Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μέχρι 80 maximum

Ξεκίνησα trade στο https://coinex.pw/trade/zeit_ltc

Ψηφίστε αν θέλετε στο https://www.mintpal.com/voting για το Zeit coin.Μπορούμε 3 ψήφους κάθε μια ώρα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραια!Δουλευουν στους 63 η πανω και 71 η κατω καρτα.

Τωρα το zeit ειναι αυτο που ειναι καλο να μαζευουμε?Αν ψηφισουμε τι αλλαζει?

Την αγορα δεν εχω κατσει να την κοιταξω ακομα καθως με ζαλιζουν ολα αυτα τα νουμε και δεν ξερω πως να τα συγκρινω...

Undervolt στις gpu πως μπορω να κανω?

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση, έκανα mine για FeatherCoins σε ένα pool εδώ και αρκετές ώρες αλλά τα coin μου αντί να αυξάνονται αυξομειόνωνταν και τώρα που σταμάτησα εξαφανίστηκαν !!! Έκεί που έπρεπε να έχω κάπου στα 2 - 3 έχω 0 !! Το payment address είναι σωστό για το Wallet μου και δεν πείραξα τίποτε άλλο...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ ; Αυτό είναι το pool https://ftc.d2.cc

Υπαρχει πουθενα καποιο link με καποιον οδηγο για να "μαθουμε" να διαβαζουμε την αγορα??

Δλδ ποιο cryptocoin μας συμφερει να μαζευουμε ποτε να πουλαμε και τι να αγοραζουμε...

Μπαινω στα ανταλλακτηρια και μου φαινονται κινεζικα ολα αυτα..Τι να κοιταμε?

Παιδιά δεν θέλω να σας ρίξω το ηθικό... αλλά ήδη ήρθαν τα πρώτα ASIC μηχανήματα για Scrypt. Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσουν και τα θηρία (θηρία με ταχύτητες 50mh/s για SCRYPT!!!!).

Τα πρώτα που κυκλοφόρησαν ήδη είναι τα dualminer που βγάζουν 70kh/sec αλλά καίνε μόνο 1.5Watt.

Τα θηρία που έρχονται είναι : 

Αυτό σημαίνει σιγά σιγά και το τέλος του Mining με κάρτες γραφικών...  :fear:

Παιδιά δεν θέλω να σας ρίξω το ηθικό... αλλά ήδη ήρθαν τα πρώτα ASIC μηχανήματα για Scrypt. Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσουν και τα θηρία (θηρία με ταχύτητες 50mh/s για SCRYPT!!!!).

Τα πρώτα που κυκλοφόρησαν ήδη είναι τα dualminer που βγάζουν 70kh/sec αλλά καίνε μόνο 1.5Watt.

Τα θηρία που έρχονται είναι : 

Αυτό σημαίνει σιγά σιγά και το τέλος του Mining με κάρτες γραφικών...  :fear:

Ατυτα θα είναι δυστυχώς για λίγους.Οτι μπορούμε τότε.Σκάψτε παιδιάαααααααααααααααααα

Αυτα με τα 70kh/s τα ειδα στο ebay και εχουν 80-100 ευρω.. Οποτε δεν πιστευω οτι αξιζουν..

Τα αλλα τα θηρια μαλιστα!Αυτα κοιτουσα προχτες και ρωτησα τον criminal που εχει επενδυσει γτ δεν κινηθηκε σε κατι τετοιο..

Στα 70 ευρώ όντως δεν αξίζουν. Αλλά σε λίγο καιρό που θα πέσουν σε τιμή, τότε τέλος το παιχνίδι, ότι μαζέψαμε μαζέψαμε.

Να σας θυμίσω ότι και τα bitcoin asic από τα 330mh/sec ξεκινήσανε και τώρα ετοιμάζουν θηρία μερικών terahz το καθένα!!!

Ναι τα dualminer δεν αξιζουν με την τιμη που εχουν.Οσον αφορα αυτα τα τερατα μακαρι να μην τα δουμε μεχρι το επομενο 3μηνο 6μηνο,αντε τελος του ετους!

Με την φρενίτιδα που υπάρχει σε κανα 3μηνο θα σκάσουν μύτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...