merchant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 234 / 2 (117) μόλις έδωσα τα δικά μου που ήταν 0.50 Btc Δεν ξέρω και έγω τι παίζει με το Doge και τα Pools του..2 απόπειρες έκανα για σκάψιμο doge και τις 2 έβγαζα @@ για τα kh/s μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Kraken.com Τωρα εχει 467€ το Btc,οποτε θα παρεις γυρω στα 116€. Πιο αναλυτικα παντως εχουμε μιλησει γιαυτο το site ,αλλα και για τις χρεωσεις τραπεζων,λιγες σελιδες πιο πισω. (Χθες το βραδυ ειπα να επιστρεψω λιγο στα doge, και μπηκα απο dedicate pool,τα εβαλα ολα σωστα στο cgminer,και το πρωι που τσεκαρα δεν ειχα ουτε verified ουτε unverified,ενα απολυτο 0 ,ξερουμε γιατι?) Και εμενα μου εκανε κατι τετοια στο dedicated και netcoin kai doge οταν εσκαβα στον amsterdam.Δεν ξερω τι παιζοταν.Το γυρισα στον USA και ολα πανε ρολοι εδω και 3 μερες σχεδον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Και ελεγα να κανω αυτο μολις γυρισω σπιτι,thanks man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως συνεχίζω κανονικά zeit και ελπίζω με το καιρό να ανέβει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλά νέα ! Κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά νέα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλά νέα ! Κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά νέα.... Τι ακριβως εγινε; Δεν καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τι ακριβως εγινε; Δεν καταλαβα Θα ανέβει το ltc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Eκει που εχει φτασει η δυσκολια παιδια οσο και να ανεβει...Χρειαζονται 1000 khs για 0,2 ltc τη μερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Άμα ξαναπάει 20€+ παλεύεται η κατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ως...Παραγωγός, έχω οριακό κόστος το 8ευρ/Ltc, χωρίς να υπολογίζω το αρχικό κεφάλαιο (αποσβέσεις). Οπότε, αν ανέβει η τιμή +40-50%(προσδοκώ mini rally το επόμενο δίμηνο), θα έχω καλύψει πλήρως το αρχικό κεφάλαιο σε 4 μήνες, και μετά, θα μπορώ να παίξω καθαρό trading με αυτά που θα "σκάβω"....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Συγγνώμη που δεν προσδιόρισα το μοντέλο. Παρήγγειλε τον Νοέμβρη το 400-αρι , αλλά επειδή τον καθηστέρησαν πολύ , του δώσανε το 600-αρι στην ίδια τιμή. Καίει σε normal mode κάπου στα 700watt. Αποκλειεται να βγαζει 0.15 btc τη μερα με αυτο. Ουτε τα μισα Μπες στο www.coinwarz.com και βαλε τις παραμετρους να δεις ποσο btc παραγεις μρ 600ghs. 0.071 ειναι η απαντηση. Και χθες ακομα πριν ανεβει το difficulty αντε να εβγαζε 0.08 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Έχεις δίκιο. Μιας κ είμαι άσχετος με το θέμα , δεν ήξερα που να ψάξω για να διασταυρώσω αυτά που ισχυρίζεται. Θα μάθω κι θα επανέλθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ναι οντως αν παει 20 ευρω απο 12 που ειναι τωρα το ltc θα παλευεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μωρέ τι ζητάω ο καψερός το zeit να πάει 1 λεπτό.Πολλά ζητάω γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μωρέ τι ζητάω ο καψερός το zeit να πάει 1 λεπτό.Πολλά ζητάω γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Και 2 λεπτά να πάει ακόμα καλύτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα