Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

234 / 2  (117)  μόλις έδωσα τα δικά μου που ήταν 0.50 Btc :)

Δεν ξέρω και έγω τι παίζει με το Doge και τα Pools του..2 απόπειρες έκανα για σκάψιμο doge και τις 2 έβγαζα @@ για τα kh/s μου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kraken.com

Τωρα εχει 467€ το Btc,οποτε θα παρεις γυρω στα 116€. Πιο αναλυτικα παντως εχουμε μιλησει γιαυτο το site ,αλλα και για τις χρεωσεις τραπεζων,λιγες σελιδες πιο πισω.

(Χθες το βραδυ ειπα να επιστρεψω λιγο στα doge, και μπηκα απο dedicate pool,τα εβαλα ολα σωστα στο cgminer,και το πρωι που τσεκαρα δεν ειχα ουτε verified ουτε unverified,ενα απολυτο 0 ,ξερουμε γιατι?)

Και εμενα μου εκανε κατι τετοια στο dedicated και netcoin kai doge οταν εσκαβα στον amsterdam.Δεν ξερω τι παιζοταν.Το γυρισα στον USA και ολα πανε ρολοι εδω και 3 μερες σχεδον

Ως...Παραγωγός, έχω οριακό κόστος το 8ευρ/Ltc, χωρίς να υπολογίζω το αρχικό κεφάλαιο (αποσβέσεις).

Οπότε, αν ανέβει η τιμή +40-50%(προσδοκώ mini rally το επόμενο δίμηνο), θα έχω καλύψει πλήρως το αρχικό κεφάλαιο σε 4 μήνες, και μετά, θα μπορώ να παίξω καθαρό trading με αυτά που θα "σκάβω".......

Συγγνώμη που δεν προσδιόρισα το μοντέλο. 

Παρήγγειλε τον Νοέμβρη το 400-αρι , αλλά επειδή τον καθηστέρησαν πολύ , του δώσανε το 600-αρι στην ίδια τιμή.

Καίει σε normal mode κάπου στα 700watt.  

Αποκλειεται να βγαζει 0.15 btc τη μερα με αυτο. Ουτε τα μισα

Μπες στο www.coinwarz.com και βαλε τις παραμετρους να δεις ποσο btc παραγεις μρ 600ghs.

0.071 ειναι η απαντηση. Και χθες ακομα πριν ανεβει το difficulty αντε να εβγαζε 0.08

• Like 2

Έχεις δίκιο. 

Μιας κ είμαι άσχετος με το θέμα , δεν ήξερα που να ψάξω για να διασταυρώσω αυτά που ισχυρίζεται.

Θα μάθω κι θα επανέλθω... :(  :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...