TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δεν θελω να τζογαρω,απλως θα αρχισω το μινινγ ως hobby θελω.απλως θελω να μπαινει και κατι στην τραπεζα που και που.φυσικα θα ψαχνω και θα ασχολουμαι για αυτο ρωταω αν αξιζει asic mining h gpu mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolop Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 στο gpu αν δεν παει καλα σου μενει η καρτα και το pc στο asic ενα αχρηστο μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ναι ομως η καρτα θα εχει καταπονεθει πολυ,ενω το μηχανημα δεν θα το πεταξω ποτεε-λεμε τωρα-ασε που δεν ειναι μονο το bitcoin αλλα και αλλα νομισματα σε sha 256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolop Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 αν ανεβει πολυ η δυσκολια αυτοματος βγαινει εκτος παιχνιδιου και δεν μπορεις να κανεις καποια αλλη χρηση απο την αλλη το pc ειναι pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ναι ομως η καρτα θα εχει καταπονεθει πολυ,ενω το μηχανημα δεν θα το πεταξω ποτεε-λεμε τωρα-ασε που δεν ειναι μονο το bitcoin αλλα και αλλα νομισματα σε sha 256 Αν προσεχεις την καρτα και δεν την τρεχεις στα ορια της δεν παθαινει τιποτα Το ιδιο και τα asic, τα οποια ομως απλως θα ξεπεραστουν πολυ πιο συντομα. Αν δεν εισαι απο τους πρωτους που κανανε προπαραγγελια απλως δεν θα βγαλεις ποτε τα λεφτα σου. Και για τους υπολοιπους παιζει να μην τα βγαλουν πλεον μονο και μονο λογω του ρευματος. Εσυ βεβαια που τωρα σκεφτεσαι να παραγγειλεις εισαι 100% χαμενος απο αποψη χρηματων Σταδιακα το bitcoin mining θα περασει σε μεγαλες cloud based εταιριες που εχουν εργοστασιακο ρευμα, η σε ανθρωπους που για οποιοδηποτε λογο δεν πληρωνουν ρευμα. Δεν θα βρεις μεγαλες διαφορες στο profitability μεταξυ νομισματων του ιδιου αλγοριθμου. Με το που εμφανιστουν διαφορες τρεχουν σαν κοπαδι εκει μεχρι που την εκμηδενιζουν. Ειδικα στα scrypt νομισματα υπαρχουν pools που το κανουν αυτοματα Και δεν εχουμε αναφερθει καν σε προβληματα με παραγγελιες απο εξωτερικο, τελωνεια κλπ κλπ οσον αφορα τα asic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δεν θελω να τζογαρω,απλως θα αρχισω το μινινγ ως hobby θελω.απλως θελω να μπαινει και κατι στην τραπεζα που και που.φυσικα θα ψαχνω και θα ασχολουμαι για αυτο ρωταω αν αξιζει asic mining h gpu mining Ναι αυτο σου λεμε. Αμα θελεις χομπι ξεκινα το ψαρεμα. Εκτος αμα πιστευεις οτι ειναι τρομερο χομπι να βλεπεις και να ακους ενα asic στην γωνια του σπιτιου σου να δουλευει. Και το να σου μεινει το asic οπως ειπες, ναι , θα χρησιμευει για ανεμιστήρας το καλοκαιρι και για να ζεσταινεις τα χερια σου τον χειμωνα. Αντε και να ακουμπας κανενα πιατο πανω του. Γιατι αλλη χρησιμοτητα δεν εχει. Μην τα μπερδευεις τα πραγματα δεν ειναι χομπι. Αν δεν υπηρχε η πιθανοτητα να βγαλεις λεφτα κανενας στον κοσμο δεν θα το εκανε, δεν ειναι ψυχαγωγικο, δεν ειναι gaming. Αμα θελεις να ασχοληθεις ασχολησου, αλλα λεφτα ΔΕΝ θα βγαλεις. Θα ειναι απλα κατι που θα σκοτωσεις λιγο χρονο και μετα θα το αφησεις. Αμα δε εχεις παρει και το asic το μονο που θα σου μεινει σε κανενα χρονο ειναι το καρουμπαλο στο κεφαλι απο τα χτυπηματα στον τοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Aφού αναλύθηκαν επαρκώς όλοι οι παράπλευρη παράμετροι μπορούμε να επιστρέψουμε στο ουσιαστικό θέμα χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Aφού αναλύθηκαν επαρκώς όλοι οι παράπλευρη παράμετροι μπορούμε να επιστρέψουμε στο ουσιαστικό θέμα χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. μισο φιλε ailure,εχω προβλημα απο οτι καταλαβα τα asic ειναι για τουσ λιγουσ που εχουν το αρχικο κεφαλαιο να επενδυσουν.αφου λετε αν αρχισω mining δεν θα εχω κερδος,εσεισ πως και γιατι εχετε?αν παρω 2χ280χ (δεν θα τισ εχω 24/7 αλλα 8-10/24)δεν θα αξιζει?(θα παιζω και games με την καινουρια οθονη μου)θα αρχισω με scrypt-n οπως ολοι.στον μπαμπα μου τι να πω για να τον πεισω για την μια 280χ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amdnikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Να στο πω όσο πιο απλά για να το καταλάβεις μπας και ισιώσει λίγο το θέμα. Χονδρικά τη στιγμή που μιλάμε, δηλαδή ΣΗΜΕΡΑ, με μια 280 βγάζεις 40 δολάρια το μήνα. Με 2 80 δολάρια. Να στα κάνω και σε € 29 με μια και 58 με δυο.Όλα αυτά αν δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο. Αν έχεις σκοπό να κάνεις mining 8 ώρες τη μέρα με μια κάρτα βγάζεις 9.5€ το μήνα και και με δυο 19€ Με τις παρούσες ισοτιμίες/δυσκολία κάνεις απόσβεση τη κάρτα/ες σε 30 μήνες και δε σου έχω βάλει καθόλου την τιμή του ρεύματος. Όλα αυτά με το σκεπτικό ότι η τιμή του παραμένει σταθερή και η δυσκολία δε θα ανέβει. Αν ο σκοπός σου είναι το να βγάλεις χρήμα, στην παρούσα φάση απλά παράτησε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 μισο φιλε ailure,εχω προβλημα απο οτι καταλαβα τα asic ειναι για τουσ λιγουσ που εχουν το αρχικο κεφαλαιο να επενδυσουν.αφου λετε αν αρχισω mining δεν θα εχω κερδος,εσεισ πως και γιατι εχετε?αν παρω 2χ280χ (δεν θα τισ εχω 24/7 αλλα 8-10/24)δεν θα αξιζει?(θα παιζω και games με την καινουρια οθονη μου)θα αρχισω με scrypt-n οπως ολοι.στον μπαμπα μου τι να πω για να τον πεισω για την μια 280χ? Αδερφε δεν βγαζεις πλεον λεφτα απο το mining τελει και παυλα κανενας δεν βγαζει πλεον.Τωρα για το πως θα πεισεις τον πατερα σου να σου παρει pc αυτο ειναι δικο σου θεμα.Παντως για κερδος ξεχασε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 εσεισ τοτε γιατι συνεχιζετε?ειστε μαζοχεσ? πανω κατω καταλαβα τι θελετε να πειτε-οτι δεν αξιζει.σε λιγο καιρο που θα βαλω την δευτερη 7870 που την χρειαομαι,τα πρωινα θα λειπω στο σχολειο ,οποτε χωρισ να το ξερουν οι γονεισ μου μπορω να βαλω το pc na minarei ετσι for fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 άπω οτι κατάλαβα τα asic είναι για τούς λίγους που έχουν το αρχικό κεφάλαιο να επενδύσουν. αφού λέτε αν αρχίσω mining δεν θα έχω κέρδος,εσείς πως και γιατί έχετε? αν πάρω 2χ280χ (δεν θα τις έχω 24/7 άλλα 8-10/24)δεν θα αξίζει? OXI btw πόσων χρονών είσαι; Επίσης gaming σε οθόνη 4Κ με μία 280Χ δεν νομίζω να γίνεται εύκολα, αλλά αυτό είναι για άλλο θέμα. εσεισ τοτε γιατι συνεχιζετε?ειστε μαζοχεσ? πανω κατω καταλαβα τι θελετε να πειτε-οτι δεν αξιζει.σε λιγο καιρο που θα βαλω την δευτερη 7870 που την χρειαομαι,τα πρωινα θα λειπω στο σχολειο ,οποτε χωρισ να το ξερουν οι γονεισ μου μπορω να βαλω το pc na minarei ετσι for fun lol Το τελικό ς είναι στο w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 μισο φιλε ailure,εχω προβλημα απο οτι καταλαβα τα asic ειναι για τουσ λιγουσ που εχουν το αρχικο κεφαλαιο να επενδυσουν.αφου λετε αν αρχισω mining δεν θα εχω κερδος,εσεισ πως και γιατι εχετε?αν παρω 2χ280χ (δεν θα τισ εχω 24/7 αλλα 8-10/24)δεν θα αξιζει?(θα παιζω και games με την καινουρια οθονη μου)θα αρχισω με scrypt-n οπως ολοι.στον μπαμπα μου τι να πω για να τον πεισω για την μια 280χ? Ξεκάθαρα πράγματα, καλό είναι να βγάζει νομίσματα μόνο όποιος πιστέυει σε αυτά long term. Υπάροχoυν άνθρωποι που έβγαζαν bitcoin όταν το νόμισμα δεν άξιζε ούτε ένα CENT. Εγώ βγάζω νομίσματα ακόμα και με απώλεια. Γιατί γιατί πιστεύω ότι θα προχωρήσει, πέρα από τις όποιες δυσκολίες στο δρόμο, αλλά και γιατί η ιδεολογική προσέγγιση του decentralised banking system με εκφράζει. Αν πάρεις τώρα κάρτες πήγαινε R9 290 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 OXI btw πόσων χρονών είσαι; Επίσης gaming σε οθόνη 4Κ με μία 280Χ δεν νομίζω να γίνεται εύκολα, αλλά αυτό είναι για άλλο θέμα. lol Το τελικό ς είναι στο w ειμαι 16 Ξεκάθαρα πράγματα, καλό είναι να βγάζει νομίσματα μόνο όποιος πιστέυει σε αυτά long term. Υπάροχoυν άνθρωποι που έβγαζαν bitcoin όταν το νόμισμα δεν άξιζε ούτε ένα CENT. Εγώ βγάζω νομίσματα ακόμα και με απώλεια. Γιατί γιατί πιστεύω ότι θα προχωρήσει, πέρα από τις όποιες δυσκολίες στο δρόμο, αλλά και γιατί η ιδεολογική προσέγγιση του decentralised banking system με εκφράζει. Αν πάρεις τώρα κάρτες πήγαινε R9 290 τα λεφτα για την ρ9 290 θα τα δωσεισ εσυ?δεν νομιζω..δεν εχω τοσα λεφτα.τεσπα οταν εχω κεφαλαιο θα επανελθω για να μου πειτε προτασεισ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 τα λεφτα για την ρ9 290 θα τα δωσεισ εσυ?δεν νομιζω..δεν εχω τοσα λεφτα.τεσπα οταν εχω κεφαλαιο θα επανελθω για να μου πειτε προτασεισ... Αν έχεις θέμα πές να βάλουμε ρεφενέ το forum να στην πάρουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα