Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι εντάξει ok αλλα το κάνω περιστασιακά και για fun με μια 7870 οποτε τα θέλω τα γαμημένα πίσω(sorry κιόλας για την γλώσσα allaaaaaaaa!!!)

satoshi?να το κάνω mine αξίζει?(eimai noob sorry)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

satoshi ειναι μοναδα μετρισις των crypto. πχ. 100000000 satoshi ειναι ενα bitcoin πχ 35000 ειναι περιπου 0,10€ οποτε ενα satoshi ειναι ελαχιστο ποσο. γι αυτο σου ειπε ο φιλος σπο πανω οτι δεν εχασες και τπτ.

• Like 1

ναι εντάξει ok αλλα το κάνω περιστασιακά και για fun με μια 7870 οποτε τα θέλω τα γαμημένα πίσω(sorry κιόλας για την γλώσσα allaaaaaaaa!!!)

satoshi?να το κάνω mine αξίζει?(eimai noob sorry)

Πως κάνεις έτσι... Κι εγώ με HD7850 είμαι αλλά κατάφερα να βγάλω αρκετά. Αρκεί να σε ενδιαφέρει το θέμα και να το ψάξεις. Δεν είναι κάνουλα που θα αρχίσει να τρέχει λεφτά μόλις ξεκινήσεις. 

Δες το και σαν παιχνίδι επίσης.  Εμένα τα παιχνίδια στρατηγικής δεν μου άρεσαν, μόνο FPS έπαιζα, αλλά αυτό μου ταίριαξε. Το απολαμβάνω τώρα να έχω 1 εκατομμύριο satoshi και να ξεκινάω τις συναλλαγές  :-D

• Like 3

Παιδιά είμαστε εκατομμυριούχοι το έχετε καταλάβει?????? :-) :-) :-)

Δεν μπορώ να το πιστέψω... Όλα έγιναν τόσο γρήγορα  :P 

Πούλησα τα WhiteCoin και τα Cinni που είχα βγάλει την πρώτη μέρα που βγήκαν και αγόρασα ECC και ZEIT. 

Τώρα έχω 2 νομίσματα με πάνω από 1 εκατομμύριο.

• Like 3

εγω ξεκινησα να σκαβω Χ11 αντι για scrypt......και κωλολεει!!!!!!!!!δοκιμαστε το

Σου ανεβάζει και το ηθικό  :P  Πάνω από 3 φορές το hashrate από ότι στο scrypt.

• Like 1

Ερωτηση... οταν λετε σκαβω τοτε εννοειτε οτι στο πορτοφολι σας προστίθεται ενα ποσο ανα καποιο χρονικο διαστημα? Η ειναι κατι σαν το forex? Περιγραψτε το απλα αν γινεται

Sent from my MI 2S using Insomnia

παιδες summercoin x11 οσο προλαβετε θα ειναι το πρωτο pos x11 cryptocoin σε 3 μερες με 15mh σε x11 (5mh σε scrypt) 0,6 btc και βλεπουμε πως θα παει. σε x11 καλο ειναι το drkcoin το summercoin σε 3 μερες τελος το mining.

Καλησπέρα,

Είμαι νέος σε αυτό το θέμα και προσπαθούσα να βρω οικονομικότερο τρόπο για να κάνεις minning. Δεν με ενδιέφερε τόσο αν θα τα έβγαζα σύντομα απλώς και μόνο για πειραματισμό περισσότερο. Ανακάλυψα το παρακάτω link / guide και θα ήθελα την γνώμη σας..

http://www.daveconroy.com/beginners-guide-to-turn-your-raspberry-pi-into-an-affordable-bitcoin-mining-rig/

Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μετατρέψεις π.χ.bitcoins σε euro και να περαστούν στην paypal σου..??????

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...