alldaynews Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 cpus στο litecoin? Εχουν φυγει πολυ καιρο. Επισης εδω και 2 μηνες περιπου πρεπει να εχουν μπει τα asic στο παιχνιδι. Γι αυτο η δυσκολια εχει παει στα υψη. Δεν διπλασιαστηκαν ξαφνικα οι καρτες γραφικων που κανουν mining Παντως ακομα και τωρα, τα εξοδα του ρευματος βγαινουν αμα εχεις καλες ρυθμισεις και καλη καρτα. Κερδος οντως δε μενει σχεδον καθολου, οποτε αυτοι που ασχολουνται για να πουλουν αμεσως καιρος να αποχωρουν. Δυστυχώς αυτοί που πουλούν αμέσως έχουν τα δυνατά μηχανήματα και όσο κερδίζουν δεν φεύγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 11 δολλαρια το litecoin σημερα και η δυσκολια παραμενει στο 5700. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 11 δολλαρια το litecoin σημερα και η δυσκολια παραμενει στο 5700. Μη μασάτε, είπαμε τον αύγουστο το 13 είχε 1 δολάριο και κάτι ψηλά. Όσο για την δυσκολία; Αν έχουν μπει ASIC μέσα ξεχάστε το απλό scrypt για τις GPU πάμε για νέα scrypt , SHA3 κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 παιδια γεια σασ.ειμαι καινουρισο στο αθλημα και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εποχη να αρχισω mining(apo καρτογραφικη ισχυ ρωταω-θα παρω και μια 4κ οθονη για gaming οποτε αυτο το pc θα κανει δυο δουλειες.)2χ 280χ θα ηταν καλα ασ πουμε?θα δω κερδος η οχι?-τα λεφτα θα τα δωσει ο μπαμπασ μου και για αυτο θελει να δει λεφτα να ερχονται στη τραπεζα για να επενδυσει.το υπολοιπο pc i7 4770k,msi g45 gaming ,ddr 3 kingston hyper x 1666mhz 8gb kai psu θα αγορασω ενα 850αρι(φτανει?)σασ δινω τοσεσ πληροφοριεσ για να μου πειτε ποσο ρευμα θα καιει περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αν ξεκινουσες το Νοεμβριο που εγινε το μπαμ μπορει κατι να εβγαζες. Παλι θα ηθελε συνεχως κυνηγι και ενημερωση, δεν πατας απλως ενα κουμπι και βγαζεις χρηματα Αν περιμενεις τωρα να αγορασεις pc με δυνατες καρτες και να βγαλεις χρηματα ξεχνα το, αυτο το τρενο περασε. Το μελλον αυτη τη στιγμη ειναι πολυ ρευστο. Μπορει και να μην βγαζεις παρα μονο τα εξοδα του ρευματος για πολυ καιρο, και αυτο υπο προυποθεσεις οπως: Δεν θα κανεις βλακειες να καψεις καμια καρτα Θα τρεχεις με σωστες ρυθμισεις ωστε να βελτιστοποιεις την αποδοση και να μη σπαταλας ρευμα Δεν θα δουλευεις scrypt αλλα αλλους αλγοριθμους, ψαχνοντας συνεχως και ως ενα σημειο ρισκαροντας στο τι μπορει τελικα να πιασει και τι οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δλδ βρισκομαστε σε μεταβατικη περιδοδο..το θεμα ειναι να παρει πισω ο μπαμπασ μου σχετικα γρηγορα(μηνεσ ασ πουμε)το αρχικο κεφαλαιο.(θα αγορασει την μια 280χ αυτοσ και την αλλη εγω..)οποτε υπαρχει μελλον,αλλα οχι για scrypt λογω των asic miners? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχουν εγγυησεις. Θα πρεπει να ασχοληθεις με κατι εκτος κλασικου scrypt σιγουρα και παλι μπορει να μην βγαλεις το κεφαλαιο σου. Δεν υπαρχει περιπτωση να μαντεψεις καθαρα απο λογικη ποιο θα ειναι το επομενο big thing. Ακομα και αυτοι που στην προηγουμενη φαση βγαλαν καλο χρημα ηταν αυτοι που για καιρο καναν mining σχεδον σε συνθηκες χασουρας μεχρι που εγινε το μπαμ. Πολλοι απο αυτους που πονταραν στο λαθος νομισμα χασαν. Εξηγησε στον πατερα σου (και καταλαβε και ο ιδιος) οτι το να παρεις ενα τουμπανο PC και να βγαζεις σταθερη και μη αμελητεα ποσοτητα χρηματων δεν παιζει. Το mining ειναι πρωτιστως χομπι και ενδιαφερον για την τεχνολογια κρυπτονομισματων, και ως ενα σημειο περιστασιακος τζογος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Άσε που αυτοί που το κάνουν στα σοβαρά, δεν παίρνουν τούμπανο pc, αλλά μόνο τις καλές κάρτες και πολύ βασικά όλα τα άλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δλδ βρισκομαστε σε μεταβατικη περιδοδο..το θεμα ειναι να παρει πισω ο μπαμπασ μου σχετικα γρηγορα(μηνεσ ασ πουμε)το αρχικο κεφαλαιο.(θα αγορασει την μια 280χ αυτοσ και την αλλη εγω..)οποτε υπαρχει μελλον,αλλα οχι για scrypt λογω των asic miners? Δεν αξίζει πλέον αν ασχοληθείς για κέρδος φίλε. Αν θες κέρδος προτιμότερο είναι να αγοράσεις κατευθείαν νομίσματα από το να κάνεις Mining και να περιμένεις μήπως και ανέβουν στο μέλλον. Το ρεύμα και μόνο κάθε μήνα θα πονάει με 2 280X να δουλεύουν 24ώρα!!! Σε πολλές περιπτώσεις δεν θα βγάζεις ούτε το ρεύμα που καις, άσε που έρχονται και τα asic (μηχανήματα για mining για scrypt) που θα ανεβάσουν και άλλο την δυσκολία και θα βγάζεις ακόμα λιγότερα με τις κάρτες σου. Γνώμη μου είναι να πάρεις 1 280x και να ασχοληθείς για χαβαλέ και αν στραβώσει η δουλειά/βαρεθείς/πονέσει η ΔΕΗ παρατάς το mining και σου μένει μια πολύ καλή καρτούλα για το pc σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Κοινως, απ'οτι λενε ολα τα παιδια εδω που ασχολουντε, μην χασεις καν τον χρονο σου. Να ξερεις οτι το πιο πιθανο ειναι και να χασεις λεφτα στο ρευμα και να εχεις σπαταλησει πολυ χρονο ψαχνοντας το. Μηπως καλυτερα να επενδυσεις αυτον τον χρονο στην σχολη σου, μαθηματα σου , πραγματα που θα σε βοηθησουνε να βγαλεις λεφτα στο μελλον και να μην εχεις ελπιδες για μονοκερους και νεραιδες? Γιατι αμα πας με αυτην την λογικη το επομενο βημα σου θα ειναι να αγορασεις και μετοχες και να παιζεις χρηματιστηριο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ok ευχαριστω παιδια για τισ απαντησεισ,απο οτι καταλβα περιμενω και πραττω αναλογως ετσι?-κανα ασιψ ετσι for fun παιζει?μεχρι κανα 200-300αρι ειμαι και γκαντεμης ομως επρεπε να αρχισω νωριτεραααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Όχι, τα asic που επάρχουν σε κυκλοφορία αυτή τη στιγμή είναι πολύ ακριβά για αυτά που προσφέρουν. Υπάρχουν 2 Το ένα είναι σε USB το http://www.dualminer.com/DualMiner-USB_p_16.htmlπου βγάζει μονο 70kh/sec. Τίποτα δηλαδή, με την κάρτα σου θα βγάζει 10 φορές περισσότερο, αλλά με πολύ περισσότερο ρεύμα! -ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ! Το άλλο είναι αυτό http://www.cryptopros.com/2014/03/gridseed-dual-miner-first-look-amazing.htmlκαι δεν είναι USB και βγάζει 360Kh/sec. Στα 200-300 ευρώ περίπου που κοστίζει περίπου ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ούτε αυτό. Τα θηρία που θα βγούν "σύντομα" θα βγάζουν πολύ περισσότερα,αλλά θα είναι και πολύ πιο ακριβά. Εγώ επιμένω πάντως στο να πάρεις μια "φτηνή" κάρτα και να ασχοληθείς για χαβαλέ και να σου μείνει η κάρτα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TorridRattlesnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 να σου πω την αληθεια σκεφτομουνα μονο asic miners-οχι μονο για litecoin αλλα και για bitcoin -ετσι ωστε να μην μπλεκω με gpus kai reymata.gpus θα παρω ετσι κι αλλιως για το γαμινγ pc μου λογικα,αλλα φοβαμαι τη δεη και μην παθει τιποτα το hardware.μην ξεχνασ οτι αυτο το πψ ειναι για gaming.για αυτο σκεφτομαι να περιμενω να δω λιγο τα asic για scrypt,scrypt-n otan bgoyn και sha-256.τι λεσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolop Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πιστεύω πως κάποια από τα νομίσματα θα βγουν εκτός παιχνιδιού για gpu αλλά σίγουρα κάποια θα μείνουν εντός (έχω δει σε διάφορα forum ότι ομάδες πίσω από νομίσματα δεν επιθυμούν τα asic και έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν λίγο τον κώδικα ώστε να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τα μηχανήματα) Οπότε πιστεύω πως όσοι έχουν gpu δεν θα έχουν μεγάλο κέρδος (πιθανον να βγαζουν το ρευμα) προς το παρών απλός θα μείνουν εντός παιχνιδιού με ότι αυτό συνεπάγετε ως προς το μέλλον ανεβοκατεβάσματα… Όμως εννοείτε κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια οπότε θα δούμε αν όλα όσα λέμε ισχύουν η είναι μπούρδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 να σου πω την αληθεια σκεφτομουνα μονο asic miners-οχι μονο για litecoin αλλα και για bitcoin -ετσι ωστε να μην μπλεκω με gpus kai reymata.gpus θα παρω ετσι κι αλλιως για το γαμινγ pc μου λογικα,αλλα φοβαμαι τη δεη και μην παθει τιποτα το hardware.μην ξεχνασ οτι αυτο το πψ ειναι για gaming.για αυτο σκεφτομαι να περιμενω να δω λιγο τα asic για scrypt,scrypt-n otan bgoyn και sha-256.τι λεσ? Αφου αυτο που θελεις ειναι να τζογαρεις ωστε να βγαλεις λεφτα,παρε τα 300 ευρω και παιξε τα σε ρουλετα. Θα εχεις ~50% να τα κανεις 600. Μια χαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα