Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλανια ποιανου αλγοριθμου τα νομισματα αξιζουν περισσοτερο για σκαψιμο ?? Γιατι βλεπω οτι τα scrypt νομισματα δεν αξιζουν πλεον για απευθεις σκαψιμο

Οι περισσότεροι ξεκίνησαν αυτόν τον χειμώνα και τώρα τρομάζουν με τις θερμοκρασίες  :P 

Εμένα δεν με πειράζει με τα 100W που καταναλώνει η κάρτα μου, κι έτσι τα scrypt είναι κερδοφόρα, αφού όλος ο κόσμος σκάβει X11 X13 κλπ.

Ενταξει μια μικρη βοηθεια δεν πιστευω να πειραξει κανεναν

Διάολε δεν μπορώ να κρατηθώ, όταν βρω κάτι καλό θέλω να το μοιραστώ.

Αυτό είναι http://www.globalboost.org/index.php

Δεν ξέρω αν είναι κερδοφόρο ακόμα, κοιμόμουν σήμερα  :-D

Ποιος να το φανταζόταν, ότι θα σκάβω για τους πληγωμένους βετεράνους πολέμου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι αλλα μπορεις να νοικιασεις servers (digitalocean.com / linode κτλ) και να τρεξεις πανω τους τους miners. Ειναι διαδικασια και θελει ελαφρες γνωσεις linux/ssh terminal. Προσοχη ομως, ισως ειναι ασυμφορο, καντο για νομισματα που πιστευεις οτι θα ανεβει η αξια τους.

ευχαριστω

και εγω χ11 σκαβω εδω και 1 μηνα γιατι βγηκαν μηχανηματα για τα scrypt και ποια δεν μπορεις ανταγωνιστεις....το χ11 αξιζει πολυ ειδικα τωρα το καλοκαιρι που οι καρτες θα ειναι πιο χαλαρες

To x11 ειναι επισης η εκδικηση της nvidia. Διαβαζω οτι η maxwell based 750 αποδιδει τρελα. Βγαζει σχεδον τα mh της 7970 αλλα στο 1/3 του ρευματος η και παρακατω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To x11 ειναι επισης η εκδικηση της nvidia. Διαβαζω οτι η maxwell based 750 αποδιδει τρελα. Βγαζει σχεδον τα mh της 7970 αλλα στο 1/3 του ρευματος η και παρακατω

Απλά δεν έχει δουλευτεί ο Miner για AMD.

Προχθές βγήκε νέος X11 miner   με 40% αύξηση (έχει 2% fee built in) όπου η 7970 καθαρίζει άνετα την 770 και η 750τι είναι πλέον αρκετά πίσω από 270X .

Άλλωστε στις AMD η κατανάλωσή μας είναι πολύ χαμηλή, αυτό σημαίνει ότι o Miner δεν χρησιμοποιεί σωστά το hardware.

Είμαι στο LTCRABBIT και βγάζω με Χ11 περίπου 0.4 LTC per day με 2*7950+ R9 290.

BTW: η 750ti είναι όντως καλή στο mining, περιμένουμε την απάντηση της AMD με την Tonga GPU μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Επεξ/σία από The__Blade

Απλά δεν έχει δουλευτεί ο Miner για AMD.

Προχθές βγήκε νέος X11 miner   με 40% αύξηση...

Άξιος ο τύπος... 

Η 7850 μου ανέβηκε από τα 0.98 Mh/s στα 1.44  :D

χμμ πως αλαζει ομως το pool? οτι και να κανω μου κανει  mining σε ενα multipool.

Ε μη χρησιμοποιήσεις το run.bat που έχει μέσα...

Πάρε το .bat που χρησιμοποιείς σε κάποιο νόμισμα X11 ρίξε το στον φάκελο του miner και πρόσθεσε αυτό στην αρχή:

set PATH=%PATH%;./dlls

set TERMINFO=.\dlls\terminfo

Είναι ο τρόπος πληρωμής του αυτός, να αφιερώνεις δηλαδή 2% του χρόνου που σκάβεις, στον λογαριασμό του.

Εγώ σκάβω XC τώρα, οπότε,

set PATH=%PATH%;./dlls

set TERMINFO=.\dlls\terminfo

GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100

sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://xc.suprnova.cc:3343 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword --no-submit-stale -w 128 --thread-concurrency 8193 --intensity 19

Θα το παρατήσω τώρα γιατί το hashrate ξεπέρασε τα 60 Gh/s  :shock:

Λίγα είναι για 7850; 

Εχω διαβασει και επαληθευσει εμπειρικως οτι σε x11 βγαζεις 2.8 * scrypt_hash_rate. Αυτο αντιστοιχει σε 350Kh scrypt, με σαφως μεγαλυτερη καταναλωση και θερμοκρασιες σε scrypt.

Μου φαινονται λιγα αλλα παλι δεν εχω 7850. Μια 6870 που εχω πιανει 1.09Mh σε x11 και ειχα την εντυπωση οτι η 7850 ηταν καλυτερη αλλα μαλλον δεν ισχυει. Ισως επειδη γενικως οι xx70 καρτες τελικα εχουν σημαντικη διαφορα

Δοκιμασα και το νεο miner προς το παρον σε μια 7970. Με πηγε απο 2.135 στα 2.5 Mh. Καλη διαφορα δε λεω αλλα γυρω στο 15% οχι 40%

Βγάζω λιγότερα γιατί η μνήμη δεν ανεβαίνει πάνω από 1250 MHz και τον πυρήνα τον έχω όσο επιτρέπει το CCC, στα 1050 MHz δηλαδή, γιατί δεν θέλω να μπλέξω με τρίτα προγράμματα.

Άσε που είναι και μόνο 1 GB...

Το drk μολις ξεπερασε το ltc στο mintpal.

To ειδαμε και αυτο!

Το χα αναφερει προ ημερων οτι θα το ξεπερασει. Ευχομαι να καβαλησε καποιος το τρενο! Το χα αγορασει στα 20 σεντς

Παίδες έκανα τώρα μια δοκιμή αυτόν τον Miner και στα δικά μου μηχανήματα πραγματικά πήρα 50% πάνω, από 10.50 avg και 4.50 στο άλλο αυτή την στιγμή βαράει με 16.60 και 6.70, έκανα και κάτι πειράματα για να αποφύγω το multipooling και το donate αυτού του μάγκα

αλλά όπως το κόβω ναι μεν απέφυγα το donate αλλά όχι και το σπαστικό "χάσιμο" χρόνου για εναλλαγή pool.

ps το drk όντως πάει πολύ δυνατά..

Παίδες έκανα τώρα μια δοκιμή αυτόν τον Miner και στα δικά μου μηχανήματα πραγματικά πήρα 50% πάνω, από 10.50 avg και 4.50 στο άλλο αυτή την στιγμή βαράει με 16.60 και 6.70, έκανα και κάτι πειράματα για να αποφύγω το multipooling και το donate αυτού του μάγκα

αλλά όπως το κόβω ναι μεν απέφυγα το donate αλλά όχι και το σπαστικό "χάσιμο" χρόνου για εναλλαγή pool.

ps το drk όντως πάει πολύ δυνατά..

Τώρα, γιατί να αποφύγεις την πληρωμή του; Δεν είναι κάτι καινούριο...

Και στο RieCoin πληρώνεις για τον πιο γρήγορο miner, αλλά όλοι το θεωρούν σωστό.

Και οι εξηγήσεις του με έπεισαν.

Χρησιμοποιεί λέει 11 kernels έναν για κάθε αλγόριθμο κι έτσι γίνεται πιο αποδοτικό με 11 μικρές εντολές παρά μια μεγάλη που τα περιλαμβάνει όλα.

Λέει επίσης ότι καταναλώνει περισσότερη μνήμη και το διαπίστωσα αυτό. 5 φορές παραπάνω, αλλά δεν πειράζει.

Στο φόρουμ του φέρθηκαν άσχημα, μάλλον οι περισσότεροι ήθελαν να μην το χρησιμοποιήσουν άλλοι. 

Όσο αποδίδει δεν θα έχω άσχημα λόγια για αυτόν.

Ετοιμάζομαι για το Conspiracy Coin τώρα  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...