Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάολε! Δεν νομίζω να απολαύσω πάλι το mining. 

Βγάζω τώρα 30 με 50 Ευρώ την μέρα με το QuarkBar.

Όταν τελειώσει πως να επιστρέψω στο 1 Ευρώ την μέρα με την κάρτα που έχω;

Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει...

30 με 50; Με την τιμή τόσο χαμηλά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα εγω γιατι την πατησα ετσι γαμωτο με το κουαρκ την γκινια μου

Ξέρω γω. Μπορεί να με θεωρούν δικό τους επειδή γράφτηκα 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει.

Πολύ χρήμα... 

Αγόρασα 120 χιλιάδες DOGE και 5000 Smartcoin που είναι το άλλο που πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Δεν έχει...

Για κάποιον λόγο είμαι ακόμα εκεί και δεν με διέγραψαν.

Βρε κι εγώ gpu mining έκανα αλλά σε p2p pool και δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος. Με 4.2ΜΗ/s περίπου 90 coins/ώρα.

Φιλε @criminal87 επειδη βλεπω οτι εχεις επενδυσει αρκετα σε ολο αυτο και επειδη ειμαι 3-4 μερες  εδω το mining και διαβαζω διαφορα θα ηθελα να σε ρωτησω...

Δε θα συμφερε καλυτερα να πας σε ενα asic box ή usb? Γιατι τα εβλεπα το απογευμα και θελω να καταλαβω γτ διαλεξες τον δρομο με τις καρτες γραφικων..

Οι κάρτες γραφικών είναι για scrypt coin και πιστεύω έχουν μικρότερο κόστος και καλή απόδοση από ένα asic box που είναι αποκλειστικά για bitcoin αν δεν κάνω λάθος

Επειδη τα εψαξα λιγο εχουν βγαλει και για litecoin και αλλα...

Σαφως ειναι πανακριβα αλλα ειδα οτι πιανουν τρελα Μh/s και καινε πολυ λιγοτερο ρευμα..

Γι'αυτο απευθυνθηκα κυριως στον criminal87 γιατι ειδα οτι εχει επενδυσει στο πραμα αρκετα και δεν το δουλευει απλα με 1-2 καρτες γραφικων..

Επειδη τα εψαξα λιγο εχουν βγαλει και για litecoin και αλλα...

Σαφως ειναι πανακριβα αλλα ειδα οτι πιανουν τρελα Μh/s και καινε πολυ λιγοτερο ρευμα..

Γι'αυτο απευθυνθηκα κυριως στον criminal87 γιατι ειδα οτι εχει επενδυσει στο πραμα αρκετα και δεν το δουλευει απλα με 1-2 καρτες γραφικων..

Δεν αξίζουν τα asic με την όλο και αυξανόμενη δυσκολία. Να φανταστείς asic που πριν από 2-3 μήνες ήταν ακριβά και θεωρούνταν "καλά", τώρα είναι πεταμένα λεφτά.

Ενώ με τις κάρτες, τουλάχιστον σου μένουν οι κάρτες γραφικών

ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει με τα στικακια για scrypt....εγω παντως ειμαι μια χαρα με τις καρτεςς....το καλοκαιρι που ειναι να βγουν αυτα που θα βγουν βλεπουμε...προς το παρον μια χαρα βγαζω το μηνα 400-500 ευρω....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...