Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θα χρεωθούν όλες οι kWh με 0,11€, από οτι νομίζω θα πάει κλιμακωτά

800 x 0,07793 = 62,34

1200 x 0,09460 = 113,52

3670 x 0,10252 = 376,25

Σύνολο €552,11 (χωρίς ΦΠΑ ? ) μόνο για το ρεύμα γιατί μετά έχει και χρεώσεις για δίκτυο μεταφοράς/διανομής κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει καταργηθεί η κλιμακωτή χρέωση, όταν ξεπερνάς το όριο της κάθε κλίμακας, χρεώνονται όλες οι κιλοβατώρες στην τιμή της υψηλότερης κλίμακας. Επίσης το 0,11€ είναι μόνο το ρεύμα, έχει και άλλες χρεώσεις ο λογαριασμός της ΔΕΗ που είναι ανάλογες της κατανάλωσης, οπότε το πραγματικό κόστος της κιλοβατώρας με ΦΠΑ πλησιάζει ή μπορεί και να ξεπερνάει τα 0,20€.

• Like 1

Εγώ πάντως είχα υπολογίσει ότι η τελική τιμή της δεύτερη κλίμακας ανά κιλοβατώρα (μαζί με φπα και τις λοιπές πάμπολλες επιβαρύνσεις δηλαδή) έβγαινε στα 0,162€.Υποψιάζομαι ότι η τρίτη θα βγαίνει κανα 0,18 και παραπάνω.Δεν είναι καλαμπούρια.Με τις υπάρχουσες τιμές και δυσκολίες απλά μπαίνεις μέσα, απλά.Όσο καλή απόδοση ανα watt που καις και να έχεις.

Σωστός ο Zaknafein. Έχει καταργηθεί η κλιμακωτή χρέωση, για αυτό τα έβαλα όλα μαζί στους υπολογισμούς μου. Παιδιά η ΔΕΗ δεν κάνει αστεία, θα σας ρίξει στα αυτιά αν καίτε πολλές Kwh.

Για αυτό το ανέφερα πιο πριν, γιατί πολλοί "νέοι" με το άθλημα, νομίζουν ότι μπορούν να βγάλουν ακόμα λεφτά από το Mining.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ξεχάστε πλέον το mining.

(Εκτός αν έχετε τσάμπα ρεύμα, η πολύ διαφορετικές χρεώσεις π.χ είστε σε εξωτερικό με ευνοϊκές χρεώσεις ρεύματος)

σε συνδιασμο νυχτερινο με κοινωνικο ρευμα ειναι πολυ πολυ λιγοτερες οι χρεωσεις..μιλαμα απο 0,05 εως 0,065 λεπτα ανα KwH...

μολις το εκανα σε ενα site

το κοστος με 3000kwh το μηνα μου βγαινει 365 ευρω

και χωρις να υπολογιζω το κοινωνικο τιμολογιο που ειναι τα μισα απο την κανονικη kwh

Το προβλημα ρε παιδια ειναι οτι η δυσκολια στα περισσοτερα νομισματα εχει ανεβει και η τιμη εχει πεσει.Πριν 2 μηνες που τα πραγματα ηταν καλα δεν μας ενδιεφεραι το ρευμα γιατι βγαζαμε καλα χρηματα.Πλεον εχει αλλαξει πολυ η κατασταση.Εγω προσωπικα εχω σταματησει το σκαψιμο και περιμενω μπας και ανεβουνε οι τιμες να πουλησω οτι εχω σκαψει.

• Like 2

σε συνδιασμο νυχτερινο με κοινωνικο ρευμα ειναι πολυ πολυ λιγοτερες οι χρεωσεις..μιλαμα απο 0,05 εως 0,065 λεπτα ανα KwH...

μολις το εκανα σε ενα site

το κοστος με 3000kwh το μηνα μου βγαινει 365 ευρω

και χωρις να υπολογιζω το κοινωνικο τιμολογιο που ειναι τα μισα απο την κανονικη kwh

΄Εχω την αίσθηση ότι το κοινωνικό τιμολόγιο ισχύει μόνο για περιορισμένη κατανάλωση;

• Like 1

Το κοινωνικό ισχύει μέχρι 1500 kwh και σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι 1700 kwh αν τις ξεπεράσεις αυτομάτος βγαίνεις από αυτό για

το τρέχων 4μήνο. Το νυχτερινό είναι που ίσως κάνει την διαφορά λίγο στην τιμή ΑΛΛΑ παρόλα αυτά με την τιμή εκεί που είναι

και την δυσκολία είμαστε για το ανάθεμα :P . Με λίγα λόγια αν κάποιος περάσει τις 2000kwh σε οικιακό τιμολόγιο θα πληρώσει πολλά

γιατί απο έκει και πέρα σχεδόν διπλασιάζονται και τα υπόλοιπα τσιβιά του λογαριασμού..

• Like 1

Εγω προσωπικα εχω σταματησει το σκαψιμο και περιμενω μπας και ανεβουνε οι τιμες να πουλησω οτι εχω σκαψει.

Και εγώ το ίδιο. Έχω αγοράσει και μερικά νομίσματα με ευρώ και περιμένω να δω μήπως είμαι τυχερός και ανέβουν αυτά που έχω.

Mining πλέον μόνο αν πετύχω κανένα νόμισμα στις αρχές και του ορμίσω για 3-4μέρες μέχρι να ανέβει η δυσκολία. 

μα αυτο λεω παιδια....στο κοινωνικο θα ειμαι μεχρι τις 1500 (θα το βλεπω το πολυ μεχρι 1300 για να ειμαι σιγουρος) και τα υπολοιπα το βραδυ....οποτε πανω απο 400 ευρω το τετραμηνο δεν θα μου ερθει με τπτ

Κοινωνικό ισχύει μέχρι και 1500, αν πας 1501 τις χρεώνεσαι όλες με κανονική τιμή και όχι κοινωνικού τιμολογίου..Δεν θα χρεωθείς

1500 με τιμή κοινωνικού και την 1 με κανονική τιμή ΑΛΛΑ όλες με κανονική σαν να μην είσαι κάτοχος κοινωνικού τιμολογίου

• Like 2

ναι το ξερω αυτο....

Όλες οι kWh μέχρι τις 1500 0,04977 €/kWh <<<αυτο το εκανα αντιγραφη απο το site της δεη

Το τιμολόγιο του νυχτερινού ρεύματος είναι 0,066ευρώ ανά κιλοβατώρα ανεξαρτήτως κατανάλωσης 

οποτε μεσο ορο εχω 0,055 ανα kw

το θεμα ειναι οτι θα πληρωσω περιπου 400 ευρω....εγω ηδη εχω κανει αποσβεση το μηχανημα και απο δω και περα ειναι κερδος..και τον μηνα καθαρα 150-200 ευρω να βγαζω δεν με χαλαει καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...