Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είσαι έτοιμος να δώσεις για 2x280Χ και ξαφνικά κολλάς στην 290; B)

Επίσης κάτσε να στο οπτικοποιήσουμε μήπως και καταλάβεις. Πας να ανταγωνιστείς με μια 280X, 10 ώρες την ημέρα, και τύπους που έχουν κάνει κάτι τέτοιο για 24/7 εδώ και κάτι μήνες :

1482-75-Graphic-Mine-mod.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τα λεφτα για την ρ9 290 θα τα δωσεισ εσυ?δεν νομιζω..δεν εχω τοσα λεφτα.τεσπα οταν εχω κεφαλαιο θα επανελθω για να μου πειτε προτασεισ...

Αν θέλεις προτάσεις, μάθε πρώτα να ακούς.

Βασικά επειδή ο φίλος μας είναι ανήλικος και ανέφερε οτι έχει σκοπό να κάνει mining κρυφά απο τους γονείς του καλύτερα να μην του δίνεται άλλες συμβουλές..

μισο φιλε ailure,εχω προβλημα

απο οτι καταλαβα τα asic ειναι για τουσ λιγουσ που εχουν το αρχικο κεφαλαιο να επενδυσουν.αφου λετε αν αρχισω mining δεν θα εχω κερδος,εσεισ πως και γιατι εχετε?αν παρω 2χ280χ (δεν θα τισ εχω 24/7 αλλα 8-10/24)δεν θα αξιζει?(θα παιζω και games με την καινουρια οθονη μου)θα αρχισω με scrypt-n οπως ολοι.στον μπαμπα μου τι να πω για να τον πεισω για την μια 280χ?

Περιμένεις συμβουλή τι θα μπεις στον μπαμπά σου; Εγώ αν μου έρθει με τέτοιο δίλημμα αύριο μεθαύριο ένα από τα παιδιά μου θα του δείξω την πόρτα και θα του πω να πάει να βγάλει τα δικά του λεφτά και να τα κάνει ότι θέλει.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημείωση προς όλους:

Και για να μην μακρηγορούμε η συζήτηση έληξε και οποιαδήποτε συνέχεια θα σβηστεί. 

Ενταξει το παιδι προφανως ηθελε να τρολαρει τα καταφερε ολα καλα.Παμε στα  δικα μας τωρα.To ltc σημερα παιδες παραμενει στα χαμηλα 11 δολαρια και η δυσκολα παραδοξος ανεβηκε στα 6190.Εγω οτι εχω σκαψει σε αυτη την τιμη δεν προκειτε τα δωσω...

Δεν υπαρχει παραδοξο. Η δυσκολια ανεβαινει και θα συνεχισει να ανεβαινει γιατι πολυ απλα τα asic εχουν ηδη φτασει.

Στις αρχες της χρονιας υπηρχαν σκαμπανεβασματα στη δυσκολια γιατι ο κοσμος περιφεροταν απο το ενα νομισμα στο αλλο ψαχνοντας κερδος και ακομα δεν υπηρχαν asic οποτε η συνολικη hash power απο καρτες γραφικων ηταν πιο περιορισμενη

Και μην περιμενετε εκτοξευση της τιμης των scrypt μονο γι αυτο το λογο.

Δεν εγινε ετσι ουτε στο bitcoin και ας εχει επικρατησει αυτη η αποψη.

Το bitcoin ανεβαινε σταθερα πριν μπουν σε λειτουργια τα asic, ολο το καλοκαιρι που ερχοντουσαν asic αυτο ηταν σταθερο και το νοεμβριο εκανε μπαμ για ασχετο με τα asic λογο.

.....γιατί άραγε να έχει κενό εδώ;....

Δεν θα το πω δεύτερη φορά ότι η συζήτηση έληξε. Εάν νομίζεις ότι μπορείς να παραβλέψεις τις οδηγίες του συντονισμού διάβασε τους όρους χρήσης του forum.

• Like 1

Βασικά οι τιμές των νομισμάτων εξαρτώνται πάρα πολύ απο το πόσο αποδεκτά είναι στον κόσμο.Οταν το bitcoin διαφημίστηκε,έγινε ευρέως γνωστό πέρσυ το καλοκαίρι και έτρεξαν όλοι να το αγοράσουν(και να το σκάψουν)η τιμή εκτοξεύτηκε.Ενώ κάθε φορά που μια χώρα απαγορεύει τη χρήση του η τιμή πέφτει καθώς πολλοί κάτοχοι φοβούνται μην χάσουν τα χρήματα τους και πουλάνε μαζικά..Το θέμα είναι οτι ο σωστός miner πρέπει να προβλέπει την αγορά και οχι να πουλάει και αυτός όταν πουλάνε οι άλλοι σε τιμή χώμα.Δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας και να βγάλει χρήμα με 2 κάρτες γραφικών.Θέλει πολύ ψάξιμο,όρεξη και τύχη και κυρίως να μην ξοδεύεις περισσότερα απο αυτά που μπορείς..

• Like 1

Εγω να πω την αλήθεια ξεκίνησα με doge συνέχισα και επένδυσα όμως στο zeit που πιστεύω πως θα έχει καλή πορεία και τώρα που έγινε και POS βγάζει νομίσματα μόνο του.Πλέον πρέπει να είσαι πολύ τυχερός και να σου κάτσει το καλό

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση γιατί είμαι εκτός " παιχνιδιού " κανα μήνα τώρα : Αξίζει να συνεχίσω να πουλάω ότι βγάζω σε μικρο-νομίσματα για LTC ή απλά χάνω το χρόνο μου ;

Αν είναι λίγο noobίδικο μήν βαρέσετε

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση γιατί είμαι εκτός " παιχνιδιού " κανα μήνα τώρα : Αξίζει να συνεχίσω να πουλάω ότι βγάζω σε μικρο-νομίσματα για LTC ή απλά χάνω το χρόνο μου ;

Αν βγαίνουν τα έξοδα του ρεύματος και ένα μικρό κέρδος γιατι όχι αλλιώς όχι δεν αξίζει

Ναι το zeit αν το προλαβες στην αρχη εισαι τυχερος. Η τιμη μαλλον θα παραμεινει χωμα αλλα ενα καλο που εχει αυτο ειναι οτι δεν μπορει να πεσει παρακατω ενω εσυ θα βγαζεις επιτοκιο απο το πορτοφολι.

Βεβαια μπορει και απλα να εξαφανιστει απο τα ανταλλακτηρια οποτε απλα να εχασες το χρονο σου.

Παντως κατι δεν παει καλα με την εφαρμογη του zeitcoin wallet, κανει υπερβολικα πολυ χρονο να συγχρονισει ανα αναλογιστεις ποσο προσφατα γεννηθηκε. Δηλαδη σε ενα χρονο ποσο θα κανει?

Η ταση ειναι τα αλλα νομισματα να πεφτουν σε σχεση με το ltc. Αν δεν κοιτας καθημερινα τι θα σκαψεις μπορει και να χανεις χρηματα σε σχεση με το να σκαβεις κατευθειαν ltc.

Επιπλεον, η γενικη δυσκολια ανεβαινει πλεον στα ιδια επιπεδα με το btc. Αμφιβαλλω αν μεχρι το τελος του μηνα θα βγαζεις τα εξοδα του ρευματος με Gpu ακομα και με καθημερινη επιλογη του πιο επικερδους νομισματος

Εγω εχω γυρισει σε non-scrypt εναλλακτικα και ελπιζω οτι θα πιασουν. Φυσικα δεν πουλαω τιποτα ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...