Avatar_GR Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 260 ευρω μου ηρθε η δεη..που τσεκουρωνει ακριβως....2000 Kwh 260 ευρώ για 2μήνο γεμάτο; Όλο το 24ώρο αναμμένο το μηχάνημα; Μήπως είναι "ενδεικτικός"(δεν θυμάμαι πως ακριβώς τον λένε) και όταν τον μετρήσουν στο άλλο 2μήνο σε τσεκουρώσουν τότε; Εγώ με 1500watt πάντως κάπου τόσα πλήρωνα το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsina97 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 παιδια επειδη δεν εχω μπει στο mining ακομα και θελω να αγορασω καινουργιο pc, και εχω κανει αυτη την συνθεση για παιχνιδια μπορειτε να μου πειτε αν συμφερει για mining, και επιδι μενω στην Μεγαλοπολη οπου εχουμε εργοστασιο της ΔΕΗ ενασ φιλοσ μου που ο πατερας τοθ δουλευει στην δεη πληρωνουν 4-5 φορες χαμηλοτερο ρευμα, δηλαδη ο θερμοσιφονας καιει ολη μερα και πληρωνουν 30 ευρο το μηνα, λετε να βαλουμε κανενα pc σπιτι του, στο καλαθι εβαλα την 260χ για gaming αλλα σκευτομαι να βαλω την 270 για gaming kai mining, μπορειτε να μου πειτε με αυτα ποσα βγαζω καθαρα τον μηνα? AMD FX-8320 Prozessor, Boxed, Sockel AM3+ Gigabyte Radeon R9 270 WindForce 2X OC, 2GB GDDR58GB-Kit Crucial Ballistix Sport Series DDR3-1600, CL9Samsung SSD 840 EVO Basic 120GB SATA 6Gb/s Corsair VS Serie V650, Non-Modular, 80+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Φίλε αν έχεις τόσο φτηνό ρεύμα αξίζει να κάνεις Mining. Θα πρέπει όμως να αγοράσεις πιο δυνατή κάρτα γραφικών. Θα χρειαστείς κάτι σε 7950 η 280X η ακόμα και 290X. Ακόμα καλύτερα να πάρεις 2-3 κάρτες. Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα έφτιαχνα μηχάνημα με 4 κάρτες 280χ. Με την τωρινή πολύ αυξημένη δυσκολία και τις ισοτιμίες πολύ χαμηλά, με 4 κάρτες 280Χ θα βγάζεις 100 ευρώ το μήνα -ότι θα πληρώνεις σε ΔΕΗ. Με τα παλιά τα δεδομένα (πριν από 2-3 μήνες) θα έβγαζες άνετα ένα 500ευρώ το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 260 ευρω στους 3 μηνες και κατι...ο λογαριασμος ηταν ο πρωτος και ηταν μετρημενος ακριβως στις kw...1800 kw εκαψα σε αυτο το διαστημα...αλλα ειχα και κοινωνικο και νυχτερινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλά άλλη κατανάλωση δεν έχετε; Εμένα για το 4μηνο ο εκκαθαριστικός ήρθε ~4000kW, απ'τις οποίες περίπου οι 1500kW για το mining με 2 κάρτες (~600-650w). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εγω ειμαι μονος στο σπιτι...οποτε ι καταναλωση δεν ειναι μεγαλη...μονο το pc δουλευει και το ψυγειο 24ωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εγώ έχω μειωμένο ρεύμα σπίτι μου λόγω του ότι ο πατέρας μου είναι στην ΔΕΗ και έχω την άνεση με το ρεύμα αλλά δεν έχω τα χρήματα για το hardware. @gsina97 δες σε μεταχειρισμένη 7950/70 που είναι στην ουσία μια 280x αλλά σε παλαιότερη έκδοση και θα κάνεις χρυσές δουλειές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Νωρίτερα σήμερα ξεκίνησα και το violetcoin και κατάφερα να φάω μερικά blocks μόνος μου, οπότε περιμένω κι από αυτό κάτι. Κάτι; Ήταν η πιο επιτυχημένη μέρα μου σαν miner. Έβγαλα 60 μπλοκ μόνος μου, συν κάτι άλλα από το pool, κι όταν τα πούλησα έμεινα άφωνος. 0.18 BTC. Για μερικές ώρες... Συν αρκετά 666 που έβγαλα την ίδια μέρα, συν μερικά Denarius που δεν ξέρω τι θα αποδώσουν, αλλά σίγουρα η σοδειά της μέρας θα φτάσει τα 0.2 BTC. Κανονικό μεροκάματο. Να γινόταν κάθε μέρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpsy Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Κάτι; Ήταν η πιο επιτυχημένη μέρα μου σαν miner. Έβγαλα 60 μπλοκ μόνος μου, συν κάτι άλλα από το pool, κι όταν τα πούλησα έμεινα άφωνος. 0.18 BTC. Για μερικές ώρες... Συν αρκετά 666 που έβγαλα την ίδια μέρα, συν μερικά Denarius που δεν ξέρω τι θα αποδώσουν, αλλά σίγουρα η σοδειά της μέρας θα φτάσει τα 0.2 BTC. Κανονικό μεροκάματο. Να γινόταν κάθε μέρα ε; Που τα βρισκεις αυτα τα αχρηστα νομισματα ρε φιλε?? Δεν εχεις χασει ωρες η μερες παραγωγης οταν πολλα απο αυτα δε μπαινουν καν σε ανταλλακτηρια? και πως αποφασιζεις να πουλησεις σε Χ τιμη? Καποια απο αυτα μπορει να εχουν δημοσιοτητα και να ανεβει αρκετα παραπανω η τιμη τους απο αυτη που πουλας (μετα απο μερικες μερες να φανταστω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Που τα βρισκεις αυτα τα αχρηστα νομισματα ρε φιλε?? Δεν εχεις χασει ωρες η μερες παραγωγης οταν πολλα απο αυτα δε μπαινουν καν σε ανταλλακτηρια? και πως αποφασιζεις να πουλησεις σε Χ τιμη? Καποια απο αυτα μπορει να εχουν δημοσιοτητα και να ανεβει αρκετα παραπανω η τιμη τους απο αυτη που πουλας (μετα απο μερικες μερες να φανταστω) Έχεις δίκιο... Δεν διαλέγω πια το νόμισμα που πιστεύω ότι έχει δυνατότητες, αλλά αυτό που θα έχει άμεσο κέρδος ώστε να το πουλήσω και να αγοράσω το νόμισμα που πιστεύω. Το έχω πει επίσης, ότι λόγω του χαμηλού hashrate που έχω, ο μόνος τρόπος είναι να σκάβω από τα πρώτα λεπτά. Έχω αναπτύξει και διαίσθηση επίσης ( ) για το ποια θα μπουν σε ανταλλακτήρια. Επίσης, δεν με πειράζει αν αργότερα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία από ότι τα πούλησα, επειδή την πρώτη μέρα πριν το μάθει ο κόσμος έβγαζα δυσανάλογα πολλά για την κάρτα που έχω. Κλασσικό παράδειγμα το CINNIcoin που το πούλησα στο 1/4 της τιμής που έχει σήμερα, αλλά δεν με πειράζει επειδή την πρώτη μέρα δεν του έδινε σημασία ο κόσμος και κατάφερα να βγάλω χιλιάδες. Τώρα όπως είπα σκάβω το 666 και είναι στοίχημα, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Και το Denarius επίσης. Όλα αυτά επειδή έχουν μόνο 10-20 Mh/s και μπορώ να τα ανεχτώ με το χαμηλό hashrate τους και με την προοπτική να πετύχουν και να βγάλω κάτι. Δεν θα είναι κάθε μέρα σαν την χθεσινή... (υπενθυμίζω 0.2 BTC ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpsy Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Έχεις δίκιο... Δεν διαλέγω πια το νόμισμα που πιστεύω ότι έχει δυνατότητες, αλλά αυτό που θα έχει άμεσο κέρδος ώστε να το πουλήσω και να αγοράσω το νόμισμα που πιστεύω. Το έχω πει επίσης, ότι λόγω του χαμηλού hashrate που έχω, ο μόνος τρόπος είναι να σκάβω από τα πρώτα λεπτά. Έχω αναπτύξει και διαίσθηση επίσης ( ) για το ποια θα μπουν σε ανταλλακτήρια. Επίσης, δεν με πειράζει αν αργότερα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία από ότι τα πούλησα, επειδή την πρώτη μέρα πριν το μάθει ο κόσμος έβγαζα δυσανάλογα πολλά για την κάρτα που έχω. Κλασσικό παράδειγμα το CINNIcoin που το πούλησα στο 1/4 της τιμής που έχει σήμερα, αλλά δεν με πειράζει επειδή την πρώτη μέρα δεν του έδινε σημασία ο κόσμος και κατάφερα να βγάλω χιλιάδες. Τώρα όπως είπα σκάβω το 666 και είναι στοίχημα, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Και το Denarius επίσης. Όλα αυτά επειδή έχουν μόνο 10-20 Mh/s και μπορώ να τα ανεχτώ με το χαμηλό hashrate τους και με την προοπτική να πετύχουν και να βγάλω κάτι. Δεν θα είναι κάθε μέρα σαν την χθεσινή... (υπενθυμίζω 0.2 BTC ). Xαιρομαι για σενα φιλε μου. Φοβερα κερδη με την ποταπη σου δυναμη! Κατα τη γνωμη μου ομως παιζεις επικινδυνα παιχνιδια. Πολλα shitcoins πλεον και καθολου δυσκολο να πεθανουν η να πιασει πατο η τιμη τους κατευθειαν. Νομιζω οτι η διαφορα ειναι στον χρονο. Εσυ βλεπεις αποτελεσματα απο τωρα ενω καποιος αλλο θα δει αργοτερα οταν ανεβει το αξιολογο δικο του νομισμα. Τα καλα δλδ οπως πιστευεις κι εσυ. Για μερικα παντως θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ καλη η μεθοδος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ναι ρε, ο ahristos εχει ανεβει επιπεδο εδω και πολυ καιρο, επαγγελματιας miner! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εμπνευσμενος απο το παραδειγμα του ahristos ειπα να τζογαρω κι εγω σε ενα νεο coin που φαινεται να εχει ολα τα απαραιτητα συστατικα (φουσκας ) και ποσταρω την εμπειρια μου Liberty coin. To προλαβα κυριολεκτικα στο τσακ, διαβαζα τα specs τη στιγμη του launch. 9 Μαιου ξεκινησε, με PoW για 5 μερες και καλα (τελειωσε σε 3, τα blocks φευγαν πιο γρηγορα απότι το difficulty ανεβαινε). 30 εκατομυρια τελικο συνολο, 17 παρα κατι βγηκαν με το PoW το τριημερο, τα υπολοιπα PoS (αν ασχοληθει κανεις δηλαδη) Φαινοταν απο μακρια οτι προκειται για scam. Ο dev απο τον τροπο που συμπεριφερεται εχουμε πιθανες υποψιες οτι ειναι ο ιδιος με το summercoin του οποιου την πορεια φαινεται να ακολουθει σχεδον αυτουσια. (Το summercoin ξεκινησε τελη Απριλιου, και αυτο με λιγες μερες μονο Mining, εκανε μια καλη αρχη στα ανταλλακτηρια και μετα το αρχικο dump βρισκεται σε ελευθερη πτωση. Ο dev εξαφανιζολ ) Το liberty εφτασε στο bittrex χθες το βραδυ. H τιμη παιζει πολυ εντονα, με πτωτικες τασεις απο σημερα. Προλαβα στο τριημερο και εβγαλα 0.2 Btc.Θα μπορουσε να ηταν 0.3 btc με λιγο καλυτερο χειρισμο και timing Αν κυνηγουσα τα νομισματα του coinwars με τον εξοπλισμο μου θα ειχα βγαλει στην καλυτερη περιπτωση 0.03 στον ιδιο χρονο. Οποτε καλη η μεθοδος αν και οχι χωρις σπασιμο νευρων. Ειδικα οταν υπηρχαν προβληματα οπως το wallet να μην κανει sync γιατι δεν ειχε συμπεριλαβει τα Nodes, τα pools να εχουν προβλημα με τις πληρωμες η να ειναι απατεωνες και να μην πληρωνουν αλλα μεχρι να το καταλαβει ο κοσμος εχουν κανει γερη μπαζα. Σε αυτο το σημειο απορω με ολα αυτα τα παρομοια coins Ολο το παιχνιδι ειναι ποιος θα μεινει το κοροιδο που κρατησε τη σαβουρα και ποιος ο μαγκας που καταφερε και πουλησε την καταλληλη στιγμη Ποιοι ειναι αυτοι που με τοση βουλιμια απορροφανε τα scamcoins αυτου του ειδους και τα κρατανε?. Μονο και μονο για να τα ξερεις και να περιφερεσαι στα δευτεροκλασατα και τριτοκλασατα ανταλλακτηρια που καταληγουν τα νομισματα παει να πει οτι εχεις φαει αρκετο χρονο στο αθλημα. Πως μπορει καποιος να μην καταλαβαινει το scam που ειναι ολοφανερο? Κανενα απο αυτα δεν εχει πραγματικα στον ηλιο μοιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πως μπορει καποιος να μην καταλαβαινει το scam που ειναι ολοφανερο? Κανενα απο αυτα δεν εχει πραγματικα στον ηλιο μοιρα Άστα να πάνε... Στην αρχή είχε πλάκα, γιαυτό ασχολήθηκα. Μετά πίστεψα σε κάτι. Κι αυτό καταστράφηκε με τα 5 νομίσματα τη μέρα που κυκλοφορούν. Μετά άρχισα να αισθάνομαι άσχημα, επειδή μερικοί πίστευαν στο νόμισμά τους αλλά αυτό καταστρεφόταν από το άμεσο dump, Ώρες ώρες σκέφτομαι τι κάνω εδώ Βγάζω μερικά λεφτά και καταστρέφω τα όνειρα άλλων; Μερικές φορές αγοράζω DOGE και κάποιος πουλάει 125 νομίσματα ενώ εγώ θέλω χιλιάδες. Λέω τι να είναι αυτό, καμιά φάλαινα που παίζει παιχνίδια ή κανένα παιδάκι που τα έβγαλε σε 1 μήνα; Αισθάνομαι άσχημα που εκμεταλλεύομαι την κατάσταση και προσπαθώ να αγοράσω σε χαμηλότερες τιμές. Θέλει γερό στομάχι, ή καλύτερα πλήρη αδιαφορία. Το γερό στομάχι το έχω, το άλλο όχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το billioncoin σήμερα έφτασε σε συναλλαγές στη δεύτερη θέση!!!! Ξεπέρασε ακόμα και το Litecoin! Όλες οι συναλλαγές από Κίνα, τι γίνεται ξέρει κανείς;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα