LuNaTiC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Criminal με πόσα gh ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ρε παιδια θυμίστε μου τι κάνω αν βγάζει share is above target γιατι το ξέχασα.Για το sgminer θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Βρε κι εγώ gpu mining έκανα αλλά σε p2p pool και δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος. Με 4.2ΜΗ/s περίπου 90 coins/ώρα. Ξέρω, δοκίμασα κι εγώ για λίγο και μου έστειλε 4 μόνο. Με σταμάτησαν κι εμένα τώρα Rejected (Share is above target) παίρνω. Έχω πάντως 5000 ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τώρα σε ένα νόμισμα που σκάβω έγινε halving τι σημαίνει αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τώρα σε ένα νόμισμα που σκάβω έγινε halving τι σημαίνει αυτό?? Εκεί που μοιραζόντουσαν 1000 νομίσματα ανά γύρο, τώρα θα μοιράζονται 500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πρόβλημα που θέλει λύση.Εστειλα στο crypto rush 100000 Zite coins και ξαφνικάν εξαφανίστηκαν έκανα ένα ticket και μου απάντησαν The money you sent to us was sent on a forked chain. Please remove your active order from the system. Update your client. and use PyWallet to fix the broken transaction if nessessary. Τι εννοεί ο ποιητής πως πρέπει να κάνω?Μέχρι το remove active order το έκανα μετά?? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2014 από alldaynews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδιά καλησπέρα, πρόσφατα μπήκα κι εγώ στον κόσμο του Scrypt mining και αν και τα πάω καλά με την μπακατελο-καρτούλα μου ( Gigabyte 7770 OC rev 2.0 ) σκεφτόμουνα να παω σε μια MSI 270 Gaming Edition ή Gigabyte 270X Windforce μιάς και το PC υπάρχει επίσης για Gaming ! Το θέμα μου είναι : Μπορώ να έχω και τις 2 κάρτες πάνω χωρίς Crossfire να δουλεύουν σε διαφορετικούς Workers ή σε οτιδήποτε άλλο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ η κάθε μία απο την άλλη ; ή θα έχω πρόβλημα ; ( Για πλήρες σύστημα δείτε υπογραφή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Λοιπόν πρόβλημα που θέλει λύση.Εστειλα στο crypto rush 100000 Zite coins και ξαφνικάν εξαφανίστηκαν έκανα ένα ticket και μου απάντησαν The money you sent to us was sent on a forked chain. Please remove your active order from the system. Update your client. and use PyWallet to fix the broken transaction if nessessary. Τι εννοεί ο ποιητής πως πρέπει να κάνω?Μέχρι το remove active order το έκανα μετά?? Μερικές φορές τυχαίνει να βρεθούν συγχρόνως 2 λύσεις για το ίδιο πρόβλημα. Η αλυσίδα χωρίζεται τότε (fork), και άλλοι ακολουθούν τον έναν δρόμο και οι άλλοι τον άλλον. Το σύστημα απορρίπτει τον δρόμο με τους λιγότερους χρήστες και επανέρχεται. Άμα έσκαβες στον λάθος δρόμο ότι έβγαλες σβήνεται και δεν υπάρχουν ίχνη του στην κύρια αλυσίδα. Παιδιά καλησπέρα, πρόσφατα μπήκα κι εγώ στον κόσμο του Scrypt mining και αν και τα πάω καλά με την μπακατελο-καρτούλα μου ( Gigabyte 7770 OC rev 2.0 ) σκεφτόμουνα να παω σε μια MSI 270 Gaming Edition ή Gigabyte 270X Windforce μιάς και το PC υπάρχει επίσης για Gaming ! Το θέμα μου είναι : Μπορώ να έχω και τις 2 κάρτες πάνω χωρίς Crossfire να δουλεύουν σε διαφορετικούς Workers ή σε οτιδήποτε άλλο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ η κάθε μία απο την άλλη ; ή θα έχω πρόβλημα ; ( Για πλήρες σύστημα δείτε υπογραφή ) Δεν έχω πείρα με διπλές κάρτες, αλλά έχω δει τόσο τρελούς συνδυασμούς που μάλλον εύκολο θα είναι αυτό που θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Με λίγα λόγια έχασα 100000 Zeit.Δεν βαριέσε τα είχα και πρίν.Οχι γι`αυτό πάμε για άλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Επειδη φτιαχνω ενα pc για τον αδερφο μου εχω αλλη μια 7790 να καθεται μεχρι να βρω τα κομματια που θελω.. Αν τη βαλω σε PCIEX4 ή PCIEX8 πειραζει?Γτ στο PCIEX16_2 δεν μου χωραει θα αποδιδει το ιδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 νομίζω πως ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Είχα βρεθεί σε ένα fork μόνος μου κάποτε. Μετά τα 128 νομίσματα άρχισαν να επικυρώνονται τα πρώτα και τότε κατάλαβα ότι όλα τα νομίσματα ερχόντουσαν σε μένα κι ότι εγώ ο ίδιος τα επικύρωνα Την είχαν πατήσει κι άλλοι και πήγαιναν στο φόρουμ να κατηγορήσουν για κλέφτη αυτόν που το έφτιαξε. Όταν κλείνανε το πορτοφόλι τους εξαφανιζόντουσαν όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αλανια θελω μια βοηθεια. Ειχα σβησει το wallet του doge κανοντας πρωτα ενα backup το wallet.dat. Το ξανακατεβασα εκανα αντικατασταση του wallet.dat που δημιουργησε με το δικο μου, το ανοιξα και ξεκινησε να κανει συγχρονισμο με το δικτυο. Αυτην την στιγμη απο χθες το βραδυ ειναι κολλημενο στις 11 ημερες πριν και μου εμφανιζει πανω το μηνυμα : Προειδοποιηση:Εμφανισεις συναλλαγων δεν μπορει να ειναι σωστες! Μπορει να χρειαστει να αναβαθμισετε,ή αλλοι κομβοι μπορει να χρειαστει να αναβαθμιστουν. Εχω την εκδοση 1.5.2 που ειναι η τελευταια. Ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πρώτα το αφήνεις να συγχρονίσει, μετά το κλείνεις και αλλάζεις το dat. Ξεκίνα από την αρχή. Πήγαινε στο AppData\Roaming και σβήσε τον φάκελο που δημιούργησε. Άφησέ το να συγχρονίσει και αφού το κλείσεις άλλαξε το wallet.dat. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δουλευει οντως κανονικοτατα και σε PCIEX8!Εφτασα τα 480 kh/s!! Mε τις θερμοκρασιες φοβαμαι μην εχω θεμα..Μεχρι τι οριο να ανεχτω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα