Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα βάλω και του μαγαζιού σε άλλο worker να αυξηθεί η ποσότητα

Τι μαγαζιά έχουν HD7700 τουλάχιστο; Ο επεξεργαστής θα δίνει 0.2 το πολύ ανά μπλοκ. 20 φορές μικρότερο από μια κάρτα χαμηλής ισχύος και θα καίει τα διπλάσια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμη με Invite είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Τελικά είχα προλάβει πριν 2 μέρες και γράφτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανα invite παιζει? 

Σχετικά είναι όλα.Δε μπορεί να σου απαντήσει κανείς με σαφήνεια γιατί μπαίνουν πολλοί παράγοντες στη μέση.Πιο συγκεκριμένα: πόσο πληρώνεις το ρεύμα, την ισοτιμία του νομίσματος που πουλάς, πόσες ώρες το αφήνεις ανοιχτό, τη δυσκολία του νομίσματος, ακόμα ακόμα και τον παράγοντα της τύχης σε περίπτωση που η απόδοση του κάθε μπλοκ στο νόμισμα που σκάβεις δεν είναι συγκεκριμένη (πχ σκέψου με την 7970 που είχα έβγαζα κατά μέσο όρο περίπου 100 νομίσματα την ώρα, με την 290 έπρεπε με την ίδια δυσκολία να βγάζω κάπου 140.Κι όμως την πρώτη μέρα που την έβαλα, μου έκατσαν τζούφιες αποδόσεις και έβγαλα 180 σε 3 ώρες, οπότε το γύρισα σε ltc ξανά.). Εγώ πάντως χοντρικά χοντρικά θα έλεγα πως με τις υπάρχουσες συνθήκες και με μια νορμάλ τιμή ανά κιλοβατώρα, σε 24ωρη χρήση του υπολογιστή, πάνω από 30ρι το μήνα καθαρά δύσκολα να βγει με μια 7970.

Για να κανεις κατι καλο δλδ χρειαζεσαι 2-3 καλες καρτες γραφικων να τρεχουν και παρατηρητικοτητα να βλεπεις τι παιζει στην "αγορα" για να "σκαβεις" σε αναλογο σημειο?

Σε γενικες γραμμες δλδ μιλαμε για ενα χρηματηστηριο που μπορω να μπω και τωρα χωρις να "σκαβω" να αγορασω με ευρω καποια coin και να τα ανταλλαξω μετα με κατι αλλο και αν ανεβει η ισοτιμια ειμαι κερδισμενος,και παραλληλα σου δινει και την δυνατοτητα να σκαβεις για να βγαζεις και δικα σου coin?

Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω να καταλαβω πως δουλευει ολο αυτο το πραγμα..

Ποσα kh/s βγάζει η κάρτα σου??

Αν βγάζει ας πούμε όπως η δική μου 420kh/s τότε βγάζεις 0,81 ltc την εβδομάδα

Με 16000 doge βγάζεις ένα ltc

Και οι αποριες συνεχιζονται....  :X

Κατεβασα το guiminer απο το λινκ απο το πρωτο ποστ.Τι ακριβως κανω εκει??Ενα guiminer.exe που εχει μεσα οταν το παταω δεν κανει κατι..Με πεταει και λεει να δω το guiminer.exe.log.

Επισης κατεβασα και το αρχειο για το πορτοφολι που εχει στο 5ο βημα αλλα κ εκεινο το αρχειο δεν μου ανοιγει..

Τι κανω λαθος?Πως να ξεκινησω?

Παιδιά σόρρυ αν είναι άκυρο !

Γενικά ποιά site είναι εμπιστεύσιμα για ανταλλαγή coins και πώς μετά μπορώ να τα τραβήξω σε € ;

Α και άλλο ένα : Παίζει τρελό ρόλο το pool ή απλά αν βρώ ένα αξιόπιστο σκάβω ;

Και πάλι σόρρυ αν είναι άκυρα, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια !

Kraken για ευρώ Crypto Rush για trade .Νομίζω το pool παίζει ρόλο αλλα πρέπει να είναι και αξιόπιστο.Για ποιό νόμισμα??

Το θέμα είναι να μην βιάζεαι και να περιμένεις γιατί ναι μεν έχουν σκαμπανεβάσματα αλλα αν δεν βιάζεσαι πετυχαίνεις την τιμή στο trade που θέλεις.2345 doge τα έδωσα για 0.16 ltc

@ahristos αυτο μου βγάζει στο sgminer για το quark στο pc του μαγαζιού και δεν ξερω τι είναι

post-244051-0-91308400-1394090415_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...