Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στο quark(έβγαλα 1700 τα οποία θα κρατήσω μήπως και....γίνει κάτι σαν ltc)ξανα στο σκυλονόμισμα τελικά που θα συνεχ.ισω νομίζω μόνιμα εκτός αν πάλι βρεθεί κάτι συναρπαστικό

Δες το zeitcoin. Μπορεί να σε ενδιαφέρει.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=487814.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δες το zeitcoin. Μπορεί να σε ενδιαφέρει.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=487814.0

Θα το δοκιμάσω τώρα το έβαλα στο μαγαζί για να δούμε τι λέει

Πολλά antivirus βλέπουν το cgminer.exe σαν ιό και μερικά το διαγράφουν αυτόματα.

To απενεργοποιησα και το κατεβασα παλι αλλα παλι δεν μου ειχε το cgminer.exe.

Με τα πολλα πηγα στον φακελο του guiminer πηρα το cgminer.exe και τα υπολοιπα .dll αρχεια και τα πεταξα μεσα στον φακελο του cgminer. Μπηκα και στο .bat του guiminer και αντεγραψα τις ρυθμισεις και τις περασα στο .bat του cgminer και νομιζω οτι τωρα δουλευει κανονικα.

Για ριξτε μια ματια και πειτε μου κ σεις ρε παιδια.. Στο guiminer απο τον ιδιο server ποιανει 214kh/s. Σωστα δεν τα εκανα??

post-270171-0-72401000-1394128141_thumb.png

Με τα πολλα πηγα στον φακελο του guiminer πηρα το cgminer.exe και τα υπολοιπα .dll αρχεια και τα πεταξα μεσα στον φακελο του cgminer. Μπηκα και στο .bat του guiminer και αντεγραψα τις ρυθμισεις και τις περασα στο .bat του cgminer και νομιζω οτι τωρα δουλευει κανονικα.

Για ριξτε μια ματια και πειτε μου κ σεις ρε παιδια.. Στο guiminer απο τον ιδιο server ποιανει 214kh/s. Σωστα δεν τα εκα

Accept shares εχεις???

Για ριξτε μια ματια και πειτε μου κ σεις ρε παιδια.. Στο guiminer απο τον ιδιο server ποιανει 214kh/s. Σωστα δεν τα εκανα??

Ναι θα σου το έλεγα κι αυτό, ότι το guiminer έχει κι αυτό cgminer αφού αυτό χρησιμοποιεί, αλλά ήξερα ότι θα το ανακάλυπτες μόνος σου  :-) 

Το inensity 17 πολύ δεν είναι; Εγώ με την HD7850 βάζω -I 13 για να μπορώ να βλέπω και κανένα βίντεο όταν χρειαστεί. Μόνο όταν λείπω βάζω -I 17 ή παραπάνω.

Accept shares εχεις???

Κατι σαν αυτο εννοεις που γραφει μονο του το προγραμμα εννοεις ή το γραφει πουθενα αλλου?

Αν ειναι αυτο ναι εχω απλα πριν τη φωτο ειχα πειραξει τις τελευταιες ρυθμισεις και εκανα restart γι'αυτο ηταν κενο.

Το ποσα θα εχω παιζει ρολο με τα kh/s που εχω?

Οντως με -i 17 κολλαει πολυ!! Στο 13 το εχω τωρα που χρησιμοποιω το pc απλα κανω και δοκιμες για να δω και τι kh/s πιανω..

Αφου εβγαλα επιτελους μια ακρη με ολα αυτα τωρα το τελευταιο ρε παιδια..

Ποια χαρακτηριστικα κρινουμε για το ποιον server θα διαλεξουμε?H δεν παιζει ρολο αυτο και μας νοιαζει μονο το pool??

Και παλι ποια στοιχεια κοιταμε για δουμε ποιο pool αποδιδει καλα?

post-270171-0-64938200-1394129675_thumb.png

Κατι σαν αυτο εννοεις που γραφει μονο του το προγραμμα εννοεις ή το γραφει πουθενα αλλου?

Αν ειναι αυτο ναι εχω απλα πριν τη φωτο ειχα πειραξει τις τελευταιες ρυθμισεις και εκανα restart γι'αυτο ηταν κενο.

Το ποσα θα εχω παιζει ρολο με τα kh/s που εχω?

Λίγα μου φαίνονται, ανέβασε το intensity άμα θέλεις σιγά σιγά μέχρι να φτάσεις τα 220Khs/s τουλάχιστο. Άμα δεν υπάρχει πρόβλημα με την απόκριση του συστήματος φτάσε το όσο πάει.

Λίγα μου φαίνονται, ανέβασε το intensity άμα θέλεις σιγά σιγά μέχρι να φτάσεις τα 220Khs/s τουλάχιστο. Άμα δεν υπάρχει πρόβλημα με την απόκριση του συστήματος φτάσε το όσο πάει.

Ηταν με το που ειχα ανοιξει το cgminer η φωτο γτ κανω δοκιμες και το κλεινω. Τωρα που δουλευει οση ωρα μιλαμε απο πανω μεχρι κατω accepted γραφει.

Δεν πειραξα κατι..ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα με την απο πανω φωτο απλα τρεχει κανα 45λεπτο τωρα.

Το (avg) κοιταμε για να το ποσα kh/s εχουμε?

Μην βάζετε τυχαίες τιμές στο intensity, ειδικά στις 7χχχ.Θέλουν συγκεκριμένη τιμή και για να πιάσουν καλή απόδοση αλλά και για να μην κολλάνε.Πχ οι 7970 με οτιδήποτε άλλο εκτός από 13 δεν...

Κοιτάξτε αυτή εδώ τη λίστα πάλι: https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison

Βάλε στο .bat το  -I 17 στο τέλος (με ένα κενό πριν την προηγούμενη εντολή) και ξεκίνα το ξανά και βλέπουμε.

Μην βάζετε τυχαίες τιμές στο intensity, ειδικά στις 7χχχ.Θέλουν συγκεκριμένη τιμή και για να πιάσουν καλή απόδοση αλλά και για να μην κολλάνε.Πχ οι 7970 με οτιδήποτε άλλο εκτός από 13 δεν...

Κοιτάξτε αυτή εδώ τη λίστα πάλι: https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison

Η 7790 που έχει είναι από την καινούρια γενιά, R7 260X ας πούμε. Μπορεί να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Μπορεί το   -I 17 να είναι φυσιολογικό για αυτές.

Με -i 13 το εχω τωρα που δουλευω και το pc ταυτοχρονα. 17 θα το βαλω το βραδυ. Στο guiminer με -i 17 επιανε 240 kh/s.

Τωρα στο cgminer τι απ'ολα κοιταμε γτ εχει πολλες μετρησεις και δεν ξερω ποια ειναι..

Με -i 13 το εχω τωρα που δουλευω και το pc ταυτοχρονα. 17 θα το βαλω το βραδυ. Στο guiminer με -i 17 επιανε 240 kh/s.

Τωρα στο cgminer τι απ'ολα κοιταμε γτ εχει πολλες μετρησεις και δεν ξερω ποια ειναι..

Πάνω πάνω εκεί που λέει (avg): προσπάθησε να δεις κάτι σαν 220 με 240.

Λοιπόν τελικά το νέο bios της gigabyte 7870 κάνει θαύματα .Με λίγο περισσότερο θερμοκρασίες και λίγο παραπάνω θόρυβο βγάζω απο 320kh/s με το προηγούμενο bios τωρα 450 kh/s.Core clock 1100 Memory clock 1500 Power limit +20 και ρεύμα stock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...