Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι υπάρχει τρόπος. Τα στέλνεις σε ανταλλακτήριο και εκεί τα πουλάς για ευρώ. Ενά πολύ καλό είναι το Kraken. https://www.kraken.com/

P.S Το Mining πέθανε, χρήματα δύσκολα βγάζεις πλέον. Χρήματα βγάζεις μόνο αν αγοράσεις μηχανήματα ASIC και είσαι και τυχερός και τα παραλάβεις νωρίς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Thanks,

To link αυτό http://www.daveconroy.com/beginners-guide-to-turn-your-raspberry-pi-into-an-affordable-bitcoin-mining-rig/ με το guide λέει τπτ να το εφαρμόσω η μπα....δλδ πάνω στο hub βάλω και άλλα 

ASICMiner Block Erupter USB 336MH/s Sapphire Miner 

P.S το Kraken δέχετε Paypal ώστε να τα κάνω withdrow εκεί χωρείς να μπλεχτώ με λογαριασμούς τραπεζών??

.....

ASICMiner Block Erupter USB 336MH/s Sapphire Miner 

P.S το Kraken δέχετε Paypal ώστε να τα κάνω withdrow εκεί χωρείς να μπλεχτώ με λογαριασμούς τραπεζών??

https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty

Θα βγάζεις 0.2674 δολλάρια το μήνα με το κάθε Block Erupter!  :-D

Αν θες Asic θα πρέπει να πας σε πολύ πιο δυνατά και καινούρια μηχανήματα (και πιο ακριβά)

Paypal δεν στέλνει το kraken,αλλά τα βάζει στον τραπεζικό λογαριασμό.

Ναι υπάρχει τρόπος. Τα στέλνεις σε ανταλλακτήριο και εκεί τα πουλάς για ευρώ. Ενά πολύ καλό είναι το Kraken. https://www.kraken.com/

P.S Το Mining πέθανε, χρήματα δύσκολα βγάζεις πλέον. Χρήματα βγάζεις μόνο αν αγοράσεις μηχανήματα ASIC και είσαι και τυχερός και τα παραλάβεις νωρίς.

Είσαι λάθος, υπάρχουν πολλά νομίσματα που δίνουν κέρδη.

Απλά θέλει ψάξιμο.

Είσαι λάθος, υπάρχουν πολλά νομίσματα που δίνουν κέρδη.

Απλά θέλει ψάξιμο.

Για πες μου ένα, να το μάθουμε και εμείς!

Αλλά θα πρέπει να υπολογίσεις και ΔΕΗ κ.α έξοδα πρώτα.

Θελει συνεχη ενημερωση, να ψαχνεις τα announcements, να κοιτας τα τεχνικα χαρακτηριστικα και να προσπαθεις να μαντεψεις αν το ταδε νομισμα θα πιασει. Και μαλιστα αρκετα νωρις πριν πεσει λαος πανω.

Πως εκανε ο αλλος με το summercoin λιγα ποστς πιο πανω? ιδανικη περιπτωση με μονο 5 μερες σκαψιμο και γρηγορη πωληση πριν βουλιαξει παλι. Δηλαδη φουσκα σε ιλιγγιωδεις ταχυτητες

Μονιμη κατασταση δεν υπαρχει γιατι πολυ απλα με το που ξεχωρισει καποιο και γινει λιγο γνωστο αμεσως το πλακωνουν. Αλλη τακτικη ειναι να σκαβεις με οριακη χασουρα εχοντας βασιμες υποψιες οτι το συγκεκριμενο νομισμα ηρθε για να μεινει και θα ανεβει πολυ στο μελλον. Να παιζεις δηλαδη μακροπροθεσμα.

Asic πλεον δεν θα αγγιζα με την καμια. Ακομα και αν επιβραδυνθει το difficulty θα προτιμουσα λυσεις τυπου cex.io.

• Like 1

Για πες μου ένα, να το μάθουμε και εμείς!

Αλλά θα πρέπει να υπολογίσεις και ΔΕΗ κ.α έξοδα πρώτα.

Εγώ μπορώ να πω ένα νόμισμα σήμερα, το θέμα είναι ότι αύριο μπορεί να είναι αλλο.

Αυτό που χρειάζεται είναι παρακολούθηση στο bitcoitalk.org και συγκεκριμένα στο alternative cryptocurrencies thread. Εκει υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να βρίσκει κανείς Mining ευκαιρίες.

Φυσικά αυτά ισχύουν τώρα που είναι εποχή "ξηρασίας" , πλήρως αναμενόμενη μετά από την υπόθεση MtGoxκλπ.

Μάλιστα θα έλεγα ότι η αντοχή των Crypto είναι φαινομενική μετά από καταστροφή τέτοιου μεγέθους. Αν ρώταγες κάποιον πέρισυ θα σου έλεγε ότι MtGox Down= BTC 1$.

Όταν θα ξαναπάρουν την άγουσα θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Αλλά όποιος είναι μέσα long-term πρέπει να βρίσκει τρόπουςνα συνεχίζει ακόμα και στα δύσκολα. Μόνο έτσι θα προχωρήσουν τα Crypto.

• Like 4

οσοι κανετε Mining  βαλτε κοινωνικο τιμολογιο και νυχτερινο ρευμα....ετσι δεν ξεφευγεις σε μεγαλες τιμες το 4μηνο....οσοι δεν εχετε μην το κανετε γιατι 8α ερ8ει το 500αρικο το τετραμηνο....

οσοι κανετε Mining  βαλτε κοινωνικο τιμολογιο και νυχτερινο ρευμα....ετσι δεν ξεφευγεις σε μεγαλες τιμες το 4μηνο....οσοι δεν εχετε μην το κανετε γιατι 8α ερ8ει το 500αρικο το τετραμηνο....

Σιγά... Λες κι όλοι έχουμε 4 κάρτες. Με την 7850 είμαι ακόμα και βγάζω τουλάχιστο 5 φορές όσα καταναλώνει.

Για ρεύμα εδώ:

http://www.money-money.gr/news/ipologiste-moni-sas-posa-tha-plironete-sti-dei/276

Μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια. Η ΔΕΗ τσεκουρώνει. Όποιος θέλει να δει τι θα πληρώνει ας το δει από εδω.

Σιγά... Λες κι όλοι έχουμε 4 κάρτες. Με την 7850 είμαι ακόμα και βγάζω τουλάχιστο 5 φορές όσα καταναλώνει.

Κατα μεσο ορο ποσο btc παραγεις με την 7850 (σε αλλα νομισματα βεβαια αντιστοιχης αξιας) ημερησιως?

Ποσα khs αποδισει σε scrypt και ποσο ρευμα καταναλωνει η ιδια εχεις μετρησει (χωρις το υπολοιπο PC)?

Για να πετυχαινεις τωρα τετοιο κερδος πρεπει να εισαι πολυ καλος στις προβλεψεις σου. Παντα να σκαβεις το σωστο νομισμα την σωστη στιγμη. Πολυ δυσκολο

• Like 1

Κατα μεσο ορο ποσο btc παραγεις με την 7850 (σε αλλα νομισματα βεβαια αντιστοιχης αξιας) ημερησιως?

Ποσα khs αποδισει σε scrypt και ποσο ρευμα καταναλωνει η ιδια εχεις μετρησει (χωρις το υπολοιπο PC)?

Για να πετυχαινεις τωρα τετοιο κερδος πρεπει να εισαι πολυ καλος στις προβλεψεις σου. Παντα να σκαβεις το σωστο νομισμα την σωστη στιγμη. Πολυ δυσκολο

Δεν έχω ακριβείς μετρήσεις, αλλά εμπιστεύομαι τα τεστ στα διάφορα sites που της δίνουν γύρω στα 100W. Το προηγούμενο 4μηνο δεν κατάλαβα διαφορά στον λογαριασμό. Βοήθησε και ο ήπιος χειμώνας.

Scrypt βγάζει 320 Kh/s, X11 γύρω στο 1 Mh/s και Scrypt-N 145 Kh/s. 

Έχω βάλει σαν ελάχιστο στόχο το 0.002 BTC για να έχω απόσβεση του ρεύματος και κάποιο μικρό κέρδος. Συνήθως βγάζω πολύ παραπάνω.

Δεν είναι μόνο η σωστή πρόβλεψη, δεν έχω και πολλές επιλογές με τόσο μικρό hashrate  :fear:

Η τακτική μου είναι να πετυχαίνω το νόμισμα στα πρώτα λεπτά και να το εγκαταλείπω μόλις μπει ο πολύς κόσμος. 

Από το CINNI ας πούμε έβγαλα σχεδόν 0.1 BTC σε μιάμιση μέρα. Με το Whitecoin επίσης. 

Τις προηγούμενες μέρες ήταν το parallaxcoin που το έσκαβα συνδυασμένο με το execoin (2 νομίσματα την ίδια στιγμή). Σήμερα τέλειωσε, αφού το ανακάλυψε πολύς κόσμος. Εκεί που έβγαζα 100 τώρα ούτε 5.

Τώρα σκάβω το νόμισμα του θηρίου 666 με την ελπίδα ότι θα αποδώσει (αν βάλει κι ο διάβολος το ποδαράκι του :-D ).

Νωρίτερα σήμερα ξεκίνησα και το violetcoin και κατάφερα να φάω μερικά blocks μόνος μου, οπότε περιμένω κι από αυτό κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...