Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή υπάρχει μεγάλη προσφορά πιστεύω το ,to lite θα κατρακυλήσει και άλλο !! το καλύτερο είναι να αγοράσεις τώρα ή μετά και να τα πουλήσεις στο μέλλον.... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντως παιδια βλεπω στις αγγελιες ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ 280x να πωλουνται.Απο οτι φαινεται οσοι αγορασανε ολοκληρο συστημα για mining τωρα τρεχουν να πουλησουν για να κανουν αποσβεση καποια απο τα λεφτα που ριξανε.Ελπιζω να μην πηρε πολλους η μπαλα με το mining.Εγω τουλαχιστον εκανα και κανω mining για χομπι με την καρτουλα μου και οτι νομισμα μαζευω το κραταω.ΑΝ καποια στιγμη οι τιμες ανεβουνε στα παλια επιπεδα(που δεν το νομιζω)μπορει να τα πουλησω.Μεχρι τοτε σκαβει ο υπολογιστης 5-10 ωρες τη μερα μονο για fun...

Οσοι τυχεροι αγορασαν-εσκαψαν blackcoin στα 1500-1700 satoshi πριν 1 μηνα τωρα εχουν βγαλει τεραστιο κερδος στα 21500 satoshi και αν ανεβει το bitcoin τοτε μιλαμε για ακομη μεγαλυτερο.

Αυτο προς επιβαιβεωση καποιων οτι σκαβουν/αγοραζουν/πιστευουν σε ενα νομισμα.

Οσοι τυχεροι αγορασαν-εσκαψαν blackcoin στα 1500-1700 satoshi πριν 1 μηνα τωρα εχουν βγαλει τεραστιο κερδος στα 21500 satoshi και αν ανεβει το bitcoin τοτε μιλαμε για ακομη μεγαλυτερο.

Αυτο προς επιβαιβεωση καποιων οτι σκαβουν/αγοραζουν/πιστευουν σε ενα νομισμα.

30500 παρακαλώ το BC

εγω παιδια σκαβω για ecc..σε λιγες μερες θα σταματησει το mining..οποτε μετα λογικα θα ανεβει η τιμη για να δουμε :)

παντως το θεμα ειναι να κανεις εξυπνες αγορες/πωλησεις και θα εχεις κερδος...

• Like 1

ολοι ειναι κερδισμενοι.....δεν ξερω αν εχετε δει καθολου τιμες αλλα ολα τα κερματα ανεβηκαν....εγω που εχω ecc....θα παρω μαζεμενα 3 btc :)

• Like 1

ολοι ειναι κερδισμενοι.....δεν ξερω αν εχετε δει καθολου τιμες αλλα ολα τα κερματα ανεβηκαν....εγω που εχω ecc....θα παρω μαζεμενα 3 btc :)

Εγώ το είδα προχθές και ξεκίνησα το σκάψιμο και αγόρασα και 700κ

Παιδια το ecc θα παει στα υψη....αγοραστε οσοι μπορειτε....θα γινει multipool και θα σας δινει ecc...σε 7 μερες τελειωνει το mining...μετα θα περασει την τιμη 25-30 σιγουρα...μην πουλατε φθηνα ...ειναι ακομα νωρις!!!

Και υπάρχει και το WhiteCoin για το γρήγορο κέρδος.

Χθες έβγαλα 10 φορές παραπάνω από τα συνηθισμένα κέρδη πουλώντας τα. 

Βέβαια είναι POS νόμισμα με ασθενή υποστήριξη οπότε κρατάω μερικά, αλλά κι έτσι ακόμα έχει  δρόμο και συνεχίζω να το σκάβω.

Ο κόσμος νομίζει ότι είναι το αντίστοιχο του blackcoin αλλά δεν έχει την ίδια υποστήριξη. Βγήκε βιαστικά, όταν είδαν τι έκανε το blackcoin.

Ο developer όμως μάλλον έχει καλές ιδέες, πρέπει να είναι αυτός που έφτιαξε το yin-yang coin.

Ελπίζω να έχεις ακόμα τα zeit έτσι;

Φυσικά και έχω δεν έχω πουλήσει ούτε ένα απο τα 6 μύρια αλλα δεν έχω και να αγοράσω γαμώτο :cry: :cry: :cry:

• Like 1

Να αγοράσω ECCcoin η το έχασα το τρένο;;;; Για Mining δεν το βλέπω να αξίζει.

Αγόρασε τωρα που έπεσε.Θα ανέβει αρκετά θεωρώ και είναι και pos.Eγώ δυστυχώς δεν έχω πυρομαχικά να αγοράσω και όσο σκάψω έσκαψα.Εχω 700κ αντε να γίνουν 800κ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...