Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά μια ερωτησούλα.επειδή είμαι στο multipool και σκάβω διαφορα νομίσματα θα ήθελα να ρωτήσω ποτε μπορώ να καταλάβω ποτε αξίζει η αλλαγή τους σε bitcoin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος της δεη.....260 ευρω....για 3 και κατι μηνες......δεν ειναι πολλα...θα ανεβασω φωτος αυριο αναλυτικα να δειτε

260 Είσαι καλά. Για 4Χ 280Χ μιλάμε ε;

Είναι κανονικός λογαριασμός;;; Έγινε μέτρηση η είναι βάση του προηγούμενου και θα σου έρθει η λυπητερή αργότερα;;;;

Λοιπον παιδες απλα για να ενημερωσω ειχα μαζεμενα 5 και κατι litecoins και επειδη δεν εχω ορεξη να τα πουλησω στο ιντερνετ οποιος εχει σχεση με το θεμα ας μου στειλει ενα πμ θα τα δωσω αρκετα κατω απο την τιμη τους

Λοιπον παιδες απλα για να ενημερωσω ειχα μαζεμενα 5 και κατι litecoins και επειδη δεν εχω ορεξη να τα πουλησω στο ιντερνετ οποιος εχει σχεση με το θεμα ας μου στειλει ενα πμ θα τα δωσω αρκετα κατω απο την τιμη τους

Το παρατάς και συ το σπορ??

Το darkcoin σχεδον τετραπλασιασε την τιμη του μεσα σε δεκα μερες και πεσαν πλεον ολοι με τα μουτρα.

Δεν μπορουσαν να περιμενουν κανενα μηνα ακομα? :devil:

Ευτυχως προλαβα 3 βδομαδες και εσκαβα παροτι ηταν unprofitable σε σχεση με τα δυνατα scrypt και αποζημιωθηκα με το παραπανω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και το bc ειχε παει x10 μαλλον οργανωμενο pump & dump ειναι... (ελπιζω να μην ειναι αλλα ετσι διχνει).

το drk ειναι +- 400k να δουμε ειναι ακομα σε  rc1 σε beta θα παει αρκετα πανω και στο κανονικο release..... για να δουμε...

Επεξ/σία από nikolop

παιδιά είχα βάλει στο λογαριασμό στο "κρυπτσυ" 4000 mooncoins τα οποια tlk αποφάσισα να μην πουλήσω(και δεν ξέρω πως τα πουλάω και περιμένω και τα asic για να megalwsei η τιμή τους) τα έστειλα πίσω στο πορτοφόλι αλλα και 3-4 μέρες που είχα κάνει την metafora,na anhsyxw h oxi?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...