ahristos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 https://mega.co.nz/#!SQJC2ZQQ!w-m3MtZW2UcBxpp6c0Tewo0edeW8e30BP50lG2xcxwk Κατέβασε αυτό το sgminer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 https://mega.co.nz/#!SQJC2ZQQ!w-m3MtZW2UcBxpp6c0Tewo0edeW8e30BP50lG2xcxwk Κατέβασε αυτό το sgminer. Επιτέλουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Τι κερδιζεις με το sgminer αντι για cgminer? Επηρεαζει την αποδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μπα, απλά το sgminer απ' όσο έχω δει το χρησιμοποιείς για να σκάψεις με τη gpu το quarkbar, το οποίο προοριζόταν για cpu mining και έχεις έτσι πολύ μεγαλύτερη απόδοση. Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει με τίποτα να το κάνω να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ειμαι νεος σε αυτο το "χομπυ" γι'αυτο δειξτε λιγη κατανοηση και λιγη βοηθεια παιδια!! Googlarw ανελεητα αλλα σε μερικα πραγματα δε βγαζω ακρη.. Εχω βασικα προβλημα με το cgminer.Οποια εκδοση και να κατεβασα εφτιαξα (πιστευω σωστα) το .bat αλλα οταν παω να το τρεξω κλεινει κατευθειαν. Ενω με guiminer στο ιδιο pool σκαβει κανονικα.. Φταινε μηπως οι drivers για το cgminer και πρεπει να τους αλλαξω? Επισης αν καταλαβα καλα το καθε coin θελει και το δικο του wallet ετσι? Εσεις για καθε coin χρησιμοποιειται διαφορετικο appminer ή το ιδιο με διαφορετικα .bat? Και κατι ακομα..Οταν το μηχανημα σκαβει κολλαει το συμπαν ή πρεπει να αλλαξω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το Cgminer για κάρτα γραφικών είναι έκδοση μέχρι 3.5. Οι επόμενες εκδόσεις δεν υποστηρίζουν κάρτες γραφικών, είναι για μηχανήματα asic μόνο. Το ίδιο πρόγραμμα θα έχεις, απλά θα έχεις διαφορετικά bat αρχεία. Αν κολλάει το μηχανημα ενώ σκάβει είναι γιατί δουλεύει στα τέρματα η κάρτα γραφικών. Αν θέλεις να το χρησιμοποιείς παράλληλα με το σκάψιμο πρέπει να ελαττώσεις την δύναμη της κάρτας -i 20 (Στα τέρματα η κάρτα). Όσο κατεβάζεις το -i τόσο πιο χαλαρά δουλεύει η κάρτα, αλλά βγάζει και λιγότερα. Δοκίμασε με -i 17 και αν πάλι κολλάει κατέβασε το και άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και την 3.5 εκδοση δοκιμασα γιατι το διαβασα αυτο που λες αλλα και παλι εκει που παει να ανοιξει με πεταει. Με -i 17 το εχω γτ στο 20 δε κουνιεται τπτ και δεν ανεβαινει και αποδοση της..απο 240 αντε να παει 246-247.. Βεβαια και με -i 13 που δοκιμασα σκαβει σαφως λιγοτερο αλλα απο το catalyst control στη δραστηριοτητα της βλεπω παλι οτι λει 100%. Ετσι πρεπει να ειναι αυτο? Και κατι ακομα..Πως κρινουμε ποιον server να διαλεξουμε?παιζει ρολο?Χτες το βραδυ ας πουμε εσκαβα απο τον πρωτο server απο το wemineltc και σημερα οταν πατουσα start δεν εκανε τπτ και μολις εβαλα αλλον server απο εκει αρχισε να σκαβει. Μπορει να το αφησω το βραδυ να σκαβει και να σταματησει απο μονο του για καποιο λογο? Ειναι πολλα τα ερωτηματα το ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και εμενα οποτε ετρεχα το .bat εκανε πως ανοιγε και αμεσως εκλεινε.Οταν εκλεισα το antivirus ετρεξε κανονικα το .βατ. Χρησιμοποιω το cgminer 3.7.2. Ειναι το τελευταιο που υποστιριζει gpu mining απ οτι μου ειπαν και τα παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Για να κανεις κατι καλο δλδ χρειαζεσαι 2-3 καλες καρτες γραφικων να τρεχουν και παρατηρητικοτητα να βλεπεις τι παιζει στην "αγορα" για να "σκαβεις" σε αναλογο σημειο? Σε γενικες γραμμες δλδ μιλαμε για ενα χρηματηστηριο που μπορω να μπω και τωρα χωρις να "σκαβω" να αγορασω με ευρω καποια coin και να τα ανταλλαξω μετα με κατι αλλο και αν ανεβει η ισοτιμια ειμαι κερδισμενος,και παραλληλα σου δινει και την δυνατοτητα να σκαβεις για να βγαζεις και δικα σου coin? Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω να καταλαβω πως δουλευει ολο αυτο το πραγμα.. Έτσι ακριβώς είναι.Πολλοί το παρομοιάζουν με τον πυρετό του χρυσού στην άγρια δύση.Και νομίζω είναι πολύ επιτυχημένος ο συσχετισμός.Κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα.Παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, αλλά γενικά βοηθάει να αποκτήσεις μια ίδια αντίληψη για το πώς λειτουργεί το πράγμα και τι κινδύνους μπορεί να περιέχει.Εγώ πάντως, χωρίς να είμαι ο γκουρού του χώρου μιας και μόλις έκλεισα ένα μήνα, θα συμβούλευα σύνεση, όχι υπερβλές στην αρχή μέχρι να δεις τι παίζει και υπομονή.Μην περιμένεις δηλαδή ότι έχοντας ένα μηχανάκι με μια κάρτα των 100 ευρώ έλυσες το πρόβλημα μέχρι και των εγγονιών σου.Από ένα σημείο κι έπειτα γίνεται και εθισμός και το κάνεις χωρίς να προσδοκάς και πολλά από αυτό.Πάντως προσωπικά θα σε συμβούλευα να διαλέξεις ένα νόμισμα που πιστεύεις ότι θα κρατήσει και να "επενδύσεις" σε αυτό.Το να αλλάζεις κάθε 2-3 μέρες νομίσματα θεωρώ πως είναι χειρότερο εκτός και αν έχεις καμιά παραγωγή του τύπου 5mh/s ας πούμε και δουλεύεις 24/24.Αλλά αν μιλάμε για πιο "φυσιολογικές" καταστάσεις του τύπου 300-400kh/s για 10 ώρες την ημέρα, διάλεξε ένα νόμισμα από τα γνωστά και πορεύσου με αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μπα, απλά το sgminer απ' όσο έχω δει το χρησιμοποιείς για να σκάψεις με τη gpu το quarkbar, το οποίο προοριζόταν για cpu mining και έχεις έτσι πολύ μεγαλύτερη απόδοση. Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει με τίποτα να το κάνω να δουλέψει. Με ποιό sgminer έχεις πρόβλημα Bigi; Την έκδοση για scrypt ή το sph-sgminer (DRK, QRK κτλ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και εμενα οποτε ετρεχα το .bat εκανε πως ανοιγε και αμεσως εκλεινε.Οταν εκλεισα το antivirus ετρεξε κανονικα το .βατ. Χρησιμοποιω το cgminer 3.7.2. Ειναι το τελευταιο που υποστιριζει gpu mining απ οτι μου ειπαν και τα παιδια. Μολις το δοκιμασα και με το 3.7.2 και με κλειστο το antivirus αλλα και παλι τπτ..Κλεινει αμεσως.. Έτσι ακριβώς είναι.Πολλοί το παρομοιάζουν με τον πυρετό του χρυσού στην άγρια δύση.Και νομίζω είναι πολύ επιτυχημένος ο συσχετισμός.Κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα.Παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, αλλά γενικά βοηθάει να αποκτήσεις μια ίδια αντίληψη για το πώς λειτουργεί το πράγμα και τι κινδύνους μπορεί να περιέχει.Εγώ πάντως, χωρίς να είμαι ο γκουρού του χώρου μιας και μόλις έκλεισα ένα μήνα, θα συμβούλευα σύνεση, όχι υπερβλές στην αρχή μέχρι να δεις τι παίζει και υπομονή.Μην περιμένεις δηλαδή ότι έχοντας ένα μηχανάκι με μια κάρτα των 100 ευρώ έλυσες το πρόβλημα μέχρι και των εγγονιών σου.Από ένα σημείο κι έπειτα γίνεται και εθισμός και το κάνεις χωρίς να προσδοκάς και πολλά από αυτό.Πάντως προσωπικά θα σε συμβούλευα να διαλέξεις ένα νόμισμα που πιστεύεις ότι θα κρατήσει και να "επενδύσεις" σε αυτό.Το να αλλάζεις κάθε 2-3 μέρες νομίσματα θεωρώ πως είναι χειρότερο εκτός και αν έχεις καμιά παραγωγή του τύπου 5mh/s ας πούμε και δουλεύεις 24/24.Αλλά αν μιλάμε για πιο "φυσιολογικές" καταστάσεις του τύπου 300-400kh/s για 10 ώρες την ημέρα, διάλεξε ένα νόμισμα από τα γνωστά και πορεύσου με αυτό. 2-3 μερες τωρα διαβαζω και αρχισα να πιανω τη φιλοσοφια σιγα σιγα..Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και τη βοηθεια σας! Προς το παρον δουλευω πειραματικα με τα μεσα που εχω και στην πορεια θα δειξει.. Εχω ξεκινησει κλασικα με το ltc και θα δοκιμασω και doge αφου διαβασα καλα σχολια αλλα πρωτα θελω να λυσω το θεμα που εχω με το cgminer.. Αν μπορεις να μου απαντησεις και στις τελευταιες αποριες που εγραψα παραπανω θα ημουν ευγνωμων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μολις το δοκιμασα και με το 3.7.2 και με κλειστο το antivirus αλλα και παλι τπτ..Κλεινει αμεσως.. Πρόσθεσε την εντολή pause στο τέλος να δεις τι σφάλμα βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πρόσθεσε την εντολή pause στο τέλος να δεις τι σφάλμα βγάζει. Aυτα εδω γραφω setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://hk2.wemineltc.com:3336 -u myworker.m -p mypass και μου γραφει οτι το cgminer.exe δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη ή εξωτερικη εντολη, εκτελεσιμο προγραμμα ή αρχειο δεσμης ενεργειων. Βασικα μεσα το φακελο που κατεβασα ειτε για την 3.7.2 ειτε την 3.5 δεν υπαρχει μεσα το cgminer.exe. Το δοκιμασα και χωρις το ".exe" αλλα παλι το ιδιο βγαζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πολλά antivirus βλέπουν το cgminer.exe σαν ιό και μερικά το διαγράφουν αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στο quark(έβγαλα 1700 τα οποία θα κρατήσω μήπως και....γίνει κάτι σαν ltc)ξανα στο σκυλονόμισμα τελικά που θα συνεχ.ισω νομίζω μόνιμα εκτός αν πάλι βρεθεί κάτι συναρπαστικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα