Avatar_GR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δηλαδή το 2010 αν έλεγε κάποιος ότι θα πάει 1200$ τι θα του έλεγαν? θα σου πω εγώ: "Απλά Δεν" Υ.Γ. Από το 2010 η τιμή δεν έχει πάει μόνο 1000 φορές πάνω μάλλον 10.000 - 30.000 φορές είναι πιο σωστό νούμερο. (Για σημερινές τιμές πάντα) Αν σου έλεγε εσένα κάποιος κάποτε, ότι με έναν "βολβό τουλίπας" θα αγόραζες ολόκληρο σπίτι, τι θα του έλεγες; Αν σου έλεγε το ίδιο μερικούς μήνες μετά που ένας "βολβός τουλίπας" δεν άξιζε σχεδόν τίποτα, τι θα του έλεγες; Αν είχες πουλήσει τα πάντα για να πάρεις 1-2 βολβούς τουλίπας και μετά αυτοί οι βολβοί δεν αξίζαν σχεδόν τίποτα, τι θα του έλεγες;;; Το ότι πήγε πάνω η τιμή δεν σημαίνει ότι θα ξαναπάει. ΠΡΟΣΟΧΗ μην την πατήσετε. Και εγώ έχω ξοδέψει χρόνο και χρήμα και ελπίζω να ανέβουν κάποια altcoins, αλλά έχω γνώση της κατάστασης... Ξέρω ότι αγόρασα φτηνά. Μπορεί να βγάλω κέρδος, μπορεί όμως να πάρω τα @@ μου και να τα χάσω όλα. Μην παρασύρεστε. και μην αρχίσετε να μου λέτε για ανόμοια πράγματα (Bitcoin και τουλίπες), γιατί η βασική θεωρία ήταν, είναι και θα είναι ίδια για πάντα... η ψυχολογία της μάζας. Όποιος θέλει να διαβάσει για την Τουλιπομάνια και τη έγινε τελικά: http://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 αν δεν γινει ξεκαθαρισμα των κερματων δεν νομιζω να ανεβει....τα μισα και κερματα ειναι με τιμη 1 και τα περισσοτερα δεν εχουν buy orders...να μεινουν λιγα και καλα....οπως ηταν πριν 2-3 μηνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στα 100 μπορει να ξαναπαει? θελω να αγορασω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το mining δεν είναι για τα άμεσα κέρδη, εκτός και αν κάποιος έχει τεράστια φάρμα με βιομηχανικό ρεύμα. Έχω ρωτήσει 10 φορές και ξαναρωτάω: Αυτοί που έβγαζαν Litecoin όταν έκανε Cents (1.5-2 χρόνια πριν) ανταμοίφθηκαν ή όχι; Αυτοί που έβγαζαν bitcoin όταν εκείνα έκαναν cents; Μην το βλέπετε βραχυχρόνια. Είπαμε ο άλλος (το 2010) έδωσε 10.000 bitcoin για μια πίτσα, και τότε ένιωθε ότι ήταν μια καλή/αστεία κίνηση. Τώρα; http://www.forbes.com/sites/ericmack/2013/12/23/the-bitcoin-pizza-purchase-thats-worth-7-million-today/ Κοιτα χωρις να θελω να σε πληγωσω, σε ολα τα piramide schemes αυτο το πραγμα 100% γινεται. Οι πρωτοι βγαζουνε καλα λεφτα , και μετα μπαινουνε και αλλοι με την λογικη αυτην ακριβως που περιεγραψες, ο αλλος εβγαλε τοσα γιατι α μην βγαλω και εγω , αν οχι αμεσα, μακρυχρονια. Δεν λεω οτι τα coins ειναι απαραιτητα piramide schemes, αυτο που λεω ειναι οτι καταρχην πολλα piramide schemes δεν ειχανε καν αυτο το σκοπο οταν το σκεφτηκε καποιος, απλα ητανε ενα σχεδιο που επεσε εξω και οι πρωτοι που μπηκανε και μετα βγηκανε απο το καραβι κερδισανε, ενω οι αλλοι το μπουλο. Και για να κανω μια ερωτηση, αυτοι που σκαψανε πρωτοι και εχουνε χιλιαδες bitcoints, τι νομιζεται οτι θα τα κανουνε ? Δεν πιστευεται οτι τα πουλανε σιγα σιγα ? Δεν θα προσπαθησουνε καποια στιγμη να τα ξεφορτοθουνε αποτομα οταν βλεγια πραγματικα χρηματα ? Το μονο που τους κραταει ειναι οτι φοβουνται οτι αμα αρχισουνε να τα πουλανε θα πεσει η τιμη τους αποτομα και τελικα θα πουλησουνε λιγα και τα υπολοιπα θα ειναι αχρηστα. Δεν λεω απαραιτητα οτι αυτο θα γινει. Λεω ομως η ηδια περιπτωση, σε μικροτερη κλιματα εχει γινει απειρες φορες στο παρελθον. Απλα ΔΕΝ μπορεις να πεις οτι η ολη φαση δεν ειναι piramide scheme επειδη δεν εχει καταρρευσει ακομη, ετσι χανουνε αλλωστε τα λεφτα τους , μεχρι την τελευταια στιγμη δεν το πιστευουν. Αλλα ουτε μπορεις να πεις οτι ειναι. Οποιος λοιπον κατεμε αγοραζει coins, ξοδευει λεφτα σε asics για να σκαψει και δεν δεχεται οτι τζογαρει τα λεφτα του ε τοτε σορρυ εχει ηδη χασει. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από Papakaliati 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στα 100 μπορει να ξαναπαει? θελω να αγορασω Εγώ θα αγοράσω από εσένα όταν θα πάει στα 50 και θα πουλάς ενώ το είχες αγοράσει με 100... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αν σου έλεγε εσένα κάποιος κάποτε, ότι με έναν "βολβό τουλίπας" θα αγόραζες ολόκληρο σπίτι, τι θα του έλεγες; Αν σου έλεγε το ίδιο μερικούς μήνες μετά που ένας "βολβός τουλίπας" δεν άξιζε σχεδόν τίποτα, τι θα του έλεγες; Αν είχες πουλήσει τα πάντα για να πάρεις 1-2 βολβούς τουλίπας και μετά αυτοί οι βολβοί δεν αξίζαν σχεδόν τίποτα, τι θα του έλεγες;;; Το ότι πήγε πάνω η τιμή δεν σημαίνει ότι θα ξαναπάει. ΠΡΟΣΟΧΗ μην την πατήσετε. Και εγώ έχω ξοδέψει χρόνο και χρήμα και ελπίζω να ανέβουν κάποια altcoins, αλλά έχω γνώση της κατάστασης... Ξέρω ότι αγόρασα φτηνά. Μπορεί να βγάλω κέρδος, μπορεί όμως να πάρω τα @@ μου και να τα χάσω όλα. Μην παρασύρεστε. και μην αρχίσετε να μου λέτε για ανόμοια πράγματα (Bitcoin και τουλίπες), γιατί η βασική θεωρία ήταν, είναι και θα είναι ίδια για πάντα... η ψυχολογία της μάζας. Όποιος θέλει να διαβάσει για την Τουλιπομάνια και τη έγινε τελικά: http://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania Κοιτα χωρις να θελω να σε πληγωσω, σε ολα τα piramide schemes αυτο το πραγμα 100% γινεται. Οι πρωτοι βγαζουνε καλα λεφτα , και μετα μπαινουνε και αλλοι με την λογικη αυτην ακριβως που περιεγραψες, ο αλλος εβγαλε τοσα γιατι α μην βγαλω και εγω , αν οχι αμεσα, μακρυχρονια. Δεν λεω οτι τα coins ειναι απαραιτητα piramide schemes, αυτο που λεω ειναι οτι καταρχην πολλα piramide schemes δεν ειχανε καν αυτο το σκοπο οταν το σκεφτηκε καποιος, απλα ητανε ενα σχεδιο που επεσε εξω και οι πρωτοι που μπηκανε και μετα βγηκανε απο το καραβι κερδισανε, ενω οι αλλοι το μπουλο. Και για να κανω μια ερωτηση, αυτοι που σκαψανε πρωτοι και εχουνε χιλιαδες bitcoints, τι νομιζεται οτι θα τα κανουνε ? Δεν πιστευεται οτι τα πουλανε σιγα σιγα ? Δεν θα προσπαθησουνε καποια στιγμη να τα ξεφορτοθουνε αποτομα οταν βλεγια πραγματικα χρηματα ? Το μονο που τους κραταει ειναι οτι φοβουνται οτι αμα αρχισουνε να τα πουλανε θα πεσει η τιμη τους αποτομα και τελικα θα πουλησουνε λιγα και τα υπολοιπα θα ειναι αχρηστα. Δεν λεω απαραιτητα οτι αυτο θα γινει. Λεω ομως η ηδια περιπτωση, σε μικροτερη κλιματα εχει γινει απειρες φορες στο παρελθον. Απλα ΔΕΝ μπορεις να πεις οτι η ολη φαση δεν ειναι piramide scheme επειδη δεν εχει καταρρευσει ακομη, ετσι χανουνε αλλωστε τα λεφτα τους , μεχρι την τελευταια στιγμη δεν το πιστευουν. Αλλα ουτε μπορεις να πεις οτι ειναι. Οποιος λοιπον κατεμε αγοραζει coins, ξοδευει λεφτα σε asics για να σκαψει και δεν δεχεται οτι τζογαρει τα λεφτα του ε τοτε σορρυ εχει ηδη χασει. Ξανα-μανά-τονίζω: Μην ασχολείστε με τα Cryptocurrencies αν δεν πιστεύετε πραγματικά σε αυτά. Υ.Γ. ποτέ δεν είπα σε κανέναν να αγοράσει νομίσματα ή τουλίπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ξανα-μανά-τονίζω: Μην ασχολείστε με τα Cryptocurrencies αν δεν πιστεύετε πραγματικά σε αυτά. Κατσε εδω παιζουν δυο τελειως διαφορετικα πραγματα. Αλλο πιστευω στα Cryptocurrencies ,και αλλο πιστευω οτι αμα ασχολειθω με τα Cryptocurrencies θα βγαλω κερδος. Στην πρωτη κατηγορια ειναι ελαχιστη αυτοι που ειναι, στην δευτερη ανηκουνε ολοι. Σορρυ κιολας, αμα δεν υπηρχε η ελπιδα να κερδισεις λεφτα ποσοι θα σκαβανε ? Τι μηπως για την γροθια στο κατεστημενο φαση? Μιας και τα Cryptocurrencies δημιουργουν ακομη πιο ανισο κατεστημενο . Ελαχιστοι λογαριασμοι εχουνε την συντριπτικη πλειοψηφια των νομισματων. Και κανενας ποτε δεν μιλησε για τα coins με την φραση μην ασχολείστε με τα Cryptocurrencies αν δεν πιστεύετε πραγματικά σε αυτά, επειδη ο μονος τροπος να υφίστανται ειναι να ασχολειται ο κοσμος μαζι τους, μιας και δεν εχουν την παραμικρη υλικη υποσταση. Αρα αμα το λες αυτο ειναι σαν να λες οτι δεν θελεις να υπαρχουν Cryptocurrencies . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ξανα-μανά-τονίζω: Μην ασχολείστε με τα Cryptocurrencies αν δεν πιστεύετε πραγματικά σε αυτά. Υ.Γ. ποτέ δεν είπα σε κανέναν να αγοράσει νομίσματα ή τουλίπες. Διαφωνώ. Εγώ είμαι της άποψης: Μην ασχολείστε με τα Cryptocurrencies αν δεν είστε διατεθειμένοι να ΧΑΣΕΤΕ χρήματα αν στραβώσει η δουλειά. και πάντα να βάζετε/ξοδεύετε/αγοράζετε όσα χρήματα ΜΠΟΡΕΙΤΕ να χάσετε χωρίς να σας πάρει από κάτω. Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις, αλλά το να κατανοείς πως έχουν τα πράγματα από την θετική και από την αρνητική πλευρά τους. Εγώ π.χ μπορεί να πιστεύω πραγματικά ότι η Τσέλσι θα πάρει το champions league. Θα πόνταρα το σπίτι μου σε αυτήν;;;; ΟΧΙ. Θα πόνταρα όμως 10-20 ευρώ που μπορεί να τα διπλασίαζα, μπορεί όμως και να τα έχανα. Έστω ότι κάποιος πιστεύει όσο δεν πάει στα cryptocurrencies, φανατίλα 100%, του λες αρνητικά για τα crypto και σε αρχίζει στις σφαλιάρες φάση. Πού θα τον βοηθήσει αυτό;;;; Ίσα ίσα θα τον επηρεάσει αρνητικά, γιατί δεν θα βλέπει με ανοιχτό μυαλό πως έχουν τα πράγματα και θα κάνει λάθος επιλογές. Το αν θα βγουν λεφτά η όχι είναι (άποψη μου φυσικά) κυρίως θέμα τύχης. Μπορεί να παν όλα καλά και να βγεί χρήμα, μπορεί να μην πάνε και να χαθεί χρήμα. -Και μην κολλάτε στις ιστορίες που αγόρασαν με μερικά δολάρια bitcoin και τώρα έχουν εκατομμύρια. Ε και;;; Υπάρχουν και άλλοι χιλιάδες που αγόρασαν με 1.000 δολάρια το ένα και τώρα κλαίνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Και μην κολλάτε στις ιστορίες που αγόρασαν με μερικά δολάρια bitcoin και τώρα έχουν εκατομμύρια. Ε και;;; Υπάρχουν και άλλοι χιλιάδες που αγόρασαν με 1.000 δολάρια το ένα και τώρα κλαίνε. Ετσι ακριβως. Απλα απο την μια κανενας δεν αναφερει αυτους που αγορασανε bitcoins οταν ητανε 500 700 900 γιατι αφενος θα τους πουνε ηλιθιους, και αφερερου και να το διαβασεις καπου δεν θα σου μεινει, ενω αυτος που με 5 ευρω αγορασε 1000 bitcoins, αυτο θα θυμασαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γιατί έχετε πάει το θέμα στην αγορα-πωλησία ενώ εδώ μιλάμε για mining; Είστε εκτός θέματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γιατί έχετε πάει το θέμα στην αγορα-πωλησία ενώ εδώ μιλάμε για mining; Είστε εκτός θέματος... Και το Mining φίλε μου δεν γίνεται τσάμπα. Η ΔΕΗ τσεκουρώνει όπως αναφέραμε και πριν 2-3 σελίδες. Επίσης ο εξοπλισμός για Mining είτε GPU είτε ASIC κοστίζει αρκετά. Πολύς κόσμος κάνει Mining με την προϋπόθεση να ανέβει η αξία του νομίσματος που σκάβουν και να βγάλουν χρήμα. Το ότι μπορεί να πέσει η αξία του και να χάσουν χρήματα δεν το συζητάει κανένας. Τα βλέπετε όλα θετικά, ενώ δεν είναι! Εγώ π.χ έκανα Mining litecoin, με την προϋπόθεση να ανέβει, η τουλάχιστον να μείνει στα 20-30 δολλάρια το ένα και υπολόγιζα την ΔΕΗ και τα έξοδα μου με βάση αυτό. Ε, αυτή τι στιγμή που έχει πάει 10 δολάρια το litecoin έχω μπει μέσα! Μπορεί να ανέβει,μπορεί και να πέσει και άλλο και να έχω μεγαλύτερη χασούρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εχω την αίσθηση ότι με επαγγελματικό ρεύμα (μαγαζί) , το οριακό κόστος είναι στα 7ευρ/ltc, όπως το είχαμε υπολογίσει. Σε οικιακό, προφανώς αλλάζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μην ξαναλεμε τα ιδια...με την δεη μπορεις να εισαι κομπλε με αυτα που εχω βαλει εγω....και οσο θεμα εξοπλισμου εχω 4 καρτες και τις εχω κανει ηδη κανει αποσβεση....και 5 ευρω να βγαζω την ημερα καθαρα θα σκαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Και το Mining φίλε μου δεν γίνεται τσάμπα. Η ΔΕΗ τσεκουρώνει όπως αναφέραμε και πριν 2-3 σελίδες. Επίσης ο εξοπλισμός για Mining είτε GPU είτε ASIC κοστίζει αρκετά. Πολύς κόσμος κάνει Mining με την προϋπόθεση να ανέβει η αξία του νομίσματος που σκάβουν και να βγάλουν χρήμα. Το ότι μπορεί να πέσει η αξία του και να χάσουν χρήματα δεν το συζητάει κανένας. Τα βλέπετε όλα θετικά, ενώ δεν είναι! Εγώ π.χ έκανα Mining litecoin, με την προϋπόθεση να ανέβει, η τουλάχιστον να μείνει στα 20-30 δολλάρια το ένα και υπολόγιζα την ΔΕΗ και τα έξοδα μου με βάση αυτό. Ε, αυτή τι στιγμή που έχει πάει 10 δολάρια το litecoin έχω μπει μέσα! Μπορεί να ανέβει,μπορεί και να πέσει και άλλο και να έχω μεγαλύτερη χασούρα! Αν δεις καλά πριν από 64 σελίδες, στο πρωτο post αυτού του thread, έχω γράψει όλα όσα αναφέρεις. Κάποιοι έβγαζαν LTC όταν έκανε 1 $ , και όχι με κέρδος αλλά με απώλειες. Φυσικά και τότε πολλοί τα παρατούσαν/ δεν ασχολούνταν. Όποιος είναι/μπάινει στο mining για έξτρα εισόδημα κάνει λάθος. Πρόκειται για μακροχρόνια επένδυση, και μόνο σαν τέτοια έχει νόημα. Εφιστώ την προσοχή γιατί η απογοήτευση και ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Και στα Cryptos, δυστυχώς, είναι απείρως καλύτερο να μην τα έχεις ακούσει ποτέ παρά να ασχοληθείς και να τα παρατήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 δεν σκαβεις σημερα και λες αυριο θα βγαλω λεφτα...με τον καιρο....αλλα κερματα περναν αξια μετα απο μηνες....μην το βλεπεται αμεσο κερδος...εγω μεχρι στιγμης φιαχνω ακομα υπολογιστες και δινω σε φιλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα