Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ πήρα Ecc. Το πήρα στα 6 satoshi και αγόρασα 5 εκατομμύρια. Η θα πάω για μεγάλο κέρδος... η για μεγάλο κουβά, μαζί με τον συνφορουμίτη από πάνω!

:-D

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά θα βγάλετε καλό κέρδος για 30 με 50 το βλέπω.Εγω θα μείνω με τα 700κ :-D :-D :-D no money  no funny.Και μπορεί να λέω λίγα σε πρώτη φάση γιατι μόλις γίνει pos θα ξεφύγει

Με το BC εγινε ενας μικρος χαμος οποιος εκανε trade στο pick των  0,42 cent βγηκε κερδισμενος.  Για να δουμε. Βλεπω να εχει συνεχεια σε αντιθεση με καποιους που προβλεπανε το τελος...

γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο αuλημα και (σημερα αρχισα με την 7870 μου) μπηκα στο multipool που ειναι εξαιρετικο κατα θα γνωμη μου αλλα εχω 1 σοβαρο προβλημα

ολα τα wallets κολλαν στο sync στις 10 ωρες(εκτος του dogecoin που κατεβασα ενα αλλο non ofiicial και νομιζω και του megacoin ) 

το bitcoin και το litecoinν θελουν καποιες μερες ακομα βεβαια(αντε να δουμε) αλλα το ωαλλετ του μοονψοιν εχει κολλησει στις 10 ωρες

τι να κανω παιδια???πως να λυσω το προβλημα?(το google δεν με βοηθησε γιατι δεν καταλαβα τίποτα)μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιο wallet non official για litecoin και mooncoin να κατεβασω που να μη θελουν sync???????? 

ευχαριστω για τον χρονο σασ

επισης αξιζει η αγορα καποιου asic miner gia sha256 kai scrypt?(liga pragmata)

Σίγουρα κολλημένο είναι; Άνοιξε το Debug Window από το μενού Help και δες τον αριθμό συνδέσεων, και αν προχωράνε τα μπλοκ έστω και αργά.

Επίσης, για κάθε νόμισμα να πηγαίνεις στο bitcointalk.org και να βρίσεις την ανάλογη συζήτηση. Όλες οι εξελίξεις εκεί πρωτοαναφέρονται καθώς και οι τελευταίες εκδόσεις των πορτοφολιών.

Δες ας πούμε για το mooncoin αν έχεις την τελευταία έκδοση  https://bitcointalk.org/index.php?topic=389403.0

Σίγουρα κολλημένο είναι; Άνοιξε το Debug Window από το μενού Help και δες τον αριθμό συνδέσεων, και αν προχωράνε τα μπλοκ έστω και αργά.

Επίσης, για κάθε νόμισμα να πηγαίνεις στο bitcointalk.org και να βρίσεις την ανάλογη συζήτηση. Όλες οι εξελίξεις εκεί πρωτοαναφέρονται καθώς και οι τελευταίες εκδόσεις των πορτοφολιών.

Δες ας πούμε για το mooncoin αν έχεις την τελευταία έκδοση  https://bitcointalk.org/index.php?to

φυσικά και προχωρούσανε οι συνδέσεις ,τώρα το πρωί που τα είδα όλα είναι κολλημένα στις 10 ώρες όλα όμως εκτος του dogecoin που δεν είναι official.exw ξανακατεβάσει και τα chain blogs από την αρχή τίποτα.όλα έχουν κολλήσει και βεβαια έχω τις τελευταίες έκδοseis.δεν θα το "πιστε9εις" όμως φιλε μου από το help που μου είπες να πάω πήγα και σε όλα τα walletsa όλα τα blogs έχουν κατεβαστεί και είναι ισα σε αριθμό με τα estimated.dld current blocks=estimated blocks έλεος τι να κάνω?εν tw μεταξύ μου λέει να ρυθμίσω σωστά την ώρα μου ενώ είναι σωστά ρυθμισμένη,4/17/2014 και ώρα 20:26 που γράφονται αυτές οι γραμμές

αιδια βρηκα θα λυση ειλικρινα θελω καποιος να με σκοτωσει αν γινεται ελεος απλως επρεπε να αλλαξω την ωρα και να την παω 10 ωρες πισω ελεος....

οχ σημερα τα νευρα μου.σορρυ για το πριξιμο γυυς αλλα εχω και αλλο προβλημα με τον ψγμινερ 3.7.2.εχθες που τον κατεβασα και τον ετρεξα για πρωτη φορα ολα ηταν πολυ καλα εκανα και ενα batch file εβαλα και τα καταλληλα ports και ολα ηταν τελεια.πηρα και τα πρωτα νομισματα.σημερα το πρωι τον ανοιγω αλλα δεν μου γραφει τίποτα(μονο υ σταρτεδ ψγμινερ 3.7.2 και μετα απο λιγο μου λεει να πατησω καποιο αλλο koympi για να τον κλεισω δηλαδή τωρα δεν συγχρωνιζεται ο miner ελεοσσσσς.λιγο ηελπ παιδια

αν μπορουσε καποιος να μου φτιαξει ενα batch file για την 7870 asus direct cu 2 θα του ημουν ευγνωμων(batch οχιconf)

TO ECC ΤΟ αγορασα στα 4 satoshi και πηρα 6 μυρια....για κουβα λιγο δυσκολο να παω γιατι με 11,5 μυρια που εχω με τιμη 10 παω απευθειας για 1,15 btc ...μολις βγει η multipool και αυριο που θα σταματησει το σκαψιμο θα υπαρχει ανοδο της τιμης....

• Like 2

TO ECC ΤΟ αγορασα στα 4 satoshi και πηρα 6 μυρια....για κουβα λιγο δυσκολο να παω γιατι με 11,5 μυρια που εχω με τιμη 10 παω απευθειας για 1,15 btc ...μολις βγει η multipool και αυριο που θα σταματησει το σκαψιμο θα υπαρχει ανοδο της τιμης....

Εχεις Link για το multipool??

Εχεις Link για το multipool??

Μάλλον σκοπεύουν να κάνουν πρόταση στο https://hashco.ws/να τους συμπεριλάβει.

Δεν βλέπω μέλλον. Τα τελευταία 4 μεγάλα νομίσματα που βγήκαν είναι POS και έχουν σχέδιο για multipool. Τι θα σκάβουν; DOGE και Litecoin όλοι; 

Το Cinni πόσο κράτησε; 2-3 μέρες σκάψιμο και μετά POS. Ούτε πρόλαβαν να το πιάσουν τα multipools. Ή το BITSTAR; Πέρασαν 24 ώρες πριν καταλάβουν ότι ήταν αποδοτικό και να αρχίσουν να βαράνε. Έβγαλα 3 LTC μέσα σε 1 μέρα και μετά μπήκαν τα multipools και δεν έχει νόημα πλέον. Από 50 Mhs/s που ήμουνα την πρώτη μέρα πέρασε τα 2 Ghs/s και ούτε αυτοί κερδίζουν τίποτα. Και θα τελειώσει και το BITSTAR, POS είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...