bonorov Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Περιμενουνε πολλοι να ανεβει αρκετα το ltc.Το θεμα ειναι οτι με το difficulty τοσο ψηλα πρεπει να ξεπερασει τα 25 δολλαρια για να πεις οτι αξιζει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Litecoin Difficulty: 5,736 Estimated Next Difficulty: 6,417 (+11.87%) Oct 07 2013 1,041 (29,804 MH/s) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Litecoin Difficulty: 5,736 Estimated Next Difficulty: 6,417 (+11.87%) Oct 07 2013 1,041 (29,804 MH/s) Kαι η τιμη του σημερα τουλαχιστον πεφτει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και γαμώ τα προγράμματα το Cgwatcher δοκιμάστε το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και γαμώ τα προγράμματα το Cgwatcher δοκιμάστε το Εγώ πάντως όταν είχα φτιάξει υπολογιστή για Mining του είχα βάλει το teamviewer και το είχα προγραμματίσει να ξεκινάει με την έναρξη. Από εκεί μπορούσα να κάνω τα πάντα, είτε από το κινητό μου (android) ήταν από τον άλλο υπολογιστή μου. Για όσους δεν το ξέρουν, είναι σαν να είσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή που κάνει Mining! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως όταν είχα φτιάξει υπολογιστή για Mining του είχα βάλει το teamviewer και το είχα προγραμματίσει να ξεκινάει με την έναρξη. Από εκεί μπορούσα να κάνω τα πάντα, είτε από το κινητό μου (android) ήταν από τον άλλο υπολογιστή μου. Για όσους δεν το ξέρουν, είναι σαν να είσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή που κάνει Mining! Δεν το είχα σκεφτεί το teaviewer όντως θα κάνει καλή δουλειά.Λοιπόνννννν έβαλα την Gigabyte 280x πάνω στο pc και τρέχω το Gpu-z και θέλω να δω το Asic quality και τρώω την πρώτη ήττα.56,7% τρέχω μετά το cgminer τρώω και την την δεύτερη ήταν 600kh/s ΜΟΝΟ 150 παραπάνω απο την 7870 που είχα.Πρέπει να ψάξω περαιτέρω τις ρυθμίσεις γιατί στο https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison#AMD_.28ATI.29 την έχει απο 690 εως 766 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μετά την Ισλανδία που ξεκίνησε την μόδα με τα εθνικά κρυπτονομίσματα, το Auroracoin δηλαδή, τελευταία έχουν βγει αρκετά και για άλλες χώρες. Ακόμα και 2 φυλές ινδιάνων (ερυθρόδερμοι) έχουν βγάλει δικό τους . Ήρθε κι η σειρά μας τώρα. Greececoin αύριο το βράδυ στις 10 αν όλα πάνε καλά. Περισσότερα εδώ: https://bitcointalk.org/index.php?topic=516955.0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μετά την Ισλανδία που ξεκίνησε την μόδα με τα εθνικά κρυπτονομίσματα, το Auroracoin δηλαδή, τελευταία έχουν βγει αρκετά και για άλλες χώρες. Ακόμα και 2 φυλές ινδιάνων (ερυθρόδερμοι) έχουν βγάλει δικό τους . Ήρθε κι η σειρά μας τώρα. Greececoin αύριο το βράδυ στις 10 αν όλα πάνε καλά. Περισσότερα εδώ: https://bitcointalk.org/index.php?topic=516955.0 Πολύ premine ρε γαμώτο Πάντως για Greececoin διαβάζω τα χειρότερα!!!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εγω οσο επαιξα επαιξα...Το πραμα θελει να επενδυσεις λιγο στην αρχη κατι το οποιο δεν μπορω να κανω τωρα.. Οποιος επιθυμει εχω κατι ξεχασμενα 4200 dogecoin. Οποιος τα θελει ας μου στειλει πμ τη διευθυνση να του τα στειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Guys τι θα γίνει με όσους είχαν btc στο mtgox? Θα τους επιστραφούν πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το πιο πιθανό είναι πως όχι δυστυχώς.Είχες πολλά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 0.25btc. Από τι εξαρτάται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μόνο απο αυτούς φαντάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Guys τι θα γίνει με όσους είχαν btc στο mtgox? Θα τους επιστραφούν πίσω? Όχι. Έχασαν τα χρήματα τους από ότι φαίνεται. Sorry φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τελειωσε το mining παιδια..Το litecoin στα 13 δολλαρια.Το bitcoin στα 500...Οι δυσκολιες εχουν φτασει στα υψη..Ελπιζω τουλαχιστον να μην επενδυσε κανενας λεφτα πολλα σε αυτη την φουσκα που παει να σκασει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα