criminal87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 οτι και να κανεις δεν χανεις...οτι και να κερδισεις καλο ειναι
criminal87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 μα παλι εγω αν βαλω αγγελια να πουληθουν οι καρτες δεν χανω το αρχικο κεφαλαιο
bonorov Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σωστο κι αυτο,ποιο σωστα χανεις ενα μερος του αρχικου κεφαλαιου.
poihths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εγω πηρα χρηματα.....δεν μπορω να σου πω με κα8ε καρτα τι μπορεις να βγαζεις το μηνα γιατι τα νομισματα πεφτουν και ανεβαινουν...το θεμα ειναι οτι κανεις πολυ γρηγορα αποσβεση....και οσο για την αξιοπιστια μην το σκεφτεσαι ...ειναι ολα καλα...απολυτα ευχαριστημενος ερωτηση πηρες χρηματα δηλαδη σε ευρω? και αν ναι τι coins εξαργυρωσες? bitcoins ?
The__Blade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παίδες απλά να σας δώσω μια γνώμη. Με 1 ΚW την ώρα μιλάμε για 24 την ημέρα = 2880 το τετράμηνο . Χοντρικά 3500 μαζί με την υπόλοιπη κατανάλωση άρα μιλάμε για πολύ δυνατούς λογαριασμούς της ΔΕΗ. Δηλαδή το 500αρι Ε το Δίμηνο είναι καλή εξέλιξη. Διότι προσέξτε, πέρα από την τιμή KW/h έχουμε και τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις, που χρεώνονται βάση κατανάλωσης. Εγώ προτείνω να γίνεται minning μέχρι εκεί που η κατανάλωση το τετράμηνο δεν ξεπερνάει τις 1600 KW/h, άντε 2000 (με σημαντικά αυξημένο κόστος ανά μονάδα KW/h) Γενικά, μην χρεώνεστε εξοπλισμό και ρεύμα αν δεν σας περισσεύουν τα συγκεκριμένα χρήματα. 2
criminal87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εχω παρει χρηματα στο χερι και μαλιστα καλα για λιγες μερες.... για το ρευμα μπορεις να πας στην δεη και να κανεις κοινωνικο τιμολογιο (οσοι μπορουν) και μπορεις να κανεις και νυχτερινο τιμολογιο (ολοι μπορουν) οποτε εγω που εκατσα να τα μετρησω και να υπολογισω ειναι χοντρικα: αν καιω 3000 kw το τετραμηνο ειναι με 0,14 τιμη γιατι ειναι η μεγιστη τιμη της kw===>420 euro με το κοινωνικο και το νυχτερινο ρευμα που ειναι αντιστοιχα 0,05 και 0,065 ======>200 euro στα 420 και 200 ευρω ειναι η καθαρη τιμη για το ποσο εκαψα ...για δεη δημους και αλλα δεν ειναι αλλα και παλι ειναι στα μισα χρηματα οποτε αν βαλω οτι καιω χοντρικα 250-300 ευρω το τετραμηνο ε δεν ειναι πολλα σε σχεση με αυτα που θα εχω βγαλει...ολα αυτα μετρημενα απο την δεη το wattometer που εχω στο pc 1
poihths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 criminal πως ακριβώς εξαργύρωσες σε ευρω??? μπορεις να δώσεις καποιες οδηγίες αν μπορεις ?
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μια απλη ερωτηση: εαν δεν χανει καποιος κανοντας (το λιγοτερο) αποσβεση του hardware (που σου μενει pcοφελος),δεν θα επρεπε σε ολες τις περιπτωσεις δωρεαν ρευματος [π.χ. εστιες κλπ], ή χρησης ρευματος που εμπεριεχεται στοενοικιο κατοικιας ασχετως καταναλωσης [σε καποιες ευρωπαικες χωρες] να 'χει στηθει το τρελο σκηνικο αξιοποιησης? Απο γνωστους-φιλους-ξενιτεμενους κοκ, ομως δεν ακουω μεχρι τωρα κατι τετοιο, να βγαζουν δηλαδη εξτρα μεροκαματο...Εκτος και δεν εχει "ανακαλυφθει" ακομη? Και ετσι να ειναι ομως, δεν θα χαλασει η σουπα, οταν ολοι το παρουν χαμπαρι? Επαναλαμβανω, οτι υπαρχουν δεκαδες σεναρια "δωρεαν" ρευματος & ιντερνετ, οπου ο μονος τυχον ελεγχος που γινεται,ειναι να μην χρησιμοποιειται αυτο σε λαμπες με σκοπο...την βελτιστη χασισοκαλλιεργιτικη (ναι!) αποδοση, οχι για mining
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σε ξένα φόρα κάνουν πάρτυ οι φοιτητές από όσο έχω δει που έχουν το ρεύμα τσάμπα... Επίσης και οι τυχεροί που έχουν το ρεύμα στο ενοίκιο ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Το πρόβλημα συνήθως είναι το αρχικό κόστος του hardware και το ρίσκο που αναλαμβάνεις σε περίπτωση που δεν γίνει απόσβεση (αν δεις διακυμάνσεις σε βάθος 2-3 μηνών θα καταλάβεις...) 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το αρχικο κοστος υποθετω δεν θα ειναι τραγικο, γιατι ενδεχομενως να χρειαζεσαι μονο την/τις vga(οσοι τουλαχιστον εχουν ηδη hardware parts κλπ), αλλα και απο την αρχη να στησεις pc συμφερειαφου (θα) βγαλει τα εξοδα του. Ισως δεν το ακουω ως επιλογη, γιατι δεν ειναι (?) μακροπροθεσμηφαση κερδοφοριας (δηλαδη αν δεν το βλεπουν να κραταει καιρο, ισως δεν το στηνουν καν αρχικα..)
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Είναι συνάρτηση κόστος + ρίσκο (συν χρόνος παράδοσης που πάει ακόμα πιο πέρα τον χρόνο απόσβεσης, να θυμίσω ότι μόλις ανέβαιναν οι R9 280X/290/290X στο newegg εξαφανίζονταν σε μερικές ώρες). Α και η τάση της δυσκολίας να ανεβαίνει. Ο συνδυασμός δεν είναι καθόλου αμελητέος.
poihths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 το tagcoin το δουλεύει κανεις ?? ? http://www.coinwarz.com/cryptocurrency/?sha256HashRate=1000.00&sha256Power=500.00&sha256PowerCost=0.1000&scryptHashRate=730.00&scryptPower=500.00&scryptPowerCost=0&sha256Check=true&scryptCheck=true γιατι εδω εχει φτασει θεο η ισοτιμία ?
The__Blade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εχω παρει χρηματα στο χερι και μαλιστα καλα για λιγες μερες.... για το ρευμα μπορεις να πας στην δεη και να κανεις κοινωνικο τιμολογιο (οσοι μπορουν) και μπορεις να κανεις και νυχτερινο τιμολογιο (ολοι μπορουν) οποτε εγω που εκατσα να τα μετρησω και να υπολογισω ειναι χοντρικα: αν καιω 3000 kw το τετραμηνο ειναι με 0,14 τιμη γιατι ειναι η μεγιστη τιμη της kw===>420 euro με το κοινωνικο και το νυχτερινο ρευμα που ειναι αντιστοιχα 0,05 και 0,065 ======>200 euro στα 420 και 200 ευρω ειναι η καθαρη τιμη για το ποσο εκαψα ...για δεη δημους και αλλα δεν ειναι αλλα και παλι ειναι στα μισα χρηματα οποτε αν βαλω οτι καιω χοντρικα 250-300 ευρω το τετραμηνο ε δεν ειναι πολλα σε σχεση με αυτα που θα εχω βγαλει...ολα αυτα μετρημενα απο την δεη το wattometer που εχω στο pc ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Φοβάμαι ότι δεν έχεις υπολογίσει τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις που είναι ανά KW/h και όσο ανεβαίνεις κατηγορία ανεβαίνουν για όλες τις KW/h που έκαψες από την πρώτη. Επίσης το νυχτερινό μετράει μόνο για ορισμένες ώρες την ημέρα τις άλλες χρεώνεσαι κανονικά. Το κοινωνικό σε καλύπτει μέχρι 1500 μετά πάπαλα και πληρώνεις κανονικά για όλες τις KW/h. Mε 3000KW/h δεν θα καις μόνο 300 Ε το τετράμηνο (κατανάλωση + ρυθμιζόμενες χρεώσεις), ίσως 250-300 το δίμηνο. Τσέκαρέ το. Παρακαλώ ότι γράφετε να το γράφετε με 100% σιγουριά γιατί κάποιος μπορεί να πάθει ζημιά με την ΔΕΗ! Επίσης δεν προτείνω τα Cryptos για άμεσο εισόδημα σε Ευρώ. Το Mining από την εμπειρία μου αξίζει μόνο στις περιπτώσεις που κάποιος έχει να διαθέσει τα χρήματα για εξοπλισμό και ρεύμα και δεν τον απασχολεί αν αύριο τα νομίσματα που έχει βγάλει έχουν αξία 0 (ΜΗΔΕΝ). 1
xristos97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 επειδή είμαι άσχετος και δεν ξέρω τίποτα σχετικά με το litecoin και bitcoin mining, θέλω να ρωτήσω για πιο λόγο να το κάνεις και τι θα σου αποφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα