Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και γαμώ τα προγράμματα το Cgwatcher δοκιμάστε το

Εγώ πάντως όταν είχα φτιάξει υπολογιστή για Mining του είχα βάλει το teamviewer και το είχα προγραμματίσει να ξεκινάει με την έναρξη.

Από εκεί μπορούσα να κάνω τα πάντα, είτε από το κινητό μου (android) ήταν από τον άλλο υπολογιστή μου. Για όσους δεν το ξέρουν, είναι σαν να είσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή που κάνει Mining!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως όταν είχα φτιάξει υπολογιστή για Mining του είχα βάλει το teamviewer και το είχα προγραμματίσει να ξεκινάει με την έναρξη.

Από εκεί μπορούσα να κάνω τα πάντα, είτε από το κινητό μου (android) ήταν από τον άλλο υπολογιστή μου. Για όσους δεν το ξέρουν, είναι σαν να είσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή που κάνει Mining!

Δεν το είχα σκεφτεί το teaviewer όντως θα κάνει καλή δουλειά.Λοιπόνννννν έβαλα την Gigabyte 280x πάνω στο pc και τρέχω το Gpu-z και θέλω να δω το Asic quality και τρώω την πρώτη ήττα.56,7% τρέχω μετά το cgminer τρώω και την την δεύτερη ήταν 600kh/s ΜΟΝΟ 150 παραπάνω απο την 7870 που είχα.Πρέπει να ψάξω περαιτέρω τις ρυθμίσεις γιατί στο https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison#AMD_.28ATI.29  την έχει απο 690 εως 766 :mad:

• Like 1

Μετά την Ισλανδία που ξεκίνησε την μόδα με τα εθνικά κρυπτονομίσματα, το Auroracoin δηλαδή, τελευταία έχουν βγει αρκετά και για άλλες χώρες.

Ακόμα και 2 φυλές ινδιάνων (ερυθρόδερμοι) έχουν βγάλει δικό τους :-D.

Ήρθε κι η σειρά μας τώρα.

Greececoin αύριο το βράδυ στις 10 αν όλα πάνε καλά.

Περισσότερα εδώ: https://bitcointalk.org/index.php?topic=516955.0

• Like 1

Μετά την Ισλανδία που ξεκίνησε την μόδα με τα εθνικά κρυπτονομίσματα, το Auroracoin δηλαδή, τελευταία έχουν βγει αρκετά και για άλλες χώρες.

Ακόμα και 2 φυλές ινδιάνων (ερυθρόδερμοι) έχουν βγάλει δικό τους :-D.

Ήρθε κι η σειρά μας τώρα.

Greececoin αύριο το βράδυ στις 10 αν όλα πάνε καλά.

Περισσότερα εδώ: https://bitcointalk.org/index.php?topic=516955.0

Πολύ premine ρε γαμώτο

Πάντως για Greececoin διαβάζω τα χειρότερα!!!!1

Εγω οσο επαιξα επαιξα...Το πραμα θελει να επενδυσεις λιγο στην αρχη κατι το οποιο δεν μπορω να κανω τωρα..

Οποιος επιθυμει εχω κατι ξεχασμενα 4200 dogecoin.

Οποιος τα θελει ας μου στειλει πμ τη διευθυνση να του τα στειλω.

Τελειωσε το mining παιδια..Το litecoin στα 13 δολλαρια.Το bitcoin στα 500...Οι δυσκολιες εχουν φτασει στα υψη..Ελπιζω τουλαχιστον να μην επενδυσε κανενας λεφτα πολλα σε αυτη την φουσκα που παει να σκασει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...