Bspus Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 μια ερωτηση αν και λιγο "χαζη" non-scrypt ειναι τα λεγομενα n-scrypt (vertoic κτλ) ? Scrypt-N, οπως το vertcoin, Scrypt-Jane (δεν ξερω καποιο γνωστο νομισμα) και υπαρχουν και αλλα οπως το X11 (darkcoin, Hirocoin) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ναι το zeit αν το προλαβες στην αρχη εισαι τυχερος. Η τιμη μαλλον θα παραμεινει χωμα αλλα ενα καλο που εχει αυτο ειναι οτι δεν μπορει να πεσει παρακατω ενω εσυ θα βγαζεις επιτοκιο απο το πορτοφολι. Βεβαια μπορει και απλα να εξαφανιστει απο τα ανταλλακτηρια οποτε απλα να εχασες το χρονο σου. Παντως κατι δεν παει καλα με την εφαρμογη του zeitcoin wallet, κανει υπερβολικα πολυ χρονο να συγχρονισει ανα αναλογιστεις ποσο προσφατα γεννηθηκε. Δηλαδη σε ενα χρονο ποσο θα κανει? Η ταση ειναι τα αλλα νομισματα να πεφτουν σε σχεση με το ltc. Αν δεν κοιτας καθημερινα τι θα σκαψεις μπορει και να χανεις χρηματα σε σχεση με το να σκαβεις κατευθειαν ltc. Επιπλεον, η γενικη δυσκολια ανεβαινει πλεον στα ιδια επιπεδα με το btc. Αμφιβαλλω αν μεχρι το τελος του μηνα θα βγαζεις τα εξοδα του ρευματος με Gpu ακομα και με καθημερινη επιλογη του πιο επικερδους νομισματος Εγω εχω γυρισει σε non-scrypt εναλλακτικα και ελπιζω οτι θα πιασουν. Φυσικα δεν πουλαω τιποτα ακομα Που θα πάει το άτιμο κάποια στιγμή θα κάνει το μπαμ και θα πάει ψηλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Έπεσε το Kraken. Προσπαθώ να μπω αλλά τίποτα... να αρχίσω να ανησυχώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Έπεσε το Kraken. Προσπαθώ να μπω αλλά τίποτα... να αρχίσω να ανησυχώ; Και αυτό????????????χαμός γίνεται ολοι οι χακερ έχουν πέσει μετα μανίας στα cryptocoins και δικαιολογημένα γιιατί είναι πολλά τα λεφτά ''Αρη'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolop Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 kraken ολα καλα αυτη την ωρα (μην αφηνετε coins στα ανταλακτηρια!!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 κρατηστε λεφτα στα πορτοφολια.....τελικα το cryptsy απο τα χριστουγεννα που ειμαι εκει δεν εχει γινει τπτ τετοιο...μπραβο του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Νομίσματα στα πορτοφόλια δύσκολα passwords και backup και σε άλλο σκληρό εκτός λειτουργικού και σε στικάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οριστε το setup στην υπογα 1o rig: 2x6970 ~ 950 kh/s 1x6950 ~ 440 kh/s 1x7970 725 kh/s 2o rig: 1x280x toxic 762 kh/s 1x7970 750kh/s 1x7950 573 kh/s 1x7970 735kh/s καμμια undervolted, συνολο ~ 5 Mh/s ολες μαζι, παντα με sgminer και xintensity πια, κοιτανε coinmine.pw προς το παρον, οσοι εχουν καλο setup ας ριξουν και μια ματια στο http://www.bcmultipool.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οριστε το setup στην υπογα 1o rig: 2x6970 ~ 950 kh/s 1x6950 ~ 440 kh/s 1x7970 725 kh/s 2o rig: 1x280x toxic 762 kh/s 1x7970 750kh/s 1x7950 573 kh/s 1x7970 735kh/s καμμια undervolted, συνολο ~ 5 Mh/s ολες μαζι, παντα με sgminer και xintensity πια. Πρέπει να καίνε τα αντερά τους εεε???Αλλά φαντάζομαι έχεις κέρδος για να συνεχίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 υπολογιζω οτι καινε γυρω στα 2000watt. Το τελευταιο μηνα προλαβα και εσκαψα blackcoin, αγορασα κιολας οταν ηταν πολυ χαμηλα και ειμαι οκ. Απο τον επομενο μηνα δε ξερω τι θα γινει. Εχει πεσει πολυ το bitcoin και κινδυνευει να γινει ασυμφορο το altcoin mining με τοσο χαμηλο hashrate που σκαβω. Ασυμφορη ειναι επισης και η αγορα asic miner, ετσι οπως ειναι η κατασταση θα γινει πολυ αργη αποσβεση, οσα mh/s και να αγορασεις. Μια καλη λυση για να ισορροπησεις τη κατασταση ειναι να νοικιαζεις rigs απο το betarigs ή απο το leaserigs και να κανεις instamining σε νεα νομισματα πριν φτασουν στην αγορα. Εαν εχεις χρονο να εισαι ολη μερα πανω απο ενα PC, μπορεις να βγαλεις πολλα χρηματα με το blackcoin. Παιζονται πολλα bitcoins στο mintpal.com και η τιμη εχει μεγαλες αποκλισεις καθημερινα σε πολυ συχνη βαση. Απο την ημερα που εφτασε στην αγορα και σταματησε η δυνατοτητα του mining γι αυτο το νομισμα τα 0.25 bitcoin τα εκανα 1.20 χωρις να ειμαι ολη μερα απο πανω του. Ασχολουμαι απο τον Νοεμβριο, ξεκινησα με μια 5750 και litecoin, οταν το litecoin εκανε <1$. Εβγαλα αρκετα litecoins και σιγα σιγα αρχισα να αγοραζω ολα αυτα που ανεφερα πιο πανω. Η ολη ιστορια μου κοστισε περιπου 2600-2700 ευρω, αρκετο εξοπλισμο αγορασα απο τις αγγελιες του insomnia. Προλαβα το bitcoin στα 900 ευρω, ημουνα και τυχερος γιατι ειχα σκαψει πολυ dogecoin και εκτοτε εως σημερα εχω βγαλει περιπου 1500 ευρω. Εαν το bitcoin ανεβει παλι τοτε εχω κανει αποσβεση. Προσοχη λοιπον σε οσους θελουν να επενδυσουν τωρα, εκτος και 1ον, τους αρεσει ο τζογος και το ρισκο και 2ον, πιστευουν οτι το bitcoin θα ανεβει στα «παλια» επιπεδα τιμης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 υπολογιζω οτι καινε γυρω στα 2000watt. Το τελευταιο μηνα προλαβα και εσκαψα blackcoin, αγορασα κιολας οταν ηταν πολυ χαμηλα και ειμαι οκ. Απο τον επομενο μηνα δε ξερω τι θα γινει. Εχει πεσει πολυ το bitcoin και κινδυνευει να γινει ασυμφορο το altcoin mining με τοσο χαμηλο hashrate που σκαβω. Ασυμφορη ειναι επισης και η αγορα asic miner, ετσι οπως ειναι η κατασταση θα γινει πολυ αργη αποσβεση, οσα mh/s και να αγορασεις. Μια καλη λυση για να ισορροπησεις τη κατασταση ειναι να νοικιαζεις rigs απο το betarigs ή απο το leaserigs και να κανεις instamining σε νεα νομισματα πριν φτασουν στην αγορα. Εαν εχεις χρονο να εισαι ολη μερα πανω απο ενα PC, μπορεις να βγαλεις πολλα χρηματα με το blackcoin. Παιζονται πολλα bitcoins στο mintpal.com και η τιμη εχει μεγαλες αποκλισεις καθημερινα σε πολυ συχνη βαση. Απο την ημερα που εφτασε στην αγορα και σταματησε η δυνατοτητα του mining γι αυτο το νομισμα τα 0.25 bitcoin τα εκανα 1.20 χωρις να ειμαι ολη μερα απο πανω του. Ασχολουμαι απο τον Νοεμβριο, ξεκινησα με μια 5750 και litecoin, οταν το litecoin εκανε <1$. Εβγαλα αρκετα litecoins και σιγα σιγα αρχισα να αγοραζω ολα αυτα που ανεφερα πιο πανω. Η ολη ιστορια μου κοστισε περιπου 2600-2700 ευρω, αρκετο εξοπλισμο αγορασα απο τις αγγελιες του insomnia. Προλαβα το bitcoin στα 900 ευρω, ημουνα και τυχερος γιατι ειχα σκαψει πολυ dogecoin και εκτοτε εως σημερα εχω βγαλει περιπου 1500 ευρω. Εαν το bitcoin ανεβει παλι τοτε εχω κανει αποσβεση. Προσοχη λοιπον σε οσους θελουν να επενδυσουν τωρα, εκτος και 1ον, τους αρεσει ο τζογος και το ρισκο και 2ον, πιστευουν οτι το bitcoin θα ανεβει στα «παλια» επιπεδα τιμης. Στα 900 σύντομα χλωμό αλλά θα ανέβει σίγουρα πάνω απο 500 έχω την αίσθηση.Πλέον το mining για μικρά νούμερα 1-1,5mh/s έχει πεθάνει.Μόνο trading μπορεί να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Φίλε με 2000watt θα πονέσει πολύ η ΔΕΗ όταν θα έρθει... Εγώ με 1350watt μου ήρθε 550 ευρώ το δίμηνο. Το λέω για να μην παρασυρθεί κόσμος που δεν έχει σχέση με το "άθλημα" και την πατήσει. Πλέον συμφέρει πιο πολύ να αγοράζεις νομίσματα με ευρώ από το να κάνεις mining. +το ότι η ΔΕΗ ετοιμάζει αυξήσεις στα τιμολόγια σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolop Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εκτος αν ειναι σε επαγγελματικο χωρο με γ22 τιμολογιο κτλ κτλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Φίλε με 2000watt θα πονέσει πολύ η ΔΕΗ όταν θα έρθει... Εγώ με 1350watt μου ήρθε 550 ευρώ το δίμηνο. Το λέω για να μην παρασυρθεί κόσμος που δεν έχει σχέση με το "άθλημα" και την πατήσει. Πλέον συμφέρει πιο πολύ να αγοράζεις νομίσματα με ευρώ από το να κάνεις mining. +το ότι η ΔΕΗ ετοιμάζει αυξήσεις στα τιμολόγια σύντομα. Γιατι τοσο πολυ; Βαση υπολογισμων ειναι γυρω στα 300€ το τετραμηνο, οχι νυχτερινη τιμολογιση, κανονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γιατι τοσο πολυ; Βαση υπολογισμων ειναι γυρω στα 300€ το τετραμηνο, οχι νυχτερινη τιμολογιση, κανονικη. Πλάκα κάνεις ε; Ελπίζω να κάνεις πλάκα, αλλιώς θα βρεθείς προ εκπλήξεως όταν θα έρθει η λυπητερή! 2000watt= 2kw ανά ώρα. 2Χ24=48 48Χ30= 1440kw τον μήνα. 1440χ4= 5760Kw το τετράμηνο. Για κλιμακα πάνω από 2.000Kw το τετράμηνο η Kw έχει 0,11 λεπτά. 0,11Χ5760= 633,60 ευρώ το τετράμηνο χωρίς τα εξτρά δωράκια της ΔΕΗ που πάνε αναλογικά της κατανάλωσης (Δημοτικά τέλη, τέλη ανανεώσιμων πηγών κτλ κτλ) να υπολογίζεις ένα +300 ευρώ σίγουρα.... Αρά πας 633,60+300= 933,6 933,6/4 = 233 ευρώ τον μήνα (Με πολύ συντηρητική εκτίμηση, μάλλον θα είναι περισσότερα. Εγώ για ένα 300άρι τον μήνα και πάνω σε βλέπω) Άκυρο, είσαι ΠΟΛΥ ΠΙΟ πάνω από 300 ευρώ τον μήνα τελικά!!! Αν βάλεις εδώ http://www.money-money.gr/news/ipologiste-moni-sas-posa-tha-plironete-sti-dei/276 5760KW βγαίνει 1200ευρώ το τετράμηνο!!!! (Χωρίς δημοτικά τέλη κτλ...) Οπότε όπως σε βλέπω πας κάπου στα 1,500 ευρώ το τετράμηνο άνετα! Άρα είσαι κάπου 400 ευρώ τον μήνα ΔΕΗ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα