δε σκαβω Χ11 αλλα αν εχουμε χειροπιαστα αποτελεσματα απο διαφορους χρηστες ισως αξιζει.

..............Και στο RieCoin πληρώνεις για τον πιο γρήγορο miner, αλλά όλοι το θεωρούν σωστό.

Και οι εξηγήσεις του με έπεισαν.

Χρησιμοποιεί λέει 11 kernels έναν για κάθε αλγόριθμο κι έτσι γίνεται πιο αποδοτικό με 11 μικρές εντολές παρά μια μεγάλη που τα περιλαμβάνει όλα.

Που είναι ο Riecoin miner αυτός; Δεν μπορώ να τον βρώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που είναι ο Riecoin miner αυτός; Δεν μπορώ να τον βρώ!

Αυτόν που δίνει στο ypool.net (http://www.cs.cmu.edu/~dga/crypto/ric/)

Όταν ξεκίνησα είχα περίπου τη μισή ταχύτητα και σιγά σιγά βελτιωνόταν. Το κακό είναι ότι δεν κερδίζεις τίποτα επειδή όλοι τον χρησιμοποιούν.

Τέλος πάντων αυτή τη στιγμή δεν αξίζει. Άμα θέλει κάποιος να δουλέψει τον επεξεργαστή του υπάρχουν τα Monero και Quazarcoin.

Χε! Το είδαμε κι αυτό...

Ο γεροPHENOM μου χθες έβγαλε περισσότερα από την κάρτα γραφικών. Καναδυό Quazarcoin και μισό Monero που είναι πανάκριβα.

Το κακό είναι ότι δεν κατάλαβα την αξία του Quazarcoin και τον άφησα έτσι σαν πείραμα για 2-3 ώρες. Μόλις μπήκε στο Poloniex έφτασε την τιμή του Monero και τότε κατάλαβα το λάθος μου.

Έπρεπε να τον αφήσω όλη μέρα. Τώρα είναι αργά, μπήκαν δεκάδες χιλιάδες πυρήνες και σκάβουν. Πρέπει να ανέβηκε 1000 φορές η δυσκολία.

Επεξ/σία από ahristos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...